Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj naj glede preživnine 16.12.2005 11:44:08
|
|
|
|
srki
|
Teh stvari ne poznam dobro, če bo sklenil delovno razmereje zaradi tega ti ne boš ob otroški dodatek, ga boš vseeno prejemala, če si študentka boš verjento še naprej prejemala štipendijo, v nižjem znesku, da bi se šla pa zaradi tega ločevat...brez veze. Zakaj sta se sploh poročila, če se vam gre zdaj okrog dnarja? Stroškov za ločevanje vama pa ni škoda? Mislim, da boste zdaj v boljšem finančnem položaju, to pa ti sicer sama najbolj veš. Ko sta se poročila, sta mislila, da bo fant vse življenje brez službe? Enkrat se pa valda ponudi priložnost, kot se bo tudi tebi, ko ne boš več študirala.
|
|
|
|
RE: kaj naj glede preživnine 16.12.2005 11:56:59
|
|
|
|
petraz
|
Tudi jaz sem mnenja, da se je brezveze ločevati. No, drugače pa je, če nista v zakonski zvezi in se ti samo prijaviš na drug naslov.
|
|
|
|
RE: kaj naj glede preživnine 16.12.2005 13:45:26
|
|
|
|
fricka
|
Vloga za ločitev na sodišču stane 120.000 SIT. Se ti res splača. Se mi zdi kar bolno, oprosti.
|
|
|
|
RE: kaj naj glede preživnine 17.12.2005 22:45:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako nekako, anonimna - kot če bi bila samohranilka od začetka, ja. Pa en popravek - vloga za ločitev na sodišču stane 10.000 SIT (koleki ob oddaji tožbe). Vsaj toliko sem dala jaz (brez kakih prošenj za ukinitev sodnih stroškov).
|
|
|
| Stran: [1] |
PROSTI ČASmamamajčaKadar podnevi otrok spi, se samostojno igra, vi:hitro preverim, kaj je novega na forumih, facebook-u (
32%)
prižgem TV in se malo uležem (
11%)
si skuham kavo, pregledam pošto, reklame (
17%)
čistim, pospravljam, kuham, ni prostega časa! (
39%)
Število vseh glasov: 270Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!