|
RE: ati bolan, mali bolan, zdaj pa še mami 16.12.2005 15:44:58
|
|
|
|
bobek05
|
Zjutraj sem ugotovila, da imaš Anej povišano temperaturo - če je to zaradi mene, nimam pojma Do 12h jo je imel že 38°C in sem klicala njegovo pediatrinjo, kjer so mi svetovali, da naj mu dam svečko, če pa vročina ne bo šla dol, pa kar tja prit.. Vročina se je na srečo malo znižala - prej jo je imel 37,4°C... Kar pa se mene tiče... Splišni iz mojega zdravnika ni bilo nič V MB kjer imamo začasni naslov (k moji zdavnici nisem uspela priti, ker je oddaljena 40 min vožnje in delala danes samo do 14h) sem šla naprejv študentsko ambulanto (ker sem še absolventka) - zaprto! Potem sem šla tja, kjer imajo splošne ambulante, pa so me 1,5 ure pošiljali od ene ordinacije do druge, sestre so bile blazno neprijazne, ena me je celo nadrla zakaj da nisem včeraj prišla, če me je že včeraj začelo bolet grlo Pa sem rekla, da nisem mogla, ker imam malega otroka in da ga ne morem dat kadarkoli v varstvo... Na koncu sem bila že tako sita opravičevanja, iskanja izgovorov, letanja po stopnicah gor in dol in od ene ordinacije do druge, da sem enostavno odšla... Za konec se je ena sestra sredi hodnika tulila, da kaj si mi mislimo, da smo, da ona reva že od 7h zjutraj dela (ura je bila 13.30) in da ne zmore vsega.... Mislim, sem brez besed... Šla sem v najbližjo lekarno, vzela neke tablete za lizat (Tantum Verde) in šla domov k svojemu sončku, ki je zdaj že malo boljši... Hvala bogu, da se je vsaj moj mož zdaj pozdravil... K mojim ali moževim staršem pa malega ne morem dat, ker so oboji daleč stran..
|
|
|