Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: masažni stol 16.12.2005 9:51:44
|
|
|
|
sarazan
|
Na Pušenjakovem forumu sem enkrat brala, da lahko konstantna vibracija (kar predvidevam, da pri masažnem stolu je) povzroči, da se posteljica odlušči od maternice. Sledi seveda porod, če si tako daleč, sicer pa mogoče splav. Jaz ne bi tvegala.
|
|
|
|
RE: masažni stol 16.12.2005 10:47:00
|
|
|
|
lin
|
Ko sem bila jaz noseča mi ga je zdravnik odsvetoval ginekolog pa prepovedal
|
|
|
|
RE: masažni stol - uporaba med nosečnostjo 16.12.2005 10:53:03
|
|
|
|
artista7
|
mi ga imamo tudi in mislim da ti ne bi smelo škodilti.. izberi kaki bolj blagi program in vklopi gretje, da se malo spočiješ..
|
|
|
|
RE: masažni stol - uporaba med nosečnostjo 16.12.2005 10:54:31
|
|
|
|
artista7
|
no, se popravljam. Če je tako, pa raje imej samo na gretju in se malo pogrej v njem. Se opravičujem za moje prejšnjo mnenje, da sem bila neodgovorna
|
|
|
|
RE: masažni stol - uporaba med nosečnostjo 16.12.2005 11:03:52
|
|
|
|
Dejča
|
Tudi meni je ginekologinja rekla, da tudi ročne masaže niso najbolj priporočljive, če jih ne izvaja res profesionalec za to, kaj šele ta, ki jo omenjaš.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?