Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: škatle za shranjevanje otr.oblačil 19.12.2005 20:14:20
|
|
|
|
Lu
|
Imajo jih v trgovini Vele kartonske z pokrovom, brez lufta. Drugače sem pa jaz kupila kar plastično v Obiju, tudi z pokrovom, vendar je ob strani luft.
|
|
RE: škatle za shranjevanje otr.oblačil 19.12.2005 20:19:28
|
|
|
|
pika_b
|
Pozdravljena! No jaz sem tudi iskala škatle za shranjevanje premajhnih oblačil. Nekako sem bila prepričana, da bom kupila prozorne na kolesih. So krasne, super za prenašat in imajo zelo dober pokrov (imam eno dom). Potem pa sem ugotovila, da če bom nabavila par škatel jih ne bom imela kam pospravit, kljub temu, da sem doma v hiši. Te škatle prodajajo v trgovini PAKETI NA PALETI cena cca 1.800,00/kom, sedaj je akcija. Odločila sem se za vreče SPACE BAG iz top shop prodaje , iz katerih s sesalcem izsesaš zrak in nastanejo zelo tanke. So odlične. lp
|
|
|
|
RE: škatle za shranjevanje otr.oblačil 19.12.2005 21:14:41
|
|
|
|
tincci
|
Mi imamo tudi ene take velike vreče za shranjevanje, samo se nič zrak ven ne izpumpa. Imam pa eno lepo škatlo s kužki, prodajajo jih v Cityparku v uni papirnici nasproti turist. agencije, ampak je mišljena kot darilna, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: škatle za shranjevanje otr.oblačil 20.12.2005 7:03:52
|
|
|
|
Tiamo
|
Jaz imam karnonaste škatlje, kupljene v Merkurju. Škoda, da nisi vprej vprašala, prejšni teden so bile v akciji po 690 SIT, tri različne vrste, rumene s slončki, zelene z medvedki in modre z medvedki. Drugače sem jih jaz kar dolgo iskala in jih imajo v Sparu, Leclerku samo so občutno dražje, čez 1000 ali 2000 SIT, obvisno od velikosti. LP Tia74
|
|
|
|
RE: škatle za shranjevanje otr.oblačil 20.12.2005 14:39:15
|
|
|
|
simonav
|
Jaz sem jih kupila v Mercatorju, jih imajo nekje pri brisačah, copatih in posteljnini... So ble pa od 1.500 do 1.800 SIT.
|
|
|
|
RE: škatle za shranjevanje otr.oblačil 20.12.2005 17:30:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst imam velike kartonaste škatle iz Ikee. Ne vem,koliko so stale, ampak se mi zdi, da dve prideta okrog 7 eurov.
|
|
|
|
RE: škatle za shranjevanje otr.oblačil 20.12.2005 19:25:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas imamo tudi tiste Ikeine tavelike škatle iz kartona
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?