minaja
|
Pozabi na tehtnico, saj jo ne rabiš . Mleka imaš zagotovo dosti, verjemi in zaupaj vase. Spij vsaj 3 l tekočine na dan, tudi ponoči pij (ko vstaneš, podojiš in greš na WC zvrni še en glažek ) in ne dodajaj ničesar drugega otroku, pa bo mleka več kot dovolj. Tako je narava poskrbela za to, ponudba, povpraševanje, saj ti je Mateja to najverjetneje povedala. In ne glej na uro, pristavi ga, ko joka, prilagodi se otroku in njegovim potrebam. In seveda pride tudi slab dan, zaradi menstruacije, zaradi česnove omake in druge hrane, ki mu morda tisti dan ne diši, pa včasih njega kaj daje, pa polna luna...ampak to ni pomembno. Potem pride spet boljši dan, ko bi naši sončki jedli cel dan. Samo veliko pij, opusti flaško (takoj, sicer bo vse manj vlekel pri tebi), bodi prepričana vase, da vidva to najbolje znata in uživaj materinstvo. S tehtnico pa se začnejo samo skrbi, jaz ga nisem nikoli tehtata, ker me sploh ni zanimalo, kaj vaga kaže, jaz sem vedela, da imam mleka dovolj, da mu ponudim vedno ko želi in to je to, so pa otroci tudi različni, eni bolj ješči, drugi manj, kakor komu paše. Ne daj se zmesti tehtnici, če je le otrok videti zdrav, zadovoljen, napreduje...drugo je, če je ves siten, zgleda bolano ali kaj drugega... Pa srečno .
|