Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kašljanje in vlaženje prostorov 16.12.2005 10:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Ciao! Ali vlažilce na radiatorje,al se skeširat pa kupi ionizator. Za sirupe pa tako:neka nova moda je udarla ven,da tropotčev sirup in ostali naravni zeliščni so alergeni tiste,ki jih pa dobiš na recept,pa da še bolj dražijo na kašelj-to so besede naše pediatrinje,ki ni hotela našemu Timiju nobenga sirupa dat,pol se je pa kašelj sprevrgel v bronhitis Večkrat dnevno zračenje prostorov.Inhalacije-vroč krop in kamilica. Mentol inhalacije za majhne raje ne,ker je premočno. Tako evo,po vsem tem sem še jaz v dvomih kaj narest. Najbolje je nabavit ionizator,po moje.Zbiram tolarčke,da ga kupimo.
|
|
|
|
RE: kašljanje in vlaženje prostorov 16.12.2005 10:13:57
|
|
|
|
babylove
|
Majhna zvijača v zvezi z inhalacijami: če je stvar premočna za dojenčka oz. otroka, se ne inhalira direktno, temveč se postavi skleda vroče vode s sredstvom za inhaliranje v dojenčkovo sobo. Tako se inhalacijsko sredstvo porazdeli po celotnem prostoru, otrok pa ga vdihuje v manjši koncentraciji.
|
|
|
|
RE: kašljanje in vlaženje prostorov 16.12.2005 10:16:30
|
|
|
|
babylove
|
Domač bezgov sirup je dober proti kašlju, in mislim da tudi sirup iz smrekovih vršičkov (za slednjega ne vem, če ga sme otrok piti ).
|
|
|
|
RE: kašljanje in vlaženje prostorov 16.12.2005 10:34:01
|
|
|
|
Sajo
|
Ionizator ne bo navlažil prostora ki ga ogrevate z radiatorji recimo. Ne govorim na pamet, imamo ionizator in še par drugih filtrov (klima). Bo pa občutek bolj svežega zraka prostoru. Jaz še vedno v spalnici dodatno vlažim in sicer sem enostavno odrezal plastično steklenico po dolgem in vanjo nalil vodo približno do polovice in postavil na radiator. Pri nas sicer ogrevamo z klimo (je ceneje) kadar pa zakurimo se hitro pozna da je suh zrak in takrat dam vodo na radiator.(radiatorji samo v splanici in kabinetu)
|
|
|
|
RE: kašljanje in vlaženje prostorov 16.12.2005 10:47:58
|
|
|
|
sazi
|
Meni mokre stvari na radiatorjih ne pomagajo, ker so ugasnjeni (sosedje takoooo zalo kurijo, da je še v našem stanovanju vroče, stroške pa itak plačuje cel blok). Neskončno uživam, ko obesim perilo - takrat se res pozna sprememba. Ker se bliža novo leto, nam bo dedek mraz po vsej verjetnosti prinesel vlažilec zraka (eni so z eni pa brez ionizatorja - za samo vlaženje to ni pomembno). O sirupih pa žal ne vem nič.
|
|
|
|
RE: kašljanje in vlaženje prostorov 16.12.2005 11:23:22
|
|
|
|
puncica
|
mi imamo trpotčev sirup kupljen v lekarni
|
|
RE: kašljanje in vlaženje prostorov 16.12.2005 11:38:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, to s kamilicami je zakon!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?