|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj si mislim ?
8.12.2005 7:33:48   
srnica
Dobro jutro punce !
Imam eno vprašanje.Zadnje tri, štiri dni ugotavljam da imam v ustih zelo čuden okus.Za trenutek mine le, ko si dan žvečilen.M bi morala dobiti šele za teden dni, pa sem se včeraj vseeno odločila, da naredim test za zanositev, onega, ki ti pokaže 10 dni po zanositvi, iz Mullerja.
Piše, da ni potrebno narediti z jutranjim urinom in tako sem jaz naredila test zvečer, ko sem prišla iz službe.Rezultat pa je sledeč : kontrolna črta je bila lepo vidna, testna pa je bila čisto rahla, tanka.V navodilih piše, da tudi bleda in tanka črta pomenita pozitiven rezultat.
Sedaj pa ne vem, kaj naj si mislim.Ne upam se prehitro veseliti, ker mi moja temperatura kaža drugače.V primeru da bi bila noseča, bi morala biti izrazito povišana pa ni.Zato sem zmedena.Res pa je, da spim ful slabo, ker moram do dvakrat ponoci na WC, potem se zbudim ob petih ko gre moj v službo in si jo zmerim tako da mi je on dan ob petih kazala 36,4 ko pa sem nazaj zaspala in se zbudila ponovno ob osmih in si še enkrat zmerila  pa 36,8.Naslednji dan pa postopek isti le da je bila T ob petih 36,5 dve uri kasneje pa 36,7.
Kaj naj si mislim?Danes zjutraj sem si jo merila že ob štirih, ker nisem mogla več spati, pa mi je kazala 36,4.
Črtica pa je lepo vidna, le da je res tanjša kot bi morala biti in ne tako močna.Okus v ustih pa je kar moteč oz. nenormalno čuden, tega še nikoli nisem imela.

Kaj menite ve?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj si mislim ?
8.12.2005 7:43:07   
fipi
Če ti je test pokazal rahlo črtico, (tudi, če bi bila komaj vidna) si po moje noseča.

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.12.2005 7:46:37   
srnica

Ja kaj pa temperatura ?

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.12.2005 7:49:05   
malicki
Meni je test pokazal tudi slabše vidno črtico in sem user posted image . Test sem pa delala 4-5 dni pred pričakovano M.

Sem pa tudi jaz imela 1 teden pred M ene 3-4 dni tak čuden okus v ustih.

Jaz ti bom kar čestitala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.12.2005 7:50:31   
malicki
Za BT pa ne bi vedela, jaz si je nisem nikoli merila.

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
8.12.2005 7:56:30   
Marogica
Tudi jaz sem imela ta "ćuden okus" v ustih, ki sem ga opisala kot okus po koviniuser posted image .
Mislim, da ni dvoma

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu malicki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.12.2005 8:23:17   
mia-2
Hoj ne se tako zanašat na to BT. Pri meni je je cel ciklus skakala gor in dol.Ko bi naj bila ovulacija je malo narasla ampak čez nekaj dni spet padla pa sem vseeno bla noseča. Mi je pa nek internist rekel da si vsaka ženska ne more meriti BT ker enim sploh nič ne pokaže.Sploh tistim ki imajo težave s ščitnico. Po moje najbolje da čez nekaj dni še nekrat narediš še kak drug test.Zdi pa se mi da si žeuser posted image LP

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.12.2005 8:25:36   
tasha23
Ko sem prvič zanosila sem tudi jaz imela čuden okus v ustih in neprestano me je vleklo na WC. Test pa je bil zelo čuden, saj testna črta ni bila tako izrazita kot bi morala. Zato sem ob priliki poklicala G in se naročila. Med tem pa je user posted image  zamujal cca 3 dni. Ko sem prišla do G je bilo 5 dni po zamudi user posted image  in mi je neredil vaginalni UZ kateri je pokazal malo pikico, ki se je začela razvijati.

Počakaj še malo pa ponovi test.

Veliko srečeti želim in držim pesti za te, da bi ti tudi kasneje pokazaluser posted image user posted image .user posted image

(odgovor članu srnica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.12.2005 8:51:36   
Monika79
Tako kot so že punce napisale, se kaj dosti na BT ne moreš zanašati, kajti le-ta prav pokaže redkim puncam, ti lahko moj primer povem, sem prejšnji ciklus vedno imela povišano BT pred user posted image  in še na tisti dan ko sem dobila user posted image  je bila BT 37,1 - tako da pri meni ni pokazala povišana BT user posted image  - mislim da ti kar lahko čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uživaj  v user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2005 11:46:28   
inja2
ojla, srnica

a mogoče veš, kako se reče temu testu, bi ti bila full hvaležna

in čestitam za user posted image

lp, m user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2005 11:48:15   
Anonimen
Držim pestke zate... user posted image

(odgovor članu srnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2005 11:48:22   
KODA
Ponovi test,čez nekaj dni.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
8.12.2005 11:59:21   
lana38
Ko si meriš BT, moraš vsaj 6 ur spati. Če si merila ob 4 zjutraj, pa si šla spat po 22 uri, je bilo to premalo, zato pa ne kaže v redu. Pa tudi izrazito povišana ne rabi biti. Če je pred O npr. 36,2, potem je 36,7 po O že povišanje.
LP

lana38

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
8.12.2005 17:52:45   
Naja30
tudi jaz mislim, da si user posted image , vsaj znake imaš take,pa še črtica??? tudi moja črtica je bila bolj rahla in bleda, ampak črtica je črtica... user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

če znanci "ukradejo" ime za otroka
Erin

in dajo svojemu otročku tako ime kot ga želite dati svojemu, ve

vztrajate pri imenu (65%)

izberete drugo ime (35%)

Število vseh glasov: 279

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!