|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   CEPLJENJE IN NOSEČNOST
19.12.2005 7:02:05   
inja2
dobro jutro punce

imam eno vprašanje upam, da mi boste znale odgovoriti.
in sicer imamo danes v službi cepljenje proti gripi, midva  z mojim user posted image  pa delava na pikici in jaz bi morala danes dobiti user posted image . Zaenkrat je še ni, tako da mi še vedno ostaja majhno upanje da je mogoče pa le uspelo.
zanima pa me če katera ve, če lahko cepivo proti gripi upliva ma plod ????

že vnaprej hvala za odgovore

lep dan vam želim user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: CEPLJENJE IN NOSEČNOST
19.12.2005 9:19:25   
MATEJA
Glede cepljenja v nosečnosti sem se tudi sama pozanimala pred nekaj časa (ko sem že vedela, da sem user posted image ), pa sem  dobila odgovore:Dr.Pušenjak na MON-u mi je odgovoril, da se do 13. tedna cepljenje proti gripi ne priporoča oz. odsvetuje, kasneje pa je celo priporočljivo, še posebno v zimskem času. In še to, on vedno reče, da dokler še ni potrjene nosečnosti je torej ni!! Kaj v tvojem primeru naredit ne vem, jaz se nebi šla cepit, pa če že ne boš user posted image , pa se greš kasneje cepit sama. Sej mislim, da ni tako drago tole cepivo, bolj ga je problem dobit. Veliko uspehov ti želim LP! user posted image

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.12.2005 9:24:33   
MarijaPo
tudi jaz sem slisala, da se cepljenje odsvetuje - sicer pa drzim pesti, da je ratalo user posted image

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.12.2005 9:55:37   
pika_b
No jaz sem pa ena tistih, ki sem se cepila, in še nisem vedela, da sem noseča. Morala sem biti noseča cca. 4t, ko smo imeli v službi ceplenje proti gripi.

Ko sem prišla na prvi pregled k G, jo je skoraj kap. Takoj me je poslala na Zavod za zdravstvo, da sem se pozanimala kakšno cepivo je bilo.

Dobila sem odg. da je to mrtvo cepivo in plodu ne škoduje, torej samo v primeru živih cepiv je potreben takojšen splav.

Jaz osebno ti ne priporočam, ti povem, da sem imela kar nekaj neprespanih noči zaradi tega. Vse dokler nisem rodila mi je to rojilo po glavi, kaj pa če ne bo zuser posted image  vse o.k. Saj je mio razlogov za kakšne napake pri otročkih, ampak tukaj veš, da je pa vseeno lahko kaj po tvoji krivdi.

lp, pika_b

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.12.2005 11:06:55   
inja2
Mateja, saj ni problem v tistih parih tisočakih za cepljenje, samo smo se pred 1 mesecem prijavili in mi je sedaj malo bedno rečt, da se ne bom cepila brez razloga, poleg tega pa nihče ve da delava na  user posted image .

sploh ne vem kaj naj, najrajši se nebi cepila.
kaj pa če se izgovorim, da sem prehlajena in da se zato ne morem cepituser posted image user posted image

drugače pa najlepša hvala za dogovoreuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pika_b)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?