|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   smučanje
13.12.2005 8:32:55   
Vanja-7
Drugi teden gremo smučat na roglo, sem en mesec noseča, a bi mi smučanje kaj škodilo.
Enkrat na teden hodim na jogo, a lahko še nadaljujem z jogo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: smučanje
13.12.2005 8:36:31   
Mina1
Ja takole je s tem: baje se ni za hecati, ker so prvi trije meseci rizični in se je treba paziti. Je pa res, da vsak po svoje, ena je baje tekla maraton pri 6. mesecihuser posted image user posted image user posted image .

Sama presodi, kaj je zate najbolje. Joga in easy telovadba pa sta v redu zadevi.

Ja takole je potem to, če si srečka nosečkauser posted image

Drži se, 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2005 8:49:24   
mehurčica
Jaz sem trenirala smučanje 16 let, sedaj pa še učim tamalčke. Pa med nosečnostjo niti slučajno ne bi šla na smuči. To je moje mnenje.

Sem pa hodila peš na Pohorje do 4.meseca, potem se mi pa ni več dalo.

< Sporočilo je popravil mehurčica -- 13.12.2005 8:50:15 >

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2005 8:52:33   
Barbs
Ojla,

načeloma je tvoja pikica še tako majhna, da ji zaradi samega smučanja ne bi smelo popolnoma nič škodit. Je varno spravljena, majčkena, tako, da nimaš še trebuščka, ki bi bil izpostavljen npr. udarcem ipd..

Je pa druga pesem, če začneš razmišljati kot odrasla oseba, odgovorna bodoča mamica in predvidevaš stvari, ki bi se lahko zgodile ( razmišljanje, da se to dogaja samo drugim, bi jaz v nosečnosti opustila) :

npr. - ti lahko še tako na "easy" smučaš, nek  divji smučar pa se zaleti vate in te poškoduje ( noga, notranji organi v trebuhu) - bog ne daj, da se razumemo, ampak, dogaja se...
- lahko se grozno prehladiš  ( seveda se to lahko tudi brez smučanja) in boš morala jemati antibiotike, druga zdravila itd....
- itd...

Če bi bila jaz ti ( ok, vem , da nisem ) bi razmišljala tako :

"Jupiiiiii, noseča sem, v meni je moje in Njegovo bitjece... smučala sem že stokrat in še bom, torej bom zdaj poskrbela, da bo imel moj otročiček najboljše bogoje, da se lepo in varno razvije."
Na smučanje bi s prijatelji šla, ponudila bi se, da bom par dni kuhala, s sabo bi si vzela nekaj dobrih knjig, ki bi jih dopoldne in del popoldneva , ko bi ostali smučali, prebirala, po četrti uri pa itak nihče več ne smuča in ti ne bo dolgčas..... Aja, pa na sprehode bi hodila in bila sama nase ponosna, da bom mami.user posted image

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2005 9:43:04   
bskrle
Jaz odsvetujem - ravno zaradi padcev, prehlada posebej sečilna so na udaru ...
Odloči se sama, morda za kakšno urico, ko ni gneče.

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2005 9:46:53   
pika-poka
jaz se tudi pridružujem prejšnjim odgovorom...sicer je odločitev tvoja...

jaz ne bi šla...vsaka naredi pa po svoje

lpuser posted image

aja...pa čestitam in dobrodošla meduser posted image

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 6
13.12.2005 9:49:29   
puncica
Čeprav si še na začetku jaz ne bi smučala, sploh ker veš da si noseča, drugače bi bilo če še ne bi vedela. Sicer smo pa TUKAJ (klik) na veliko debatiral o tem, pa si malo preberi. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.12.2005 9:56:56   
sand
Hojla,tudi sama se aktivno ukvarajam s športom,vendar smučanje med nosečnostjo absolutno odpade (kaj če se kdo zaleti vate,padci,...).
Joga pa absolutno da,sicer pa inštruktor sam ve katere vaje v tem obdobju odpadejo.Lepo nosečnost Sand

(odgovor članu Vanja-7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.12.2005 10:15:32   
Eviii
se pridružujem ostali bandi user posted image . s kolegi pejdi na smučišče, vzemi si knjigo s sabo, pa sončno kremo in termos čaja. pa se lepo pred kočo nastavi in opazuj dogajanje. sonce in svež zrak vama bosta dobro dela. pa lepo boš nasončena (če pa opaziš alergijo - lise po telesu - pa takoj v kočo in se ne nastavljat več soncu).
joga pa definitivno da. seveda ti priporočam, da prešaltaš na nosečniško jogo. tam te bodo naučili ogromno trikov, kako se pripravit na porod. meni je žal, ker sm mogla tudi to opustit (zaradi zdravstvenih težav morem bit do konca user posted image  v hiši).
pa dobrodošla med nami user posted image

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu sand)
Neposredna povezava do sporočila: 9
13.12.2005 23:09:22   
giga
Se kar strinjam z ostalimi člani. Joga in easy telovadba sta super. Samo smučanje niti ni nevarno, nevaren je padec, al se kdo vate zaleti...Jaz ne bi tvegala, oz. nisem. Ostali so smučali, jaz pa sem se sprehajala in uživala na "nosečniški način".

Carpe diem!

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.12.2005 0:02:43   
KODA
Jaz ne bi šla na smučke.Rajši bi se sprehajala.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu giga)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.12.2005 14:04:45   
nika
Se strinjam z Evii in ostalimi puncami. Tri leta smo cakali na naso pikico in zdaj niti v sanjah ne bom pocela nicesar, kar bi lahko skodilo mojemu soncku.

Nika

Nika

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
16.12.2005 14:34:23   
Cebelica Maja
Tudi jaz se pridružujem ostalim. Raje se malo sprehajaj.
Vem, da si želiš iti na smučke in smučati, ker si tudi jaz, samo bom raje počakala na naslednjo sezono in takrat brezkrbno uživla.
Sem si v začetku novembra kupila nove pancarje, ki pa jih sedaj ne bom sprobala. user posted image

(odgovor članu nika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?