Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Midva pa bi pa še ne upava!!!!!!! 15.12.2005 13:26:03
|
|
|
|
*Neja*
|
Pozdravljena! Tudi meni se je takrat, kak teden po abraziji, mešalo od želje po seksu. Mojemu sem enostavno rekla, da hočem seksat; načeloma je bil proti (ker so pač tako svetovali zdravniki), ampak je bil zelo uvideven in mi je obljubil, da bo bolj "rahel". To je tudi bil. Kakorkoli: hotla sem rečt, da če je tebi do seksa, potem ne vidim nobene ovire. Pač je treba it bolj "na izi", ne preveč skakat in na hard. Ker imaš pa ravno ovulacijo, ti svetujem, da se zaščitita, ker (vsaj po mojem) ni pametno, da zanosiš že v prvem ciklusu po SS. Veliko sreče in strastno noč! You go, girl!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Midva pa bi pa še ne upava!!!!!!! 15.12.2005 13:28:26
|
|
|
|
*barbapapa*
|
... če imaš željo,...... ti kar seksaj.... (brez strahu....) nežno ; z občutkom ,..... tako kot ti paše.....
|
RE: Midva pa bi pa še ne upava!!!!!!! 15.12.2005 16:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj pa obstajajo še druge vrste spolne zadovoljitve, ne samo sex.
|
|
|
|
RE: Midva pa bi pa še ne upava!!!!!!! 15.12.2005 16:33:11
|
|
|
|
*barbapapa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky Saj pa obstajajo še druge vrste spolne zadovoljitve, ne samo sex. ja, to pa ja..... otroka lahko naredimo tudi brez ta pravega seksa ..... saj vemo, kako je becker nasankal......
|
RE: Midva pa bi pa še ne upava!!!!!!! 15.12.2005 18:43:12
|
|
|
|
Anonimen
|
OK, prvič jaz sem bla en teden po abraziji še tko psihično na psu, da je bla to zadnja stvar o kateri bi razmišljala. Ampak, to sem jaz. Drugič pa... prepoved spolnih odnosov po abraziji je VSAJ dva tedna po posegu oz. dokler so še morebitne krvavitve. Jaz na tvojem mestu ne bi, ker lahko pride do komplikacij in ni šans da bi riskirala, da bi blo potem kaj narobe in zaradi tega posledično ne bi mogla zanosit. Jaz bi vsekakor počakala do pregleda pri G, za vsak slučaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?