|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dodatno zdravstveno zavarovanje
13.12.2005 20:51:25   
Anonimen
Se opravičujem, če je že kje odprta ta tema, vendar je jaz nisem zasledila.
V tej poplavi ponudb sem res čisto zmedena (pa verjamem, da nisem edina) za katero ponudbo oz. katero zavarovalnico se odločiti. Ali ostati pri Vzajemni ali iti drugam. user posted image Do konca leta imamo namreč čas preklicati pogodbo z Vzajemno, čas teče, jaz pa po pravici povedano nimam  pojma kaj narediti.
Ste ve že skelnile dodatno zdravstveno zavarovanje? Kje in predvsem ZAKAJ? Kje so prednosti in slabosti posameznih zavarovalnic.
Baje, če se zavaruješ pri Triglavu, maš potem 5% popoust pri dugih zavarovanjih - tudi obvezno avtomobilsko in kasko? Midva mava avto prr Adriaticu, je tle tud kakšna ugodnost?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dodatno zdravstveno zavarovanje
13.12.2005 21:32:55   
sarči
Jst sem do sedaj bila pri vzajemni,drug teden grem na adriatik,majo dosti ugodnosti-4.500 sit popusta pri zavarovanju avtomobila vsako leto pa še neke druge fore.Grem pa na adriatik ker mam itak tam tudi življensko pa zavarovanje za avto pa kasko.
Mi se zdijo najboljši,triglav je pa zame štala-sam kradejo!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2005 21:41:30   
mehurčica
Jaz grem od Vzajemne na Adriatic. Do Triglava imam kar odpor...sploh zaradi njihovih drugih ponudb...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2005 1:43:54   
Anonimen
Jaz sem že skoz pri Adriaticu, zdaj imam nekaj zavarovanj še pri Tilii, Triglava pa tud jaz nisem nikol marala. Ampak če izbiraš glede zdravstvenega zavarovanja med Vzajemno in Triglavom, potem pa definitivno Triglav.

(odgovor članu mehurčica )
  Neposredna povezava do sporočila: 4
14.12.2005 7:59:43   
pupika
Joj punce jaz tudi ne vem kaj narediti, ostati pri vzajemni ali iti k Adriatic-u. Kolko sem videla pri Trenjah se mi je Jakič zdel zelo prevzeten in misleč, kaj boste vi meni. Zgleda pa kot en mulc.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.12.2005 8:08:28   
janjja
JAz sem šla prejšnji teden k Adriatiku, ker se mi od vzajemne želodec obrača. No pri Adriaticu pa bom imela pri zavarovanju avta ali bilu čese 4500 Sit popusta in se mi ne zdi slabo pa še ok zavarovalnica je. Triglav pa da popust pri zavarovanju za tujino, kar pa mi ne pride prav saj ne potujem ravno veliko.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.12.2005 9:08:57   
tanaja*
Jaz sem šla k Triglavu, ker sem veliko v tujini, pa še če imaš 3 pakete zavarovanj (jst imam življenjsko-nezgodno+ avto+ zdaj to) imaš pri kasku dodatnih 7% popusta.
Sem pa zadnjič klicala na Vzajemno, če mi lahko vse skupi mal razložijo, pa mi je prijazna gospa povedala, da vse piše na listih, ki sem jih dobilauser posted image user posted image user posted image

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu janjja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.12.2005 9:28:10   
MarijaPo
Tudi jaz razmisljam, da bi sla stran od Vzajemne. So eni taki loleki, da ni za verjet, pa stalno ga neki serjejo, ampak res stalno, da o unem nategu s certifikati lastnistva niti ne govorim, tist je pa res nateg vseh nategov!
In najbrz tudi jaz k Adriatiku, ker Triglav se mi zdi zelo komunisticna firma, vsekakor jim stranke niso na prvem mestu.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.12.2005 9:33:32   
LONA13
jest em že od začetka pr triglavu, pa bom tud tukaj ostala.
so ful hitro reagiral, ko nisem položnco plačala, pa zavarovanje dodatn mi ni veljal in sem morala nujno k zdravnik, sem jih klicala, plačala položnico in so mi trakoj naslednje jutro poslali dopis za zdravnika, da imam urejeno zavarovanje. Pohvalno!! 

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu MarijaPo)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.12.2005 9:39:41   
koruzica
IZVIRNO SPOROČILO: sarči

Jst sem do sedaj bila pri vzajemni,drug teden grem na adriatik,majo dosti ugodnosti-4.500 sit popusta pri zavarovanju avtomobila vsako leto pa še neke druge fore.Grem pa na adriatik ker mam itak tam tudi življensko pa zavarovanje za avto pa kasko.
Mi se zdijo najboljši,triglav je pa zame štala-sam kradejo!!!

Hojla

user posted image Še jest...sem zamenjal, Adriatic, in zelo korektno se je vedla gospa na info, ko sem jo vprašal, če imajo še kaj za ponudit, razen tega, kar piše na brošuri oz. ponudbi. NIč ni začela jecljat, pa obljubljat, ampak je naravnost povedala, da zaenkrat to je to...

Vprašanje zate, Sarči...Pa saj Triglav je na Primorskem ZAKON, kako to, da si si ustvarila tako mnenje?user posted image

(odgovor članu sarči)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2005 9:40:28   
MarijaPo
no, jaz placujem to dodatno zdravstveno zavarovanje enkrat letno in sva z mozem avgusta pozabila placat - bila zavarovana vse do decembra, ko sem jaz sama (brez vzajemninih opozoril) opazila, da nisva placala, sem placala, jih poklicala in so mi rekli, da je to cist v redu (kako je lahko cist v redu, ce sva 5 mesecev prepozno placala poloznico?)

(odgovor članu LONA13)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2005 10:09:50   
KIRA
1. ni se treba odjavit do kraja leta - to je zavajanje. pogodbo lahko odpoveš, kdaj hočeš, le da je odpovedni rok 3 mesece, preden je zadeva končana..
2. adriatic ima tudi veliko ugodnosti, jaz osebno sem se odločila za adriatic. http://www.adriatic.si/ 
3. certifikati - mislim da je to kar dela vzajemna že na robu kriminala, ker ne dajo kart na mizo ampak obljubljajo neke t.i. lastniške deleže, ki jih pa zgubiš, če greš drgam. sedaj je pa dosti ljudi v precepu, ker ne vejo kaj naj... ČE bo kdaj vzajemna šla na borzo in bodo ti certifikati kaj vredni me prav zanima, koliko...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.12.2005 10:30:44   
Anonimen
Jaz sem že skoz pri Adriaticu, nekaj cenejši so od Vzajemne, pa sem zadovoljna z njimi. Drugače pa mislim, da so vsi trije ponudniki isto sranje, drugo pakovanje.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
15.12.2005 8:52:35   
Anonimen
Adriatic vodi 8 proti 2 (en Vzajemna in en Trgiglav), ter en neodločen.
Zanimivo. Glede na to, da mava tudi avto zavarovan pri Adriaticu, bova šla verjetno kr tja. user posted image  Hvala punce! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
15.12.2005 13:54:57   
ur+sa
jest sem se zavarovala pri Vzajemni.. pravijo, da je tam najceneje, nevem pa neuser posted image
jest plačujem , okol 3.700 SITuser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
15.12.2005 13:56:47   
ur+sa
aja, kot ugodnost sem pa dobila (plačati sem mogla 0.5 SITuser posted image ) in sem zavarovana se v tujini.. dobila sem nek kartoncek, in ce se ti kaj zgodi moras poklicati pač na uno številko in ti nudijo pomoc 100%...

ce te se kaj zanima, dej privatuser posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
15.12.2005 14:31:54   
pupika
Jaz sem zavarovana pri vzajemni že kar dolgo mislim da 5-6 let, in vedno, če sem kdaj plačala po roku, ki je bil naveden po položnici, sem bila zavarovana kot da bi plačala, zanima me kako je s tem pri adriaticu. Sicer pa je moj obrok za dodatno zdr. zavarovanje 4.700.

Jaz se tudi vedno bolj nagibam k adriaticu. Mislim no kake certifikate so nam dali, kr neki, ki verjetno to nikol nič ne bo pomenilo. Če pa se slučajno zavarovalnica preoblikuje v d.d, potem pa to ni več to kar mora bit.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.12.2005 17:44:42   
Anonimen
Midva z mojim dragim sva se s 1.12. dodatno zdravstveno zavarovala pri Triglavu. Prej sploh nisva bila nikjer zavarovana. Zakaj Triglav? Ker imamo zavarovalnico v sosednji ulici. In, ker, konec koncev, tudi obrok ni velik - 3.375 SIT za enega. Po 1.3.'06 bo pa tako ali tako enak znesek za vse, tako, da je čisto vseeno.
Kar se pa tiče tistih lastniških certifikatov tamle pri Vzajemni... Rečeno je bilo, da je Vzajemna v lasti svojih članov, člani so pa vsi tisti, ki so pri Vzajemni zavarovani. Ampak to piše že v ustanovitvenem aktu družbe, torej je tako že od samega začetka, ne šele od zdaj. Torej so vsi, ki so zavarovani pri Vzajemni, že ves čas delni lastniki Vzajemne. Ne potrebujejo nikakršnega certifikata za to. Certifikat je navadna finta, nič drugega. Obljubljajo tudi, da se bo Vzajemna spremenila v delniško družbo. OK, prav, ampak kaj ni tako, da o spremembi statusa družbe odločajo lastniki družbe - v tem primeru torej zavarovanci? Tudi to je za razmisliti. In če bo uprava toliko fer in bo o tem vprašala lastnike-zavarovance in se bodo oni potem odločili, da Vzajemna res postane d.d. - saj ne potrebujejo tistih fotokopij nekih certifikatov - delež jim pripada že zato, ker so člani-zavarovanci-lastniki?
Kaj pa potem zavarovanci naredijo s svojim deležem, je pa njihova stvar, saj je njihov delež njihova lastnina, kajne? In že če se danes odločijo, da ne bodo več zavarovanci-lastniki Vzajemne, bi jim morali že danes izplačati njihov delež, saj statut družbe velja že sedaj. Lastniki so že zdaj.
Toliko v razmislek...

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
15.12.2005 17:58:54   
Anonimen
Mene pa zanima kakšne papirčke je potrebno imeti s seboj, če prestopiš k drugi zavarovalnici?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
15.12.2005 20:20:42   
LONA13
Anonimen, mislim da ne rabiš nič. Oče dela za triglav, pa vsaki stranki pove da bo vse on uredil. mislm da ti tudi ni treba poslat preklic pogodbe. Je če zavarval zdej mam, k je bla prej pri vzajemni in ni ona nič pošiljala tja prekinitve pogodbe, ker jim baje triglav to pošlje. Ne vemkako je pa pri drugih zavarovalnicah.

Nejc praznuje dva rojstna dneva 20.7. in 2.8.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.12.2005 20:33:41   
KIRA
bravo Kerensa!  to!!!
škoda da nisi ti dala unim klofute v trenjih, ko so o tem razpravljal!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.12.2005 20:43:22   
Lusa
Tudi mi imamo vse zavarovano pri Triglavu-hišo,avto in možauser posted image ...Imamo kar nekaj popusta.Tud jaz to dodatno zavarovanje plačujem 36oo in se mi zdi zelo ugodno.In pri tem bomo ostali.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.12.2005 22:22:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupika

Jaz sem zavarovana pri vzajemni že kar dolgo mislim da 5-6 let, in vedno, če sem kdaj plačala po roku, ki je bil naveden po položnici, sem bila zavarovana kot da bi plačala, zanima me kako je s tem pri adriaticu. Sicer pa je moj obrok za dodatno zdr. zavarovanje 4.700.

Meni se je že nekajkrat zgodilo, da sem pozabila plačat pravočasno (sem pri Adriaticu), enkrat sem celo dva meseca zamudila en obrok, pa sem bila zavarovana kot da bi plačevala v roku. Niso čisto nič komplicirali. Poslali so mi edino opomin, da nisem plačala, kar je bilo dobrodošlo, ker sem čisto pozabila.

(odgovor članu pupika)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?