|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Iz pregleda + dojenje
21.12.2005 9:20:33   
Wahoo RR

Jutro punce...
No, kot že veste smo zagledali v ponedeljek  user posted image  črtici. Zaradi strahu pred ponovno IVM in bolečin sem bila že dane sna pregledu, kjer mi je potrdila da je vse ok...Je vse na svojem mestu....Tako da HURA user posted image

Imamo pa zdej težavo...rekla je naj neham dojit, da je pačp priporočljivo. Pa ne morem kar odrezat ?! Dojive se ene 3-4 na dan...čisto po malem sicer...ampka vseeno. Kako naj neham ? Prosim tiste ki ste bile v taki situaciji...kaj ste naredile ? A lahko še malo dojim, pa počas nehave ?
Priporočljivo ni...ok...se marsikaj ni priporočljivo, pa delamo....kok je zdej to resno ?

prosim za hitre odgovore

Hvala

hmm....kaj pa tiste, ki zvejo za nosečnost šele kasneje ? 2 ali še celo 3 mesec...pa dojijo ?

< Sporočilo je popravil wahoo -- 21.12.2005 9:23:54 >

Lp,
Wahoo RR

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Iz pregleda + dojenje
21.12.2005 9:24:51   
Anonimen
U, to pa prvič slišim, da ni priporočljivo. Ker o tem smo že debatirale, pa je prav Jančika, ki je bila med dojenjem ponovno noseča, vprašala zdravnike in so ji rekli, da ni nikakršnih zadržkov. Meni se sicer zdi malo  kaj pa vem kaj, ker vem, da so nam po porodu rekli, da naj bi dojile že zato, ker se med dojenjem fino krči katernica in res občutiš (vsaj jaz sem) bolečine, nekako kot pri menstruaciji, ko se medtem, ko otrok sesa, maternica krči, ampak da bi zdravniki odsvetovali dojenje pri ponovni nosečnosti, pa res še nisem slišala.

(odgovor članu Wahoo RR)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2005 9:27:57   
Wahoo RR

Splišni...iskreno upam da imaš prav...
No, bom še iko pohopsala, če ne bo vidla tega posta...

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2005 9:31:41   
minaja
Obrni se na Karmenin forum DOJENJE na med.over.net, kjer je bilo o tem že velikokrat kaj napisanega. Preizkušene mamice dojilje in svetovalke za dojenje pri LLL namreč trdijo, da se lahko doji kljub nosečnosti user posted image . Jaz sem prenehala, ko je bil starejši star 16 mesecev, sama pa noseča že dober mesec. Najbrž bi še malo dojila, vendar me je napadla še viroza, pa mag. sem končevala in pisala cele noči, pa služba, poleg vseh popoldanskih radosti  s tamalim, možem in gospodinjstvom...sem bila precej izčrpana user posted image  in sem se odločila, da se vzamem v roke, da res ne nastrada ta drugi pikec v bušu...

Čestitke za user posted image  in srečno v počasno odklapljanje. Se da, zelo enostavno, le odločiti se moraš in vztrajati, tamalega pa na to lepo pripravi, mu razloži, da mami nima več papike, kakšno pravljico uvedi, malo božanja in bo. Saj so brihtni in vse kužijo.

(odgovor članu Wahoo RR)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2005 9:39:20   
Wahoo RR

O hvala user posted image
Sem zdele še mojo kolegico klicala, ki je babca...pa je tudi rekla, da ne rabim odrezat...naj seveda počasi zaključujeve...ampak ni take panike...

Uf, kok sem vesela zdej...
Se bom priklopila debatam o odstavljanju, hehe...to bo projekt :)

Hvala punce :)

Lp,
Wahoo RR

(odgovor članu minaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?