|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Brazilska depilacija...
8.12.2005 13:08:38   
Jutra
...je zdaj totalno inuser posted image   A se katera brije na ta način, ker z brivnikom ni panike, ampak z voskomuser posted image

A pri nas to obliko depilacije res prakticirajo šele v dveh kozmetičnih salonih - baje en na Bledu in en v Ljubljaniuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Brazilska depilacija...
8.12.2005 13:11:22   
ZARA
Ja pa kva še, to je za sado-mazote

Jst mam kr džunglo, da ne porušim ekosistema user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2005 13:16:55   
Jutra
Kakšne sado-mazoteuser posted image  Baje naj bi bil sex s takšno frizuro "uau". Ampak kaj je pa razlika, če si samo pobrit, ne pa tudi ves populjenuser posted image  
Zdej bo pa kdo začel z dizertacijo o trenju...

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2005 13:38:33   
dory
brazilska...hehe...men ni vazn na kaksen nacin je narjen, sam da zgleda.....in ne sam da zgleda, tud bolj higienicno je...k mi gre naravnost na bruhanje sploh poleti, ko vidis da iz kopalk gleda se cel pragozd...bljak...

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2005 14:03:40   
Nasy
men tud tak dabomazo nč ni kaj povšeči..bom kr lepo ostala pr mojih žiletkah pa kremi..kaj me briga, če je in..sam da me ne boli

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2005 14:07:19   
Skorpija
ma ne, v vsakem salonu ti to nardijo, samo zdržat je treba user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

(odgovor članu Jutra)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2005 14:09:43   
tanikaa
ja, saj glih to je problem...user posted image ...zdržat je treba. 

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Skorpija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2005 14:41:30   
Nasy
sem samo 1x probala z voskom, me je še cel teden bolelo..pol se je blo treba pa itak spet..ma ne več z voskomuser posted image
Ja, zdržat ja..sej to..mam zelooo nizek prag bolečine, tako da...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2005 20:30:16   
Moyca_
enkrat sem šla pa sem že imela čez en teden pikice- enako je z nogami- tako da se mi ne splača finančno in niti z trpljenjem- premalo

resno pa razmišljam o laserski

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
10.12.2005 16:05:08   
srček klavdy
oj!!!
moyca se ne da bi te kaj učila sam povedala bi ti da sm bla js tud ful navdušena nad lasarjem!!!!
moja mama je to nardila je rekla de je 5 mesecev imela ful probleme s kožo!!!!
srbela jo je....
mene je pol kr minilo!!!!!
če pa hočeš pa lahko paskusiš!!!
samo opozarjam!!!!!!
lepo se imej

papa!!!!!
lp Klavdy

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.12.2005 16:59:19   
Anonimen
Meni pa vossek sploh ne sede. Sem si enkrat noge s tem depilirala, pa sem modrice mela pol. user posted image

(odgovor članu srček klavdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
24.3.2006 18:10:18   
G in T
Za brazilki wax pa moraš imeti veeelik prag bolečine. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
24.3.2006 18:39:51   
alea_si
Sprobano večkrat in sploh ni tako hudo! Predvsem pri meni ni blo nikakršnih zoprnih pikic (ki jih sicer britje na slb dan sigurno pusti za sabo), koža je pač normalno zaradi matranja par uric rdeča, ampak nič kaj groznega.

Predvsem pa veliiiiiiko dlje traja kot sitno britje vsak drugi dan! in Tjazy, to je tudi zame najpomembnejša razlika user posted image   Seks pa? Hm.... enako zabaven kot sicer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu G in T)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2006 9:05:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Meni pa vossek sploh ne sede. Sem si enkrat noge s tem depilirala, pa sem modrice mela pol. user posted image

Hothien, a vosek dol ni hotu it, pa si ga pretepla, da je popustil user posted image ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
29.3.2006 8:31:55   
Anonimen
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
29.3.2006 8:41:17   
Anonimen
uf še na misu mi ne pride! še noge si sam brijem po enkratnem bližnem srečanju z voskom me ta ne vidi nikol več.

laser pa ne vem kok je dejansko učinkovit. js sem si kocine po obrazu dajala z laserjem preč pa sem bla kr dostkrat pa en kup dnarja sem vrgla pa se mi zdi da mam kocin raj več k pa manj!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
29.3.2006 10:39:10   
Anonimen
Matr maš kosmat jezik! Prid na caffe, da ti ga zdepiliram user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
29.3.2006 10:46:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea_si

Predvsem pa veliiiiiiko dlje traja kot sitno britje vsak drugi dan! in Tjazy, to je tudi zame najpomembnejša razlika user posted image   Seks pa? Hm.... enako zabaven kot sicer user posted image user posted image user posted image

Hmmm user posted image user posted image  A sem kaj komentiral tole? Ne razumem zakaj pravis.. "in Tjazy, to je tudi zame najpomembnejša razlika"  Res mi ni jasno..

Sem pa hotel rect, da ce se brijes, potem kmalu zacne pikat.. user posted image user posted image  Ampak jaz ne bi svoje zenske silil v to, ker tudi jaz ne bi kaj podobnega naredil.. Ga ni dnarja.. user posted image

(odgovor članu alea_si)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
29.3.2006 11:12:14   
alea_si
jah.... ali je bil tvoj post v katerem sprašuješ kakšna je razlika enkrat res gor ali pa mi pomladno vreme po dolgi zimi povzroča halucinacije user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
29.3.2006 11:43:53   
Anonimen
Aja.. pa sej to si ze lani napisala.. user posted image user posted image

ocitno sem neki komentiral..

(odgovor članu alea_si)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
30.3.2006 22:29:08   
Laubica
JAjaz pa vam moram povedat da se z voskom depiliram že 3 letauser posted image Zdaj zadnje leto sem si sama kupila aparatuser posted image  in sem že pravi mojsteruser posted image v 20 min. cele noge in črticauser posted image user posted image user posted image user posted image in mam 3tedne mir

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
30.3.2006 22:46:28   
Anonimen
Evo, iz nove Vive: Gotovo ste že slišali za brazilsko depilacijo, le malo pa jih ve, da je to v resnici sutavrila oglaševalska strategija, ki si jo je na začetku devetdesetih lez izmislilo sedem sester, v želji, da bi povečale priljubljenost svojega kozmetičnega salona na Manhattnu.  Model so prevzele iz revije Playboy, kjer je bilo na fotografijah obrito prav vse - razen tenke črtze na sredini. Postopek so poimenovale z eksotičnim imenom brazilska depilacija in ga prodajale bogatim strankam, ki niso imele pojma o brazilskih tehnikah depilacije in jim doslej še nihče ni rekel, da kaj takega v Braziliji sploh ne obstaja.
Pa še bla, bla, bla ... brazilska depilacija je marketinški izum. Res pa piše tudi, da prishologi pravijo, da takšna "pričeska" oddaja sporočilo, da je ženska mlada in plodna.
Pa da strokovnjaki tudi trdijo, da je popolna depilacija sramnih dlak poskus žensk (ali želja njihovih mož), da se vrnejo v predpuberteto, ko seksualnost in plodnost še nista razviti.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

NORICE
Dashenka

Ali so vaši otroci do vstopa v šolo preboleli norice?

Da (56%)

Ne (31%)

Ne vem (atipičen potek bolezni...) (13%)

Število vseh glasov: 233

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!