Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Starost dojenčka ob krstu 29.12.2005 14:33:55
|
|
|
|
sarazan
|
Jaz bom otroka krstila zato, ker meni to veliko pomeni. Moj mož ni veren in me v moji nameri ne ovira, dokler nima s tem kakšnih večjih zadolžitev in obvez. Ne bi pa otroka krstila zaradi drugih, če bi bilo moje prepričanje drugačno. Odločitev za krst je vedno samo na starših otroka.
|
|
|
|
RE: Starost dojenčka ob krstu 1.1.2006 14:46:00
|
|
|
|
urška
|
brez veze da krstiš otroka zaradi drugih... to je isto, kot če bi se ti poročila zardai drugih.... moj je krščen, ker sem jaz tako vzgojena in mi je to zelo pomembno in ker mislim otroka tudi tako vzgajati....
|
|
|
|
RE: Starost dojenčka ob krstu 2.1.2006 16:10:41
|
|
|
|
Maxica
|
Mi smo našega krstili pri malo manj kot 3 mesecih. Krstili smo ga zato, ker smo kristjani, ker smo verni.
|
|
RE: Starost dojenčka ob krstu 4.1.2006 17:08:34
|
|
|
|
Anonimen
|
mi smo ga krstili ko je imel skoraj eno leto in še to zato ker je bila vmes zima in nisem hotela da se prehladi
|
|
|
|
RE: Starost dojenčka ob krstu 7.1.2006 13:21:30
|
|
|
|
Cikica
|
Mi pa našega še vedno nismo krstili,star bo 2leti.Upam da ni prepozno.Mislim da je najbolje če ga krstiš nekje na začetku. Me je malo strah ko bomo mi našega ker je že tako velik
|
|
RE: Starost dojenčka ob krstu 9.1.2006 14:24:51
|
|
|
|
bskrle
|
MAlo manj kot 2 meseca (obakrat)
|
|
|
|
RE: Starost dojenčka ob krstu 9.1.2006 16:38:50
|
|
|
|
Anka
|
1 mesec in 4dni , krstila sva ga pa zato, ke sva verna in želiva tudi otroke vzgajati v krščanskem duhu. Otroka krstiti samo zato, da nekomu ustrežeš, se mi ne zdi smiselno, ker če nista sama v nekaj prepričana...
|
|
|
|
RE: Starost dojenčka ob krstu 16.4.2006 16:52:21
|
|
|
|
Ceca
|
Moj sin je bil star 3 mesece.
|
|
|
|
RE: Starost dojenčka ob krstu 19.4.2006 23:09:38
|
|
|
|
mikina
|
1 - 3 leta; za rojstni dan 2 - 9 mesecev 3 - 1 leto; za rojstni dan
|
|
|
|
RE: Starost dojenčka ob krstu 20.4.2006 11:02:33
|
|
|
|
Udb
|
skor 8 tednov
|
|
|
|
RE: Starost dojenčka ob krstu 20.4.2006 11:37:14
|
|
|
|
Seven*
|
Nismo krstili otrok. Sprejeti vero se mi zdi odlocitev vsakega posamenika, zdi se mi da je za to potrebna zavestna odlocitev. Pa v izvirni greh tudi ne verjamem. Sem pa po prepricanju vseeno kristjanka.
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?