|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJ
6.3.2006 16:15:58   
aja
Zivjo punce,
zal...moje napovedi o pomladi so sle v nic in nas je spet zamedlo :-( Se sreca, da je soncek.
Midva sva ta vikend imela plan, da izbereva vso "vecjo" opremo za dojencka...vozicek, posteljo in previjalno. Sem mislila, da bo to en, dva, tri...potem pa ugotovim, da je ponudba neskoncna. In sva zacela brskati po netu in primerjati...in ni bilo ne konca ne kraja. Zato me zanima, kako ste izbrale vozicek? Pa seveda izkusnje tistih, ki ste ze mamice.

Bom samo na kratko napisala nas "ritem", da mi boste lazje svetovale na kaj moram biti pozorna: kupujem na trznici, vsak dan grem na Grad ali Roznik s psom, vikendi izven Lj (torej zlaganje vozicka v avto), sem in tja kaksna pot z letalom. Ali se da slpoh kupit vozicek, ki bi bil za vse te potrebe? Ali imate enega velikega z bremzo in napihljivimi kolesi in eno poceni marelo za na pot?

Aja, a je/bo katera na zacetku uporabljala kengurujcek?

Upam, da vas ne gnjavim prevec, ampak se res ne znam odlocit. Hvala ze vnaprej za vse nasvete...sigurno bodo se kateri drugi prisli prav.

Aja


(odgovor članu daya)
Neposredna povezava do sporočila: 151
   RE: JUNIJ
6.3.2006 17:30:52   
aja
Punce, za tiste, ki izbirate vozicek in imate podobne potrebe ko mi (glej zgoraj)...vam sporocam, da sem dobila na forumu Kaj rabi novorojenček ter na forumu Dojenček zelo koristne nasvete in odgovore na moja vprašanja. Morda bo še kateri koristilo, da prebere izkušnje iz prve roke.
Aja

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 152
   RE: JUNIJ
8.3.2006 11:27:42   
Kalina
Oj bejbike user posted image

Evo danes mi spet dela RRuser posted image Tko da morm malo porocat, smo v 25 t, meli smo morfologijo, potrdili da je puncka user posted image , vse je uredu, smo se smejali, jokali itd. Naredu mi je tudi 3D slikico in na cd posnel, slikica je tako lepa, se vidi nosek, pa ustnice, pa brada pa ucke pa juuuuuj smo leeeeepiuser posted image . Vsi pravijo da ima mamin nosek user posted image user posted image user posted image Pol je pa ocka uzaljen pa takoj protestira da ma njegove oci pa ustnice, hehe user posted image
Nazalost mam se vedno krce, pritisk navzdol, tako da mi je G napisu bolnisko do konca nosecnosti  PDP  25.06., cakam odlocbo od komsijeuser posted image
Aha, G je reku da ne more verjeti, da se moj MV drzi presenetljivo dobro, user posted image za moj MV! hehe
joj punce mene je tako strah predzgodnjega poroda, skoz mam neke sanje itd, pa vem da se ne smem tko psihirat. user posted image Sej se bom poboljsala user posted image
Aha kile so +6,5kg, je reku da je tko kr uredu, nc kompliciru. Pa takoj je opazu kako me otecene oz natecene prste na rokah, je reku da moram vec pocivat user posted image

Punce  a ve veste, da sem jaz edina junijka, ki nima se niti ene stvari kupljene za pikico, ma sm mal vrazeverna itd, pa strah me je, ampak imam ze ve izbrano, meni itak vse familija kupi (ki je veeeeelika), tako da aprila pocasi zacnemo, no ja proti koncu aprila user posted image

No fajn bodite, pa posiljam vam eno lepo user posted image za dan zena!

Lp, Kalina



_____________________________

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu aja)
Neposredna povezava do sporočila: 153
   RE: JUNIJ
8.3.2006 15:04:03   
kaktea
ŽIVELE!!! IN VESEL 8. MARECuser posted image .
tudi meni je malo štekal računalnik, tako da sem par dni nazaj pisala in pisala, pol poslala in nič user posted image .
Kalina nič sekirat, tudi jaz nimam še prav nič za mojega/jo (PDP 17.6.). glede kengurujčka pa ga bom verjetno uporabljala, prej se bom posvetovala s sestro,ki je rodila kones januarja in, tako bom kar hitro vidla kaj je praktično in kaj niuser posted image . A ja imam že tisti koš za plenice...kupila sem ga sestri ma ga je že dobila in tako sem ga obdržala in njej podarila darilni bon.

Glede vozička pa bom verjetno kupila takega kot sestra (CAM) in pol , če bo njena tamala prerasla košarico bom kupila samo športnega. Bomo vidli.

Zadnjič sem hotela opomnit na srbenje kože...tudi meni nagaja in secer ne na trebuščku, ampak na prsih, kdaj ko pridem domov si slečem nedrček in pol se čoham in čohamuser posted image . Vem da so za to krive strije, ki so se mi tam pojavile (že v drugem mesecu user posted image ,). Namreč do sedaj sem si že dvakrat kupovala nedrčke!!! in prsa kar naprej rastejo. ne vem kam to pelje!? iz švoh 3b, sem sedaj 4d!!!

tudi sama komaj čakam, da izvem spol mojega tamalega, ma bom morala še malo počakat, saj mi je G rekel da bo pogledal okrog 30 meseca ko bo stvar za ziher videt. bomo pa počakali.

LEPO SE IMEJTE IN UŽIVAJTE V TEM LEPEM DNEVU.

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 154
   RE: JUNIJ
9.3.2006 9:30:40   
SelmaC
Jaz tudi komaj čakam, da zvem! A vse želite vedet kakšnen bo spol ali se katera pusti presenetiti?

Lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 155
   RE: JUNIJ
9.3.2006 9:50:47   
Erdbeere
No evo se samo na hitro oglasim....no jest sem pa ena redkih vidim, ki ne želi vedeti kaj bo, moram povedati, da vsaj za mene ni lepšega občutka, ko rodiš otročka in šele takrat zveš, katerega spola je.....meni osebno se zdi brezveze, da bi že zdaj vedela ja fantka/punčko bomo dobili, ker potem to ni več presenečenje in vsi samo še čakajo kdaj bo tisti dan, ko bo pač otroček na katerega so že vsi "navajeni" rojen. Tko pa, če ne veš je pa potem le nekaj "novega".

No toliko o mojem razmišljanju, glede spola otročka. Pa lep dan vsem

(odgovor članu SelmaC)
Neposredna povezava do sporočila: 156
   RE: JUNIJ
9.3.2006 13:01:17   
zaliga
Pozdravljene!
Naj se še jaz malo oglasim! Jaz pa vem že od 23.01., da bo punčka! Sem si jo ful želela, moj pa fantka! Saj je res vseeno, samo da bo zdravo, a tiha želja....
Ne vem, če bi lahko do konca zdržala in ne vedela kaj nosim! To pa zato, ker so me vsi utrujali s tem, da bo fantek! Pa je le pomoje!
Jaz pa ravno nimam problema s strijami, imam pa zato celulitisa za znoret! Se je moj izprso in mi kupil (baje) ful dobro kremo proti! Se pa ne čudim, da se je nabral, saj so se kile tud - 14 kg!!! user posted image kak bom hujšala junija!
Kak se pa drugače počutite? Sončki veselo brcajo?
Že razmišljate kaj o pediatru? Baje je fajn, da bi si naj to uredile že pred porodom!
Tak mi je svetovala kolegica, saj so dobri ful zasedeni, pa te dajo na čakalno listo!

Kak ste pa kaj z imeni?? Ste jih že izbrale za svoje pikice?
Lepo se imejte in pišite kaj!


_____________________________

Vsak dan za nas sije sonček, pa čeprav dežuje...



(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 157
   RE: JUNIJ
9.3.2006 15:21:22   
kaktea
ŽIVELE!
jaz komaj čakam da izvem kaj je. Pa že zdaj ko bom izvedela bo zame presenečenjeuser posted image . Verjamem pa da je rojstvo tako lepa izkušnja, da bi jo človek rad podoživel tako kot je bila prvič. Tako verjamem, da mamice ki so bile presenečene ob rojstvu (glede spola) si želijo ponoviti tako izkušnjouser posted image  in počakat do konca 9 mesecev. Saj če bom izvedela prej bo zame rojstvo (moja prva izkušnja) še vedno nepozaben dogodek in poln presenečenj. vse od občutkov, ki te preplavijo do izgleda dojenčka...Bo po mamici ali očku? plave uke ali rjave...in tako naprej...in da ne govorim, ko tisto malo neboglejeno bitje dajo v tvoje roke!!! tako malo in tako dodelano...Že zdaj me spreletava mrzlica, če pomislim kako bo...user posted image . Pa saj si samo predstavljam, vem da je resnica še daleč!
Za zdaj pa govorim o dojenčku malo v moškem malo v ženskem spoluuser posted image .

Glede imena pa je kar tema...fantu je za pupo ime Tarin. No meni je tudi všeč, ma nimam prav nobenega imena, ki bi mi bilo najlepše ali najboljše. Tako da pupe sprejemam predloge!!!

POZDRAVČKE VSEM!
tudi iz strani mojega tamalega, ki zdaj pridno brca, v smislu:"daj pozdravi vse te lepeuser posted image !!

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 158
   RE: JUNIJ
10.3.2006 8:44:04   
biba77
Ojla,
no, danes se tudi jaz javljam...
Vceraj smo imeli pregled v 27. tednu.
Vse je ok: test na sladkorno je negativen (se dobro, da ne bo ponovitve, user posted image ), hemoglobin 125, pritisk 115/75, utrip 92, teza +10 kg, nic vnetja, se vedno smo na zgornji meji (velikost otroka) in se vedno nisem zelela vedet, kaj bo. Mozek se pa tudi se ni izdal - on namrec ze ve.
Popoldan pa smo sli malo po nakupih v A. user posted image
Punce, je ze petek... Komaj cakam na vikend, ko ne bom rabila biti v sluzbi ob 6.30...



_____________________________

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/


(odgovor članu kaktea)
Neposredna povezava do sporočila: 159
   RE: JUNIJ
12.3.2006 15:49:07   
Anonimen
Punce pozdravljene,
da slučajno ne pozabite še na eno junijko, se vam na hitro javimuser posted image . Ko pride april, obljubim da se bom bolj pogosto javljala. Do takrat pa. Kot sem že povedala. Cel dan služba, tako da zvečer dobesedno padem v posteljo. Malo me je začela mučiti hrbtenica zaradi celodnevnega sedenja v službi.
No, naša tamala pikica je postala prava nogometašinja in že zelo močno da vedeti, da prav uživa ob potiskanju ob rebra.
Tudi na pregledih je bilo vse ok, vsi testi. Prihajajoči teden me čaka pikanje, kar mi daje vedeti da se vse bolj pomikamo k cilju. Se mi zdi da sem to pikanje v prvo imela za začetek konca, zdaj pa smo tam že v drugo....
Med vikendom pridno ustvarjamo na stene naše prihajajoče punčke, tako da že nastajajo pisane rožice, ptički.
Ati in bodoča velika sestrica pa sta. Enostavno moram povedat. Zlata sta. Brez njiju ne vem kako bi prebrodila moje napade utrujenosti, zaspanosti, slabosti na začetku.
Upam da ste vse ok. Vidim da se je začetnim junijkam pridružilo tudi nekaj novih. In vse skupaj prav lepo pozdravljam. Se beremo.

(odgovor članu biba77)
  Neposredna povezava do sporočila: 160
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 5 6 [7]
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poslovila sva se od 4. in 5. sina
Z ženo sva pozdravila in se poslovila od najinega 4. in 5. sina. Anders in Brodie sta se rodila združena, delila sta si ...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?