|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
19.12.2005 13:56:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
19.12.2005 14:20:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: plenice Lumpi:(((((
19.12.2005 14:34:18   
petraz
Hvala, da si sporočila. Sicer pa uporabljava plenice Lumpi takrat ko sva pri mojih starših, tako da vem, da jim lahko rečem, da jih naj ne kupijo več. Mi drugače uporabljamo Babylove plenice in ti povem, da sem pred enim tednom kupila novi paket plenic in niso nič boljše. Zopet je bil naš tamali zjutraj moker, da me je skoraj kap. Ne vem, katere plenico so še dobre!!??user posted image  Zadnje dni se je nekaj pisalo o plenicah iz Hoffe-rja, kja pravite ve ki ste jih kupile??user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2005 14:39:48   
Antigona
Jaz sem ponavadi uporabljala Fixies vijolične, ampak ker jih enkrat nisem dobila, sem v Sparu kupila plenice Libero in so ful dobre user posted image  user posted image  user posted image ...
Nekatere punce so rekle, da naj bi bile iste kot stare DM-ove... Pa ne bi vedela, ker jih nisem uporabljala...

< Sporočilo je popravil Antigona -- 19.12.2005 14:41:15 >

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2005 14:43:43   
lelaval
Jaz najraje kupim Pamperske. 2x sem kupila od DM, pa so se mi zdele vredu. Drugih pa nobenih nisem poskusila. user posted image
Morda pa bi morale kupit eno številko večje. user posted image user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
19.12.2005 15:35:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.12.2005 15:40:46   
nana 27
Tudi pri nas premočijo Babylove plenice in Pamperske. Zdaj imamo Lumpijeve midi pa ne premočijo, ampak pri fantku se vidi rdeče pikice ob robu, kjer se pripenja elastika. So pa zelo mehke in so mi drugače všeč. Verjetno bom poslusila še s plenicami od Hofferja My love, ki jih hvalijo, ker naj bi bile podobne prejšnjim DM-ovim pleničkam. Baje ne premočijo tudi Pampers Sensitive, ki se jih da kupiti samo v DM-u.

Neposredna povezava do sporočila: 7
19.12.2005 16:03:52   
total
Mi uporabljamo pamperske in so superuser posted image .

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.12.2005 16:35:30   
tina104
Jaz podnevi uporabljam Lumpi in so mi fajn, ponoči pa nam tako vse premoči - pa smo že poskusili Pampers active baby, pa libero, pa lumpi, pa fixies violične. Če ne premočijo, pa pride kakec zadaj ven.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

Neposredna povezava do sporočila: 9
19.12.2005 17:10:55   
b.nika
Mi smo najprej uporabljali Pampers zelene in sleep&play, potem sem vmest kupila Baby dream-so se mi full obnesle. No včeraj pa pridem v Mullerja v Ljubljani, jih iščem in jih ni bilo nikjer. Vprašam prodajalko, če jih mogoče imajo kje zadaj, pa me je user posted image  babji tako nazjal, da bi jo najraj kr ven odnesla!!!!!Grrrrr mi je cel dan pokvarla. user posted image   Plenice Baby dream bodo pa kmalu spet v prodaji, samo pod drugim imenom. No, to sem komaj zvlekla od nje!
Sem pa pribljižno pred mesecem kupila Babylove, niti ena mi ni spustila, pa jih spet kupim in to jumbo paket ( ker so kao OK ) in so vse plenice puščale, ne samo ponoči, tudi čez dan. Je bilčisto moker bogi revček. user posted image  No danes so mi jih zamenjali in se globoko opravičujejo. user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   [Brisano sporočilo]
19.12.2005 18:40:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu b.nika)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
19.12.2005 19:39:31   
Anonimen
Mi smo zdaj prvič kupili Hoferjeve My love in so mi od vseh do sedaj preiskušenih najboljše. Mehke, vpojne, nežne, pa še luštkane za pogledat. Bom kar pri teh ostala.

Neposredna povezava do sporočila: 12
19.12.2005 20:30:12   
Amoss
Pri nas so Huggis ( menda se tak napiše) ZAKONuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem tud probala že vse mogoče, pa se vedno vrnem k njim!
No pa še cenovno so dokaj ugodne.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.12.2005 20:44:39   
dory
No mojemu tamalcku se je po lumpi plenickah vnela ritka, da o premocenosti ne govorim...zadnjic sem kupla fixies pa huggies...tamal poscan do kolenuser posted image

Pr nas vztrajano pri active fitkah, zej bom probala se hoferjeve :)

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.12.2005 20:56:54   
b.nika
Tery: Ja ti zamenjajo plenice tudi, če so odprte. Jaz sem jih vrnila nazaj manj kot polovico ( mislim, da samo 30 od 80, pa ni bilo problema). user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 15
19.12.2005 20:58:58   
viv_
Mi imamo pamperske - najprej smo imeli total care, sedaj pa active baby in so super, niti enkrat ni bila premočena.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.12.2005 21:08:55   
špelin@
Koliko stanejo Hoferjeve plenice - cena + koliko kosov v paketu??

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.12.2005 18:52:16   
Emm
Mi smo tudi prešli s pampersk na LIBERO in so full fajne.Pa še povrh so bolj poceni kot pamperske.Dobiš jih 80 za 3890.IN od njih se z mojim malčkom ne ločiva!user posted image user posted image user posted image user posted image LIBEROuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.12.2005 19:13:13   
Barči78
Pampers sensitive so nam najbolj všeč.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Emm)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.12.2005 20:25:46   
janč
ojla
jaz sem slišala, da so dm-ove pleničke med najboljšimi, vsaj tako pravijo mamice
jaz jih bom sprobala čez kak mesec ali prej, pa še drage niso
itak so na konci pokakane in polulane

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.12.2005 20:36:05   
Eca
Zdravo! punceuser posted image !

Bom še jaz prislonila piskerček.user posted image
Uporabljali smo DM-ove Babylove, dokler se niso pokvarileuser posted image , potem smo imeli Pampers Sensitiv so bile ok, ko pa grem v Avstrijo pa sem kupila pač Hoferjeve. Sedaj, ko so Hofer odprli pri nas, bom kupovala kar pri nas. Cena pa je sledeča ( mi uporabljamo velikost od 7 do 18kg) ena plenica je 34SIT, če jih kupiš v Avstrijskem Hoferju, pri nas pa je cena za eno plenico 38 SIT. V paketu pa jih je 62.  Torej pri nas je cena za paket 2356 SIT. Manjše velikosti plenic pa nisem videla. Večje velikosti pa ne bi vedela cene in ne po koliko jih je v paketuuser posted image .

Lp, Eca

(odgovor članu janč)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.12.2005 21:28:13   
Suzi*
Prej smo imeli Babylove, zdaj pa Libero. Te so zelo podobne starim dobrim Babylove in mi smo zelo zadovoljni z njimi.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.12.2005 21:31:46   
špelin@
Eca, hvala za info user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.