|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   masažni stol - uporaba med nosečnostjo
16.12.2005 9:41:51   
Vanja-7

Doma imamo masažni stol od S&K Company, ali mislite da ga med nosečnostjo lahko uporabljam, ali bi lahko kaj škodilo.

< Sporočilo je popravil mojcaH -- 16.12.2005 10:17:52 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: masažni stol
16.12.2005 9:51:44   
sarazan
Na Pušenjakovem forumu sem enkrat brala, da lahko konstantna vibracija (kar predvidevam, da pri masažnem stolu je) povzroči, da se posteljica odlušči od maternice. Sledi seveda porod, če si tako daleč, sicer pa mogoče splav.
Jaz ne bi tvegala.

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: masažni stol
16.12.2005 10:47:00   
lin
Ko sem bila jaz noseča mi ga je zdravnik odsvetoval ginekolog pa prepovedal

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: masažni stol - uporaba med nosečnostjo
16.12.2005 10:53:03   
artista7
mi ga imamo tudi in mislim da ti ne bi smelo škodilti.. izberi kaki bolj blagi program in vklopi gretje, da se malo spočiješ..user posted image

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.12.2005 10:54:31   
artista7
no, se popravljam. Če je tako, pa raje imej samo na gretju in se malo pogrej v njem. Se opravičujem za moje prejšnjo mnenje, da sem bila neodgovorna

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.12.2005 11:03:52   
Dejča
Tudi meni je ginekologinja rekla, da tudi ročne masaže niso najbolj priporočljive, če jih ne izvaja res profesionalec za to, kaj šele ta, ki jo omenjaš.

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.12.2005 19:50:27   
Grascakinja
Masaža je med nosečnostjo kontraindicirana, razen morda limfne drenaže nog pri močnem zatekanju. Odsvetujejo jo v materinski šoli in večina ginekologov.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?