valči
|
Tiste,ki ste prvega prebrale boste vedele,za kaj se gre. V petek sem bila v bolnici z napadi kamnov,v soboto doma,v nedeljo zvečer pa spet ob sedmih napad za napadom.In sicer do pol enajstih,ko sva z možem spet šibala v bolnico.Sem bila sprejeta in zdravnik reče,da gre za vnetje.V ponedeljek me takoj oprerirajo in takoj po operaciji sem se zbudila iz narkoze z groznimi bolečinami.So me nafilali z injekcijami in v torek sem težko hodila in bolelo me je bolj,kot druge po op.V sredo me že hočejo dat domov in po kosilu spet bolečine,grozne ni za opisat.Mi dajo enih pet injekcij,mi ni pomagalo ničJaz sem bila na tleh,zvijala,jokala in po petih urah muk,je končno začelo iti na bolje.Zdravniki so ugotovili,da je en kamenček ostal not v žolčevodih in ga verjetno ni več,so me zdravili za odstranitev tega.Potem sem postala rumena,bilirubim naraščal,jaz skoz na infuziji...Danes je začel padat in rekli so,da kamna verjetno ni več. Domov sem prišla sestradana,v teh petih dneh sem pojedla kos kruha,dve juhi,malo grisa,to je pa tudi vse.Sem štiri kile shujšala,ker sem bila večinoma tešča .Sedaj pa na žolčni dieti,tako da bom bolj ali manj lačna .Še sedaj ne morem verjet,da se to meni dogaja,srečna sem,da je mimo in nobenem človeku takih muk ne privoščim,ki sem jih v tem tednu doživljala. Takole,zgodbo o tem sem napisala,če se kateri da brat,bom vesela. Bodite zdravi in pazite na svoje zdravje,to je največja vrednota,ki jo človek premore
|