|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pregledi, nuhalna svetlina
19.12.2005 12:22:07   
tz
Zdravo

Pri nas smo tudi naročili novega člana, enega imamo pa že doma. Ker sem od prvič že malo pozabila kako je zadeva šla, sploh ker sem predčasno rodila, tako da sem imela tam dovolj pestro, me zanima če mi lahko pomagate kako že grejo pregledi pri G. Kdaj greš prvič in sploh me zanima kako je z nuhalno oz. kdaj se je potrebno naročiti in kdaj se napravi??

LP vsem novoletnicam
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pregledi, nuhalna svetlina
19.12.2005 12:29:14   
petraz
Prvi pregled naj bi imela tam pri 6.tednu nosečnosti, potem pa te naročijo. Kar se tiče NS, pa se moraš naročiti  (tam pri 13. tednu imaš pregled), je pa pregled z ultrazvokom, pogovoriš pa se tudi z zdravnikom, ki te pregleda. Zraven je lahko partner, saj je pregled kratek in lepo je videti tistio malo pikico v trebuščku. Želim ti lepo nosečnost.user posted image

(odgovor članu tz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2005 13:27:53   
Naja30
Prvi pregled je nekje med 6-8t, nato pa NS med 11-14t. Jaz sem se ravno danes naročila in imam NS pri 12t2d. Komaj čakam, da vidim pikico! user posted image

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2005 14:24:22   
HuAnita
Če si pa smotan kot jaz, pa imaš prvi pregled v 15. tednu in NS ujameš le še za 2 dniuser posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2005 15:43:44   
Jančika_
Sicer nekateri G res naročajo na prvi pregled tako zgodaj, ampak načeloma velja dogovor, da je prvi pregled med osmim in desetim tednom. Če je vse OK, seveda.

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?