Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: koliko je normalno, da dete poje? 8.12.2005 17:14:21
|
|
|
|
tascha
|
Mu že paše, da toliko poje, ker je banana sladka. Tudi moj jo ima ful rad, medtem ko drugo sadje ne lih ne vem kolk. Pa mu dam zraven jabolka, hruške, grozdja, breskve še banano, pa sva oba zadovoljna. Probaj mu dat še kdaj vmes lahko kakšen skuhan korenček, kolerabico, pa boš vidla, če mu bo to šlo. Verjetno se jo okusil in bi še kaj probal.
|
|
|
|
RE: koliko je normalno, da dete poje? 8.12.2005 17:19:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Naš Nik od 5.mesca je po 190g kašice, če bi bilo po njegovo bi še več Je pa pravi požerušček!
|
|
|
|
RE: koliko je normalno, da dete poje? 8.12.2005 17:27:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, potem torej ni nič narobe, da veliko poje. Me je malo skrbelo. Se mi pa zdi, da se je v teh dveh tednih kar očitno poredil Hvala vam za odgovore, punce. Korenček sva probala, pa ni šlo najbolj...bom kmalu spet poskusila. Pa bučke mu imam namen kmalu pripravit. Počasi počasi, pa bo.
|
|
|
|
RE: koliko je normalno, da dete poje? 8.12.2005 21:31:22
|
|
|
|
KODA
|
Pač mu paše,da tako je.Bodi srečna,da nimata problemov pri hranjenju.Otrok že pokaže,kaj mu ugaja pri hrani..Eni so pač bolj ješči,eni pa ne. Jaz si mislim,naj otrok je kolikor hoče,lahko pa zboli in hitro zgubi na teži.Mi smo imeli take težave pri tastarejšem.Komaj smo pridobili kakšen kg.,pa je zbolel,pa je šlo dol vse,kar je bilo pridobljeno s težavo.
|
|
RE: koliko je normalno, da dete poje? 8.12.2005 21:35:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Koda, saj sem presrečna, da je otrok zdrav in da je. Me je pa malo presenetila količina! Sploh ker je kljub temu, da je skoz visel na meni (no, saj še vedno skoz visi na meni) bolj drobčkan. Mogoče pa mu moje mleko ni bilo dovolj hranljivo in zdaj hoče nadoknaditi primanjkljaj
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?