|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   glivice
12.12.2005 16:03:45   
Vera*
Pa smo staknali glivice.user posted image user posted image In to po lulčiju.Zdravnica mi je dala kremo in mi se pridno mažemo.je že bilo vse vredu,ampak stvar se je ponovila nazaj.Men se bo že zmešalo.Čez dan ga nič ne srbi ponoči pa je obup.Jutri grem nazaj k zdravnici.Vseeno pa bi prosila za kakšen nasvet.Hvala.

zima zima bela vrh gore se dela....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: glivice
12.12.2005 20:33:28   
nynna
Mi jih mamo tud v enem mesecu že drugič.user posted image Zdravnica je rekla dokler bodo plenice, bodo težave. Mi imamo canesten. Vem pa da moraš po tem ko že izginejo še par dni mazat, da narediš kuro, pa čim več previjat, da bo suha rita. Mi vse to delamo pa jih mamo vseen, samo nimam pa občutka, da jo srbijo. Tud men se meša.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.12.2005 21:02:08   
Barči78
Nam je pomagala krema Canesten. Kupi se v lekarni.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu nynna)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2005 0:03:18   
Katja6
Jaz sem pa pri pupi dobila Daktarin za rito in za usta. Se je fino poštimal in nič ponovil. Je pa res treba fino osušit, ene to celo s fenom počnejo. Jaz nisem.

Žilim vam, da se poštimate čimprej.

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.12.2005 0:15:29   
sharpy
mi smo bili tudi lih danes pri zdravniku zaradi glivic.
Dobili smo kremo nistatin in nam je rekla naj zenkrat previjamo samo v tetra pleničke. Pa čim večkrat previjat in umivat  z zelo zelo malo hipermangana. Pa čim bolj posušit.

Upam, da bo kmalu mimo, ker našega user posted image   ful moti...non stop joka..čim se polula.

Srečno...upam da bo tudi z vami kmalu boljše.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

(odgovor članu Vera*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.12.2005 0:50:36   
KODA
Tudi mi smo dobili Daktarin in se jih uspešno znebili,ne da bi se ponovile.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu sharpy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
13.12.2005 10:28:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?