Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Brazilska depilacija... 8.12.2005 13:11:22
|
|
|
|
ZARA
|
Ja pa kva še, to je za sado-mazote Jst mam kr džunglo, da ne porušim ekosistema
|
|
RE: Brazilska depilacija... 8.12.2005 13:16:55
|
|
|
|
Jutra
|
Kakšne sado-mazote Baje naj bi bil sex s takšno frizuro "uau". Ampak kaj je pa razlika, če si samo pobrit, ne pa tudi ves populjen Zdej bo pa kdo začel z dizertacijo o trenju...
|
|
RE: Brazilska depilacija... 8.12.2005 13:38:33
|
|
|
|
dory
|
brazilska...hehe...men ni vazn na kaksen nacin je narjen, sam da zgleda.....in ne sam da zgleda, tud bolj higienicno je...k mi gre naravnost na bruhanje sploh poleti, ko vidis da iz kopalk gleda se cel pragozd...bljak...
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 8.12.2005 14:03:40
|
|
|
|
Nasy
|
men tud tak dabomazo nč ni kaj povšeči..bom kr lepo ostala pr mojih žiletkah pa kremi..kaj me briga, če je in..sam da me ne boli
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 8.12.2005 14:07:19
|
|
|
|
Skorpija
|
ma ne, v vsakem salonu ti to nardijo, samo zdržat je treba
|
|
RE: Brazilska depilacija... 8.12.2005 14:09:43
|
|
|
|
tanikaa
|
ja, saj glih to je problem... ...zdržat je treba.
|
|
RE: Brazilska depilacija... 8.12.2005 14:41:30
|
|
|
|
Nasy
|
sem samo 1x probala z voskom, me je še cel teden bolelo..pol se je blo treba pa itak spet..ma ne več z voskom Ja, zdržat ja..sej to..mam zelooo nizek prag bolečine, tako da...
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 8.12.2005 20:30:16
|
|
|
|
Moyca_
|
enkrat sem šla pa sem že imela čez en teden pikice- enako je z nogami- tako da se mi ne splača finančno in niti z trpljenjem- premalo resno pa razmišljam o laserski
|
|
RE: Brazilska depilacija... 10.12.2005 16:05:08
|
|
|
|
srček klavdy
|
oj!!! moyca se ne da bi te kaj učila sam povedala bi ti da sm bla js tud ful navdušena nad lasarjem!!!! moja mama je to nardila je rekla de je 5 mesecev imela ful probleme s kožo!!!! srbela jo je.... mene je pol kr minilo!!!!! če pa hočeš pa lahko paskusiš!!! samo opozarjam!!!!!! lepo se imej
|
|
RE: Brazilska depilacija... 10.12.2005 16:59:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa vossek sploh ne sede. Sem si enkrat noge s tem depilirala, pa sem modrice mela pol.
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 24.3.2006 18:10:18
|
|
|
|
G in T
|
Za brazilki wax pa moraš imeti veeelik prag bolečine.
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 24.3.2006 18:39:51
|
|
|
|
alea_si
|
Sprobano večkrat in sploh ni tako hudo! Predvsem pri meni ni blo nikakršnih zoprnih pikic (ki jih sicer britje na slb dan sigurno pusti za sabo), koža je pač normalno zaradi matranja par uric rdeča, ampak nič kaj groznega. Predvsem pa veliiiiiiko dlje traja kot sitno britje vsak drugi dan! in Tjazy, to je tudi zame najpomembnejša razlika Seks pa? Hm.... enako zabaven kot sicer
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 25.3.2006 9:05:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: hothien Meni pa vossek sploh ne sede. Sem si enkrat noge s tem depilirala, pa sem modrice mela pol. Hothien, a vosek dol ni hotu it, pa si ga pretepla, da je popustil ?
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 29.3.2006 8:31:55
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 29.3.2006 8:41:17
|
|
|
|
Anonimen
|
uf še na misu mi ne pride! še noge si sam brijem po enkratnem bližnem srečanju z voskom me ta ne vidi nikol več. laser pa ne vem kok je dejansko učinkovit. js sem si kocine po obrazu dajala z laserjem preč pa sem bla kr dostkrat pa en kup dnarja sem vrgla pa se mi zdi da mam kocin raj več k pa manj!
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 29.3.2006 10:39:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Matr maš kosmat jezik! Prid na caffe, da ti ga zdepiliram
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 29.3.2006 10:46:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: alea_si Predvsem pa veliiiiiiko dlje traja kot sitno britje vsak drugi dan! in Tjazy, to je tudi zame najpomembnejša razlika Seks pa? Hm.... enako zabaven kot sicer Hmmm A sem kaj komentiral tole? Ne razumem zakaj pravis.. "in Tjazy, to je tudi zame najpomembnejša razlika" Res mi ni jasno.. Sem pa hotel rect, da ce se brijes, potem kmalu zacne pikat.. Ampak jaz ne bi svoje zenske silil v to, ker tudi jaz ne bi kaj podobnega naredil.. Ga ni dnarja..
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 29.3.2006 11:12:14
|
|
|
|
alea_si
|
jah.... ali je bil tvoj post v katerem sprašuješ kakšna je razlika enkrat res gor ali pa mi pomladno vreme po dolgi zimi povzroča halucinacije
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 29.3.2006 11:43:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja.. pa sej to si ze lani napisala.. ocitno sem neki komentiral..
|
|
|
|
RE: Brazilska depilacija... 30.3.2006 22:46:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, iz nove Vive: Gotovo ste že slišali za brazilsko depilacijo, le malo pa jih ve, da je to v resnici sutavrila oglaševalska strategija, ki si jo je na začetku devetdesetih lez izmislilo sedem sester, v želji, da bi povečale priljubljenost svojega kozmetičnega salona na Manhattnu. Model so prevzele iz revije Playboy, kjer je bilo na fotografijah obrito prav vse - razen tenke črtze na sredini. Postopek so poimenovale z eksotičnim imenom brazilska depilacija in ga prodajale bogatim strankam, ki niso imele pojma o brazilskih tehnikah depilacije in jim doslej še nihče ni rekel, da kaj takega v Braziliji sploh ne obstaja. Pa še bla, bla, bla ... brazilska depilacija je marketinški izum. Res pa piše tudi, da prishologi pravijo, da takšna "pričeska" oddaja sporočilo, da je ženska mlada in plodna. Pa da strokovnjaki tudi trdijo, da je popolna depilacija sramnih dlak poskus žensk (ali želja njihovih mož), da se vrnejo v predpuberteto, ko seksualnost in plodnost še nista razviti.
|
|
|
| Stran: [1] |
NORICEDashenkaAli so vaši otroci do vstopa v šolo preboleli norice?Da (
56%)
Ne (
31%)
Ne vem (atipičen potek bolezni...) (
13%)
Število vseh glasov: 233Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!