Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete bodoč... 13.12.2005 12:46:25
|
|
|
|
pilotgirl
|
Kitajska tabela spolov napisal-a Kofka Kot pravi legenda, je bila Kitajska tabela spolov zakopana v kraljevo grobnico pred 700 leti. Odkrili so jo pred kratkim. Tabelo so uporabljali za napovedovanje spola nerojenih otrok, glede na mamino starost in mesec spočetja. Preprosto izberi mamino starost v mesecu spočetja v spodnji tabeli in nato mesec, ko je bil otrok spočet, da najdeš napovedan spol. Čeprav pravijo, da tabela napove spol v 90 odstotkih, vedi da je tabela samo za zabavo. Uživaj! Kitajska tabela spolov napisal-a Kofka Kot pravi legenda, je bila Kitajska tabela spolov zakopana v kraljevo grobnico pred 700 leti. Odkrili so jo pred kratkim. Tabelo so uporabljali za napovedovanje spola nerojenih otrok, glede na mamino starost in mesec spočetja. Preprosto izberi mamino starost v mesecu spočetja v spodnji tabeli in nato mesec, ko je bil otrok spočet, da najdeš napovedan spol. Čeprav pravijo, da tabela napove spol v 90 odstotkih, vedi da je tabela samo za zabavo. Uživaj! http://www.kofetek.com/index.php?option=com_content&task=view&id=48&Itemid=64
< Sporočilo je popravil pilotgirl -- 13.12.2005 13:06:41 >
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 12:54:35
|
|
|
|
tasha23
|
Juhu, potem, če nama je uspelo lahko pričakujeva punčko
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 13:00:03
|
|
|
|
Anonimen
|
pa še to..po tem koledarju bi mogl met fanta, mamo punco kako bo pa v drugo pa upam da zvem jutr - po koledarju pride spet fant :)
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 13:06:30
|
|
|
|
tasha23
|
Čestitke Kaj pa bi rada imela?
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 13:07:01
|
|
|
|
pipika
|
Saj ne, da bi komu hotela pokvariti veselje (ja, saj vem, da sem malo pozna ...), ampak mi bi morali imeti dve punčki, pa imamo dva fanta. Zdaj še ne vemo, kaj čakamo, a po tabeli naj bi (spet) punco ... Me prav zanima ...
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 13:09:43
|
|
|
|
suzanaa
|
Meni je ginekolog rekel da bo puncka,po tem kolendarju pa mi pride fantek !Zdaj že malo dvomim !Še dobro da imim juter pregled ,da vprašam še enkrat!Ker jas sem namvreč imela občutek da bo fantek ,vse do takrat ko mi je rekel da bova imela punčko! Pa sva z mojim šla takoj v avstrijo po roza stvari ,predtem sva namvreč kupovala bolj vse za fantka! Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 13:09:58
|
|
|
|
pilotgirl
|
Hja ne mi zamer,res ni pregledno sam ni hotlo tabele prikazat,tko da sem vam dala sam link do strani kjer lahko pogledate to tabelco. In če je nama uspelo bova dobila punčko!
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 13:12:29
|
|
|
|
tasha23
|
Za kdaj pa NE pričakuješ ??? Držim pesti, da si in da bo punčka
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 13:27:51
|
|
|
|
pilotgirl
|
Ja jst je ne pričakuje 27.12,zdej mormo pa počakat. A je se kera ne pričakuje tiste dni?
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 13:33:08
|
|
|
|
tasha23
|
JA JAZ JE NE PRIČAKUJE DANES TEDEN!!! UPAM, DA JO BO BURJA ODNESLA DALEČ PROČ ZA VSEH 9M
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 13:34:34
|
|
|
|
BlankaT
|
Do sedaj je pri nas tabela vse prav napovedala. Torej 2 fantka, sedaj pa bi naj bila punčka. Bomo videli čez max. 3 dni. Lp, Blanka.
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 14:15:58
|
|
|
|
Ines.
|
Katero starost mame pa upoštevaš, glede na to, da si pri Kitajcih že ob rojstvu star 1 leto, pri nas pa 0 let?
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 14:19:30
|
|
|
|
inja2
|
Ojla Jaz je tudi ne pričakujem 20.12.2005 lp, m
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 14:36:46
|
|
|
|
tasha23
|
inja2 tudi zate držim pesti, da te ne obišče še dolgoooooooooooooo časa lp Nataša
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 15:21:31
|
|
|
|
pilotgirl
|
Ja jst sem v pogledla v karto za vse v nasi druzini in je prslo vse prou. Sj to je v 90% pravino. Tok da neki je na tem.
|
|
|
|
RE: Evo tle lahko ugotovite kaj pričakujete b... 13.12.2005 19:35:54
|
|
|
|
hebeba
|
Jaz je tudi ne pričakujem..ravno v zadnjih dneh decembra , bomo videli kaj bo! Držim pesti , da bi nam vsem uspelo! Ali punča ali fantek tako vseeno a ne punce! lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.