|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ati bolan, mali bolan, zdaj pa še mami
16.12.2005 10:40:56   
bobek05
Mi se vrtimo v začaranem krogu. user posted image Kakšen teden dni nazaj je bil moj mož bolan (prehlad), v začetku tega tedna je imel mali naenkrat zamašen nosek user posted image - vendar hvala bogu nič vročine, včeraj pa mene kot strela iz jasnega začne kot user posted image boleti grlo in komaj slino požiram...(vročine nimam nikoli) user posted image Mali ima še vedno zamašen nosek (mu vsak dan našpricam v nosek hektoliter fiziološke), danes zjutraj pa sem mu namerila 37°C - saj vem, da to še ni vročina pri dojenčkih (kje je meja, da mu daš svečko??? user posted image )... Kljub temu sem jezna, ker se že 3 tedne filam z vitamskimi tabletami in se ful pazim, da ja ne bi zbolela (zaradi malega) zdaj pa to! user posted image Ful sem utrujena, ni mi za jesti, nos se mi občano polni, v grlu me ne peče, le slino težko požiram - spet kakšna vrsta gripe??? user posted image Kasneje grem k zdravnici user posted image in če mi bo dala samo žabljeve tablete (naša zdravnica ful zagovarja "naravni" način zdravljenja ), potem jo bom nekam poslala, user posted image ker se nimam zdaj časa it njeno homeopatsko sranje (drugače pa sploh nisem proti temu) ....

Malo sem morala pojamrat...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ati bolan, mali bolan, zdaj pa še mami
16.12.2005 10:42:02   
bobek05
Naš angel pa je DANES star 6.mesecev - kakšno lepo praznovanje...user posted image  

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.12.2005 10:46:30   
lan
Smolo imate,ni kaj.
Glede sveck in Calpola,se ne daje dokler ni vrocina visja od 38.5 stopinj.Otrokov organizem se more spopasti z vrocino.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.12.2005 10:52:26   
babylove
Pa ti ne veš, da mame nimajo časa biti bolane user posted image ? Moja 2 moška sta že 2 tedna bolna, jaz pa nimam te pravice... Sicer pa se vročina prične pri dojenčku od 38°C dalje, zbija se nekje od 38,5 (jaz zacnem ze kar pri 38).  Naš piki se tudi zdravi z nekimi homeopatskimi granulami, ker je imel že prejšnji teden kuro antibiotikov zaradi ene druge bolezni in je ne sme ponoviti, ker je še premajhen. Tudi sama ne verjamem kaj preveč v to homeopatijo, ampak pravijo, da pomaga, le učinkuje počasneje...

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.12.2005 10:53:10   
soncece24
boga bobek family, saj bo boljše. Me pa smo te pogrešale včeraj v ancori, pa se nam je zdelo, da je mali verjetno bolan, da te ni blo, zdaj pa še mami.... v dekico se zavijta pa čajek... drugih nasvetov žal nimam

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2005 11:06:01   
Anonimen
Mah to so viroze!!!!
Mi tudi,vsi po vrsti,sedem članska družina,pa še kakšnega zraven smookužiliuser posted image
Jaz taprve pol še ostali,sedaj pa se bojim,da me spet prijemauser posted image
Zamašen nos,kašelj,vse boli,glava kot sod,skratka popolnoma hin!!!

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2005 11:41:55   
viv_
A je možno, da daš tamalega za kakšen dan dva k tvojim/njegovim staršem, pa da se vidva pocajtata do konca!

Lani sva imela takle čas oba z možem gripo, tamala je bila en teden pri mojih straših. Je pa res, da smo v isti hiši.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.12.2005 11:46:52   
Anonimen
Jaz bi malčku dala sirup oz. svečko pri 38 stopinjah, ti pa imaš po moje angino. Marš k zdravniku!user posted image

(odgovor članu viv_)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.12.2005 11:58:26   
Anonimen
A si slišala???Teta Splišni je dala direktivo.
Pejmo vsi k zdravniku!!!!!!!!!Pa čajčke in hop pod tople koutre.če je to možno.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.12.2005 12:01:53   
Anonimen
Res ima po moje angino, Neva. To, kar opisuješ ti, je viroza, tisto, kar bobek, pa angina. A sem zdravnica a nisem, mater!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.12.2005 12:16:29   
petraz
Pri nas je bilo enako,. Malega mi tako kuha, da je groza, sedja pa se loteva še mene... Ati pa že cel teden kašlja. Ja, naš Anže pa je danes star 7. mesecev in bomo kr ležali v postelji...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.12.2005 12:17:29   
Anonimen
Ej Splišni sem samo potrdila,da mora res k zdravniku.Nič ni bilo zlonamerno,veš!
Vem,saj jo ima tudi moja NIka,angino namreč,pa se vleče že cel teden,pa ima antibiotik.Katja pa unetje srednjega ušesa,Timiju se je izcimil bronhitis.
Ostali člani smo SAMO na virozi.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.12.2005 12:29:25   
Anonimen
Ej, Neva, nič nisem vzela za zlonamerno, ampak za zabavno. Joooj, kako je tole pisanje lahko včasih varljivo, a ne?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.12.2005 14:14:16   
bskrle
To pomeni,d a ste čisto normalna družina z majhnim otrokom.
BO bolje!
Počivajte, bodita na bolniški ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.12.2005 15:44:58   
bobek05
Zjutraj sem ugotovila, da imaš Anej povišano temperaturo - če je to zaradi mene, nimam pojma user posted image user posted image user posted image Do 12h jo je imel že 38°C in sem klicala njegovo pediatrinjo, kjer so mi svetovali, da naj mu dam svečko, če pa vročina ne bo šla dol, pa kar tja prit..user posted image Vročina se je na srečo malo znižala - prej jo je imel 37,4°C...

Kar pa se mene tiče... Splišni iz mojega zdravnika ni bilo nič user posted image user posted image V MB kjer imamo začasni naslov (k moji zdavnici nisem uspela priti, ker je oddaljena 40 min vožnje in delala danes samo do 14h) sem šla naprejv študentsko ambulanto (ker sem še absolventka) - zaprto! Potem sem šla tja, kjer imajo splošne ambulante, pa so me 1,5 ure pošiljali od ene ordinacije do druge, sestre so bile blazno neprijazne, ena me je celo nadrla zakaj da nisem včeraj prišla, če me je že včeraj začelo bolet grlo user posted image Pa sem rekla, da nisem mogla, ker imam malega otroka in da ga ne morem dat kadarkoli v varstvo... Na koncu sem bila že tako sita opravičevanja, iskanja izgovorov, letanja po stopnicah gor in dol in od ene ordinacije do druge, da sem enostavno odšla... Za konec se je ena sestra sredi hodnika tulila, da kaj si mi mislimo, da smo, da ona reva že od 7h zjutraj dela (ura je bila 13.30) in da ne zmore vsega.... user posted image Mislim, sem brez besed... Šla sem v najbližjo lekarno, vzela neke tablete za lizat (Tantum Verde) in šla domov k svojemu sončku, ki je zdaj že malo boljši... Hvala bogu, da se je vsaj moj mož zdaj pozdravil...

K mojim ali moževim staršem pa malega ne morem dat, ker so oboji daleč stran.. user posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.12.2005 22:46:03   
soncek&luna
joj bobek, upam , da bo  z malim cimprej bolje... mene je tudi strah, da moj mali ne bi kaj staknil... ze ves teden mi malce pokasljuje, na sreco temperature nima, jaz sem tudi bila vsa kisla na zacetku tedna, pa sem se zacela filat z lekadoli in vitamini in zdaj je bolje...
no kljub temu greva z malim, ko je soncek vendarle mal ven na zrak....

Mami, pika moja!

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.