|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čiščenje zobka
7.12.2005 13:23:17   
Anonimen
Mene zanima s čim ste svojim dojenčkomuser posted image  čistle prve zobke?In kako?

Baje se dobi v lekarni neki naprstnik in pasta prav za user posted image ?Ali to drži?

Btw: kdaj pa ste prešle na ščetko?!?user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čiščenje zobka
7.12.2005 13:29:47   
PBJ
Jaz mojemu že čistim z ščetko. Ima dva zobka spodaj in lepo odpre usta, ko mu ju čistim - zgleda, da mu pašeuser posted image . Ob tem pa mu vsak večer s sterilno gazico in vodo še malce dlesni zmasiram in mali uživa.user posted image user posted image

user posted image  za zobek.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.12.2005 13:39:50   
Moica
PBJ, zobne paste pa verjetno še ne uporabljaš, a ne? Moj ima šest zobkov in mu jih umivam z Nukovo gumijasto ščetko, potem jih pa zdrgnem še z mokro gazo. Zobno ščetko sem pa tudi že kupila, pa je nisem še uporabla, ker baje ne smeš uporabljati zobne paste dokler ne zna izpljunit ... a pol zobno ščetko samo zmočiš ali kako?

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.12.2005 15:50:14   
alenkapk
V lekarnah prodajajo Nenedent - ščetka naprstnik ter zobna pasta za čisto prve zobke.

(odgovor članu Moica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.12.2005 16:11:12   
tincci
Ali katera dela tako, da jih sčisti z mokro vatko? Aja, pa ne se mi smejat, ampak dokler je otrok samo dojen, ali je treba čistit zobke? (Zamudila sem predavanje o stomatologiji v mat. šoli user posted image )

(odgovor članu alenkapk)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.12.2005 16:17:57   
b.nika
Jaz sem našemu user posted image  dokler ni imel zobkov čistila ustno votlino z gazico, namočeno v fiziološko raztopino ali z vodo. Sedaj ima 2 zobka in ima gumijasto zobno ščetko in tako grizalo, tudi iz gume. Grizalo uporablja tudi sam kar čez dan- mu paše za dlesni. Tako, da sedaj naprej čistimo s tem, potem mu pa še z mokro gazico zmasiram dlesni. Se nič ne brani, mu zelo paše. user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.12.2005 16:20:12   
b.nika
Joj, sem pozabljiva. Nam so rekli v materinski šoli, da tudi , če je otrok samo dojen, naj mu umivamo dlesni z mokro gazico.

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.12.2005 18:55:09   
PBJ
Ne, zobne paste ne uporabljam za user posted image  in je dokler, da je ne bo znal izpljuniti tudi ne bom (do približno 3. leta). Pasta sploh ni tako pomembna ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Moica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.12.2005 23:17:27   
katja pv
Jaz mojemu Matiji čistim zobka (dobil pri 4 mesecih in nekaj dni) z mokro pleničko. Rob namočim v vodo, si jo ovijem na prst in s prstom v usta, malo podrgnem spredaj po zobkih in malo zadaj - isti sistem kot pri svojem čiščenju zob. Zobne ščetke si še nismo nabavili, bo na vrsti za božička. Zobke pa je potrebno umivati tudi če je dojen, saj je mleko sladko. Pedijatrinja je odsvetovala zobno pasto vse do 3. leta starosti.

Katja

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.12.2005 20:48:24   
Grascakinja
V Mullerju se dobi set 3 "zobnih ščetk" za trening  - prva ima take gumijaste ščetince, druga je že bolj podobna pravi ščetki in tretja je taprava. Mi smo jih kupili, nimamo pa še izkušenj, ker Gizelca še ni prišla na obisk.

(odgovor članu katja pv)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2005 21:10:54   
Joe
Pri nas se zobe čisti z zvokom ali pa s fiziološko raztopino (= s solzami).

< Sporočilo je popravil Joe -- 8.12.2005 21:17:28 >

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
8.12.2005 21:18:39   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: Joe

Pri nas se zobe čisti z zvokom ali pa s fiziološko raztopino (= s solzami).

Z Vasjevimi solzami in dretjem, se razume. Čeprav zraven krvavi tudi mamino srce. Nikakor nam ne uspe iz umivanja zob narediti kolikor toliko spodobnega doživljaja.

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.