Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
zobki in neješčnost - povezano? 6.12.2005 19:43:14
|
|
|
|
Lejči
|
hojla, zanima me, če ste imele kako podobno izkušnjo - pri nas imamo 7,5 mesečno punčko, kateri sedaj na vso moč rastejo zobki (en je k sreči že pokukal na plan) in zadnje dni zelo slabo je. doji se normalno, le goste hrane ne mara, še zlasti zelenjave ne, kakšno sadno kašico tako za silo poje. razmišljam, da je to dvoje (zobki in neješč.) mogoče povezano . kako je bilo pri vas? moram pa priznati, da nad zelenjavo tudi sicer ni navdušena . le s težavo spravi dol par žličk, izjema so bučke, pa brokoli. hvaležna vam bom za kak nasvet. lp, Lejča
|
|
|
|
RE: zobki in neješčnost - povezano? 6.12.2005 19:46:55
|
|
|
|
ZARA
|
Ja seveda. Pri Zari je bila vedno neješčost posledica izraščanja zob, pa kakšna vročina...dan, dva...saj se doji, tako, da ni panike... Z zelenjavo pa malo počakaj, pa ji ponudi kaj drugega, čez en čas pa spet zelenjavo...včasih so polni fint... lp
|
|
RE: zobki in neješčnost - povezano? 6.12.2005 19:49:08
|
|
|
|
Marogica
|
Pri nas je bilo enako, kot je opisala Zara. SEm mu pač dala več sadja in pa pijače (sokovi, čaji).
|
|
RE: zobki in neješčnost - povezano? 6.12.2005 20:02:38
|
|
|
|
Maxica
|
Ja, pri nas sta tudi povezana neješčnost in rast zobkov. Saj, če pomisliš, če tebi rastejo modrostni zobje, te tudi vse boli in ti ni preveč do hrane. Tako da ji kr ponudi bolj tekočo hrano, z gosto hrano pač malo počakaj. Zelenjavo ji probaj ponudit v kombinaciji s sadjem (npr.bučke z banano) ali pa ji malo posoli, da dobi malo bolj okusa.
|
|
RE: zobki in neješčnost - povezano? 6.12.2005 20:28:45
|
|
|
|
Lejči
|
bom poskusila, hvala za idejo. hvala punce! ste me potolazile
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?