|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali pretiravava?
15.12.2005 10:49:29   
muki1
Zdravo.
Danes sva z možem odpovedala ponudbo, ki sva jo dobila (izlet na Dunaj - zastonj).
Zakaj? Zato, ker je veseli december in sva tu in tam odsotna, malo več kot ponavadi, ko sva večinoma doma user posted image , zdaj pa naju peče vest.
Pa saj, itak, da sva rada doma, najbolj uživava v našem družinskem krogu. Tudi ko mala zaspi, sva recimo najbolj zadovoljna, če se počiva na kavč, prižgeva televizijo in meditirava user posted image  pred ekranom, ali pa se vsedeva, spijeva kakšno pivce, ali bereva, kakorkoli, nisva ravno nevem kakšna žurerja. Že pred otrokom je bilo tako.
Zdaj, ko je otrok, pa itak redkokdaj kam greva. Kot prvo je problem varstvo. Živiva pri mojih doma, v svojem stanovanju. Ko hočeva iti zvečer ven, se moja mama zmeraj drži, kot da delava kaznivo dejanje - čeprav nama pravi, da naj greva, ampak da se ji mala smili, ker ko se zbudi joka in težko zaspi nazaj (ona je svoje družabno življenje zaključila z mojim rojstvom user posted image , res. Še danes nimata z očetom nobenih prijateljev, nobene družbe, razen bratov in sester se tu in tam dobijo pri katerem doma). No, tako da ravno blagoslovljenih izhodov nimava. Zdaj ( enkrat v oktobru in enkrat poleti user posted image ) sva dvakrat popokala malo in smo šli k njegovim staršem, pa je mala tam prespala, pa še midva tudi, ko sva prišla z žura. Sicer pa so ti najini žuri taki, da greva recimo, ko je kakšen rojstni dan ali diploma - to je maksimalno petkrat na leto.
Zdaj je december in jaz sem bila ob sobotah odsotna, ker sem cele dneve imela neka predavanja in mi je bilo tak hudo, da sem bila prikrajšana za tisti dan z otrokom. Pa danes moram na zaključek, pa naslednji petek in to je to, potem sem pa fraj. Pa se mi zdi, da preveč laufam okrog in si ne zaslužim še zdaj v soboto it na Dunaj, ker se mi smili otroka pustiti cel dan od 6 zjutraj do polnoči) pri babici( njegovi mami), čeprav se mala ponavadi zelo zabava tam in rada gre k njej.
Povejte mi, pretiravam z skrbjo ali pretiravam z izhodi.

< Sporočilo je popravil muki1 -- 15.12.2005 10:51:59 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali pretiravava?
15.12.2005 10:57:05   
Anonimen
Po moje z ničimer ne pretiravaš. Naredi tako, kot ti paše. Če bi bila raje z otrokom, pa bodi. Meni se to ne zdi nič takšnega. Tudi meni se včasih tako zgodi, pa kaj.
Se mi pa zdi, da išče od nas spodbudo, da bi šla na tisti izlet. Pa je ne rabiš. Nimaš imeti za kaj slabe vesti, ker si očitno skrbno bitje. Torej, še enkrat: naredi, kot ti paše, brez slabe vesti.

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.12.2005 11:01:11   
viv_
Kot pravi splišni, če se ti lušta it na izlet pojdi, brez slabe vesti. In če boš šla UŽIVAJ! Če pa boš šla na izlet in potem samo razmišljala, ali je doma vse OK, potem raje ostani doma!

Pa poglej ta moj teden:
- ponedeljek, aerobika
- torek, delala sem popoldna
- sreda, zvečer sem morala nazaj v službo na eno zabavico
- četrtek, zabava za rojstni dan z "mamicami" Mirninih prijateljev
...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.12.2005 11:01:54   
muki1
Ne vem če iščem vzpodbudo, ali pa potrditev pri svoji odločitvi. Šla bi res zelo rada, ker predbožični Dunaj, pa malo po šoping centrih, o mama.
Samo me res vest peče.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.12.2005 11:04:12   
Anonimen
Ja potem pa pojdi. Saj ne bo prostora za slabo vest v glavi med nakupovanjem. Pozneje boš pa že z njo obračunala.user posted image

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
15.12.2005 11:07:26   
lex
Midva sva bila na Dunaju pred božičem, full je lepo, da se videt marsikaj. Ampak je pa full mrzlo, cel dan se potikaš po mestu, šopingiraš pa edino zvečer na božičnem sejmu. Cel dan si zunaj ogleduješ si spomenike, cerkve, grobnice,.... mislim, da smo imeli vsega skupaj 1 uro fraj za eno kavico, pa pol na božičnem sejmu. Ok ko sva bila sama je šlo, sedaj pa ne bi šla, mi je ljubše biti z otrokom doma. Odločila se boš pa itak sama.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.12.2005 11:12:20   
lin
POJDITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.12.2005 12:04:27   
Marogica
Ker si napisala, da si želiš iti, POJDITA. Kakšna slaba vest? Zakaj? Ker bo otrok preživel en cel dan brez vaju? Kaj se ne zavedaš ,kako lušno mu bo pri babici? Tudi on rabi spremembo-tudi za njega bo to neke vrste izlet-doživetje.
Privoščita ga sebi in otroku, pa lepo se imejta.
Pretiravaš pa samo s skrbjo

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu lin)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.12.2005 12:09:59   
tanikaa
muki. SUPER mamica si in ful dosti se ukvarjaš z Nežo in posvečaš ji res veliko časa.

Zato ti pravim: SPAKIVAJ SE MI NA TE IZLET PA MI KÜPE ENO MARCIPANOVO ČOKOLADO!!!!!!!user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.12.2005 12:24:15   
lelaval
Če si res želiš, pojdita, da ti ne bo potem žal, kaj si zamudila.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.12.2005 12:28:00   
Reja
Res premisli, potem pa naredi po svoji vesti.

Težko je reči, da se odloči za tisto, kar ti največ pomeni, ker je to verjetno mala. Pomisli pa tudi na lepe spomine, ki jih bosta, če bosta šla, z dragim prinesla z Dunaja. Mala pa lahko dobi tudi kakšno darilo v spomin na vajin izlet, kakšno igračo, za katero ne bo vedela, kaj je njena posebnost, vidva pa bosta.

Ampak odločiti se morata res sama. Vest te bo pa verjetno pekla v obeh primerih, tudi če ostaneta doma.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
15.12.2005 12:34:38   
malika
Pa kupi tamali na Dunaju za slabo vest kakšno stvar več, kot si nameravala.

Jaz dostikrat tako naredim(no sem, ko mi je uspelo še kam it), pa kar paše! user posted image

Drugače pa bodi brez skrbi, tamalčki pri babicah po navadi zelo uživajo, saj jim dovolijo več kot preveč user posted image

Izberi si luno za cilj in tudi če boš zgrešil, boš še vedno pristal med zvezdami

(odgovor članu Reja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.12.2005 12:37:56   
puncica
Naredi tako kot ti paše, če vama pač ni pasal da gresta na dunaj pač nista šla, men tud ne paše da bi v mojem drugem stanju šla na firmsko žurko in pač ne bom šla. user posted image Po moje ne pretravašuser posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13
15.12.2005 13:27:17   
Anonimen
Muki spakivaj kufre pa zbogon. Malo lejko pripelaš k meni, ka de se malo špilala zmojin malen. Dunaj je božanski v božičnon časi. Ita pa uživajta.
Jes bi šla. Evo, kda bo pa jes šla, pa ti jes mojega pripelanuser posted image .

Pa nobene abe vesti, ker si dobra mama

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.12.2005 13:41:03   
viv_
muki - kako si se odločila? a gresta?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.12.2005 13:46:21   
ur+sa
kar ven pojdita malouser posted image . malo dajta kam v varstvo, pa pojdita  ven, vcasih zelo koristiuser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.12.2005 7:45:00   
muki1
user posted image  GREVA.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.12.2005 7:52:09   
Marogica
Super odločitevuser posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.12.2005 8:08:18   
pupika
muki super. Saj starši si tudi morajo dat malo duška. Tvoja mala bo pa itak uživala pri svoji  babici in ji ne bo čisto nič manjkalo. Tako bo zadovoljna mala in vidva.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?