Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: zanima me, kam hodite...? 25.12.2005 21:31:27
|
|
|
|
Magi*
|
na kak koncert, k prijateljem na večerjo, v gledališče, tudi kak šoping pade... običajno zvečer, ko dava malo spat, nekdo od mojih pride za "varuško" in sva midva fraj dokler želiva. to je približno 1x mesečno, ker nama tudi sicer ni do pohajanja. vsak večer je najin (razen, če nisva vsak na svojmu kompu ) in to nama je itak najpomembneje.
|
|
RE: zanima me, kam hodite...? 25.12.2005 21:42:13
|
|
|
|
Primoza
|
V hribe.
|
|
|
|
RE: zanima me, kam hodite...? 26.12.2005 0:01:14
|
|
|
|
KODA
|
Odkar so otroci in odkar živiva sama,bolj malo hodiva ven.
|
|
RE: zanima me, kam hodite...? 26.12.2005 0:07:01
|
|
|
|
Andra
|
IZVIRNO SPOROČILO: *barbapapa* ... v kino ... ... v gostilno na jedačo in pijačo ... ... na kak koncert ... ... na sprehod pod pohorje ... ... v trgovine ... To nama zadostuje. Ponavadi sva odsotna ene pet ur. Za dober odnos to resnično potrebuješ.
|
|
|
|
RE: zanima me, kam hodite...? 26.12.2005 8:23:52
|
|
|
|
CIPRESA
|
Tudi midva odkar imava Žiga še nikoli nisva šla sama naokrog. In tudi v bližnji prihodnosti ne nameravava...nimava potrebe da bi sama hodila ... zakaj ko pa lahko zraven uživa še najin mali fantek. Kamorkoli greva gre on vedno lahko zraven kakšnih velikih potreb po potovanjih pa nimava in jih nisva imela že prej.
|
|
|
|
RE: zanima me, kam hodite...? 26.12.2005 8:25:24
|
|
|
|
CIPRESA
|
Aja pa še to "dober odnos"...midva si ga lahko krojiva tudi doma z najinim malim fantkom ne potrebujeva večerje ali kina...taka pač sva!!!
|
|
|
|
RE: zanima me, kam hodite...? 30.12.2005 13:04:50
|
|
|
|
malika
|
nikamor, vsaj skupaj ne on si sicer ful privošči, jaz pa sem varuška
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?