Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Navadni jogurt in ovseni.... kosmiči 10.12.2005 17:19:44
|
|
|
|
KODA
|
Sem enkrat samo probala tastarejšemu ponudit to,ampak šele po 1 letu.Pa ni bil nič kaj preveč zagret.Pokazal je,da mu to ni všeč,pa ga nismo nič silili.Danes je star 5 let,pa še zmeaj noče tega jest.Pa tako je dobro to za prebavo.
|
|
RE: Navadni jogurt in ovseni.... kosmiči 10.12.2005 20:13:11
|
|
|
|
tascha
|
Jaz mu dajem navadni jogurt brez kosmičev od 6 meseca dalje. Kosmiče pa mu še nisem notri zamešala. Bom pa probala, dobra ideja!
|
|
|
|
RE: Navadni jogurt in ovseni.... kosmiči 10.12.2005 20:16:42
|
|
|
|
tralala
|
To je spadalo k prvi hrani, ki sem jo dala mojemu sinčku. Ne spomnem pa se točno kda je to bilo. Ovseni kosmiči so zakon, tudi jaz jih jem vsak dan, njemu pa jih uturim v sadni jogurt, ko je fajn lačen. O tej hrani piše povsod samo pozitivno, pripraviš pa jih lahko tudi zmlete v mleku, ki ga segreješ do vretja. Lahko jih namočiš v vodi in dodaš pretlačeno banano (med, cimet), pečeš piškote,... Jaz najraje kupim tiste v plavem paketu (ne vem firme), se hitreje zmehčajo. Dober tek
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.