Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kam z dojenčkom v bazen? 12.12.2005 20:33:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Priporočena temparutura je 32,33 stopinj. Za več sploh ne vem, če boš kje dobila bazen Mi smo plavali na Difu..ampak to na tečaju... Drugače pa ne vem Mogoče Atlantis? Sem bila prejšnji teden tam z učenci in sem se malce razgledala...ful imajo luštno za dojenčke zrihtano....nizek mičken bazen z igrali.... Mi bomo šli tja okrog božiča
|
|
|
|
RE: Kam z dojenčkom v bazen? 12.12.2005 20:59:58
|
|
|
|
Anonimen
|
32-33 stopinj! To je čisto super temperatura za kopat!
|
|
|
|
RE: Kam z dojenčkom v bazen? 12.12.2005 22:07:14
|
|
|
|
soncek&luna
|
pri kateri starosti pa je najprej pametno it z malckom v bazen ?
|
|
RE: Kam z dojenčkom v bazen? 12.12.2005 22:42:23
|
|
|
|
Mojca100
|
Po moje po tem, ko že fajn drži sam glavico pokonci.
|
|
|
|
RE: Kam z dojenčkom v bazen? 12.12.2005 23:04:49
|
|
|
|
Jessy
|
Moji je pri 32 C sapo jemalo in se je tiščala k meni, v 36 C pa se je sprostila (stara je bila 3 mesece). Morda je pri 5-mesečnikih drugače!
|
|
|
|
RE: Kam z dojenčkom v bazen? 13.12.2005 8:53:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš je prvič zaplaval v bazenu,ko je imel tri mesece.<Izbrali pa smo si bazene Palas hotelov,ker so primerni za majhne otroke,:pravilna temperatura vode,ne premrzla in ne prevroča,kajti vsak človeški organizem v prevroči vodi,ne zdrži, oziroma se ne sme zadrževati več kot 15 minut.To ti piše na tablah v Moravcih. Voda pa je bila tudi pravilno klorirana,da ne bi dražila nežne sluznice, majhnih otrok.Popazi le,da se ne napije preveč vode iz bazena,ker bo naslednji dan,lahko malo driskice.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.