Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ne bodite no tako resne! 14.12.2005 10:38:15
|
|
|
|
Skorpija
|
Evo, našel se je drobec časa za nov prispevek! Novi fosečkici, želim vama lepo nosečnost in iz srca čestitam - vsem sta nam vzor in upanje! Bravo punce! Današnji se pa glasi: A poem written by an African Shakespeare Dear white fella, Couple things you should know: When I was born, I black When I grow up, I black, When I go in sun, I black When I cold, I black When I scared, I black When I sick, I black, And when I die, I still black. You, white fella, When you born, you pink When you grow up, you white When you go in sun, you red When you cold, you blue When you scared, you yellow When you sick, you green And when you die, you grey. And you have the ****ing nerve to call me colored?
|
|
RE: Ne bodite no tako resne! 14.12.2005 10:46:07
|
|
|
|
ronja5
|
|
|
|
|
RE: Ne bodite no tako resne! 14.12.2005 10:49:07
|
|
|
|
KODA
|
|
|
RE: Ne bodite no tako resne! 14.12.2005 12:47:54
|
|
|
|
Monika79
|
16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji. Preden je bila spočeta - sva si jo želela, še preden je bila rojena - sva jo ljubila, in komaj se je rodila - bi zanjo umrla. TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA! M.Hawkins
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.