|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: težave pri opremljanju stanovanja
10.12.2005 0:09:49   
Annny
Še to: jaz sem zagovornica tega, da tašči odkrito poveš, kaj misliš. Če boš delala tako, kot je napisala Giga ('dobronamerna laž', zamenjava stroja ipd.), problemu ne boš nikoli prišla do dna in naslednjič, ko bo tašča spet hotela kupiti kaj nezaželjenega, boš na istem. Reši to naravnost, bodi neposredna, ampak hvaležna in ne žaljiva- tašča ima gotovo dobro srce in želi samo pomagati..pač drugače razmišljata.

Lp

(odgovor članu giga)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.12.2005 0:27:26   
Suzi*
Nama so starši tudi ponudili denarno pomoč pri opremljanju stanovanja za vse velike "stroje" (pralni, pomivalni, pečica, kuhalna plošča, hladilnik). Sva si vse sama izbrala (dobrodošli so bili nasveti), oni so pa plačali. user posted image  Volk sit, koza cela. user posted image  Ostalo opremo sva si pa sama izbrala in plačala.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.12.2005 1:04:10   
baguSka
Se strinjam s Kiro. Madoniš kok me take stvari razjezijo. Men se tud sam prah nabira za brezveze.. Pa še nimam kam dat. Ampak midva sva pač dobila take stvari, k jih lahko skrijem v omaro al pa škatlo, pralni stroj bi pa mau težji user posted image Da ne govorim o tem, da mi skoz teži zakaj nimava zaves, zakaj ni tega, zakaj ni to tko.. Ah skoz eno uho notr in skoz drugo vn.. 

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
10.12.2005 1:27:09   
CatJa
Joj, punce, ko bi vedle, kakšno sedežno (iz akcije) nama je hotela moja tašča uturit. Pa ne uturit, plačala bi jo midva, pač pa zakaj pa tista za naju ni dobra, pa bla, bla, bla ........user posted image  Pa zakaj ne bi dala itisona, namest parketa - je pa ja bolj topel user posted image
Pomoje je najboljše, da ne prosita za nobeno pomoč, vsaj ne bosta imela občutka, da sta komu kaj dolžna, sploh pa prat s pralnim strojem, za katerega vama ni. Moj je šel celo tako daleč, da je zamenjal mikrovalko, ki sva jo dobila od moje babice in dedija. Zgolj zato, ker je bila bela in ne srebrna, ki se pač ujema v najino kuhinjo. Pa še prav je imel! No, tk, btw user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 29
10.12.2005 8:59:13   
Anonimen
Hvala za nasvete. Res sem se zmotila, ko sem pisala na forum, (, da sva starše prosla za pomoč). Naj še enkrat pojasnim, da nikogar nisva prosila za pomoč, sami jo ponujajo. Glede tašče bom poskusila rešiti, vendar bo zelo težko. Dali pa ste mi kar nekaj nasvetov, ki mi bi znali pomagati.

Lep vikend

(odgovor članu Skorpija)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
12.12.2005 7:45:55   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: zasavka

Oglašam se ponovno, ker želim povdariti, da nobenega od staršev nisva prosila za pomoč, sama imava dovolj denarja za opremo stanovanja, ampak so se sami javili. Če ne bi imela denarja ne bi šla v nakup in opremo stanovanja.

Težko pa je ugovarjat moji tašči, ki jo zmoti že, če namesto dveh pomaranč kupiva tri.

No, do tegale posta sem ti hotel reči, da bodi vesela ker ti pomagajo, ker je bilo iz prejšnjega razbrati, da sta odvisna od pomoči. Če nista jo zavrnita. Kupi stroj, ki je tebi všeč.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.12.2005 8:36:32   
tinca35
Najprej se pogovori se s taščo. Pa še mimo grede omeni da hočeš imet taki pralni stroj ki ima zagotovljen servis vsaj 10let. Mogoče bo kaj zaleglo.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

oblačila
Lelly28 RR

Kaj naredite z oblačili, ki so jih vaši otroci prerastli?

shranim za naslednjega oz. nekoga v družini (40%)

podarim prijateljem (5%)

podarim ljudem v stiski (5%)

prodam na internetu (50%)

Število vseh glasov: 20

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!