|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kakšen je vaš večerni ritem?
6.12.2005 16:29:46   
Dejča
... in sicer spanja? Kdaj začnete svoje user posted image pripravljati na spanje in kdaj potem tudi dejansko zaspijo? Pa kaj vse spada v vaš (oz. njihov) ritual? In koliko so stari (in koliko so bili, ko ste jih začeli navajati na ta ritem)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kakšen je vaš večerni ritem?
6.12.2005 16:41:46   
BibaJ
Jaša je star 7 mesecev in se že od začetka vsak večer kopamo nekje ob 19.30 (+- 10 minut). Kopanje traja približno 20-30 minut, včasih tudi več, odvisno od njegovega razpoloženja. Po kopanju dobi še flaško mleka ali pa kakšno mlečno kašico. Približno ob 20.30 gre spat. Zaspi sam in zelo hitro. Ponavadi se še nekaj sam sabo "pogovarja" potem pa ga naenkrat zmanjka.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2005 16:56:24   
pravljica
...ga nimamo...odvisno, kako nanese...ali se kopamo ali ne, ali smo doma ali se potepamo, ali zaspi po hranjenju ali ne...vsak večer je nekaj posebnega user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu BibaJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2005 17:01:58   
juma
Jure je star 15 mes.Ob 19.30 povečerja npr.gres ali pa kaj od lino-tov,potem sledi kakanje na wc-ju,kopanje ali pa umivanje ritke s tušem(odvisno od dneva) potem pa v posteljo,flašo mleka in ponavadi zaspi brez problema okoli 20.20(+-10min.).Včasih se v postelji še malo pogovarja ali pa dudo meče iz postle,da mu jo moram potem pobiratuser posted image .
To je touser posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2005 17:03:35   
Ninica
Mi se gremo nekje po 19. uri kopat, tam do 19.45 se zrihtamo in gremo v dnevno sobo, kjer se še mal igramo in sitnarimo, potem pa na joški zaspimo. ja, naša user posted image  je pa stara malo čez 8 mescev.

Res je, da še nimamo urejenega samostojnega uspavanja, pa slploh ne vem gdaj nam bo to uspelo. Verjetno takrat, ko se bomo nehali dojiti user posted image .

LP, Ninica

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2005 17:05:53   
Ninica
slploh ne vem KDAJ nam bo to uspelo

LP, Ninica

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2005 17:12:31   
b.nika
Naš user posted image  bo kmalu dopolnil 8.mesecev. Na spanje se začemo pripravljati okoli pol7-7 ure. Odvisno kako dolgo je spal popoldan.Najprej se kopamo ali temeljito umijemo ( odvisno od razpoloženja), to traja približno do pol osmih. Nato poje kašico, se še malo pocartamo, se poslovimo, se še malo podoji in gre spat. Zaspi hitro, v svoji postelji, malo ga božam in "mrkne".
Tak ritem ima že nekje od drugega meseca. user posted image

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2005 17:25:48   
Naja31
Marko bo čez 4 dni star 8 mesecev user posted image .
Okrog 18.30h, 18.45h dobi mlečno kašico. Ko jo poje, se ga okopa. Nekje do 19.30h, 19.45h je spakiran v pižamo in za spanje. Zadnje čase se pred spanjem še kotali po veliki postelji, pleza po meni, se smeji, vriska, kot da sploh ne bi bil zaspan. Potem se še malo podoji in zaspi v sekundi.

Edino včeraj ne vem kaj mu je bilo. Prvič v pol leta se je zgodilo, da ni zaspal ob 20h. Mi ga je uspelo uspavati šele ob 21.30h. Upam, da ne bo danes isto.

Aja, tak ritem smo začeli uvajati takoj ko smo začeli s kopanjem ( brez mlečne kašice do 6. meseca) . Kopanje ob 19h je dolgo bila edina stalnica v nejgovem življenju. Vse drugo je bilo brez ritma.

< Sporočilo je popravil Naja31 -- 6.12.2005 17:28:26 >

(odgovor članu b.nika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2005 17:41:47   
Lana_s
Tina bo jutri stara 6 mesecev in že nekje po drugem mesecu je začela spat od 19 ure dalje. Takrat jo dam v posteljo in se nekaj časa pogovarja sama s sabo ali pa jamra in vmes zaspi. Kaj pa delamo prej pa ni vsak dan enako. Ali se kopamo, ali igramo...

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2005 17:50:03   
JASNA D
Med 19. in 19.30 se spravimo v banjo ali na umivanje v umivalniku, sledi oblačenje, podelitev ljubčkov in marš v posteljouser posted image . Marka uspava ati in traja od 30 minut do ure in poluser posted image user posted image user posted image  (odvisno, koliko je zmatran), Ivano pa spravim jaz in sva trenutno na "vojaških vajah" - ponovno. Učim jo zaspati brez joške, ker je sedaj v vrtcu, kjer joške ni, vsaj take ne, iz katere kaj pritečeuser posted image . 1. dan se je drla kot žival 52 minut, 2. dan 45 minut, 3. dan sva končali po 15 minutah, včeraj pa po šolskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Upam, da v kratkem ne bo zbolela in da ne bova izgubili volje. Sem pa ves čas ob njej in jo božam in nežno potiho prigovarjam. Kakor hitro se skušam umaknit, pa huronsko tuljenje. Če jo vzamem na roke, utihne v isti milisekundi. Samo golo izsiljevanje. Se mi pa zdi, da grozno protestira zaradio vrtca, ker je zadnje dneve res sitna in poredna.

Jasna

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 10
6.12.2005 18:17:50   
zoya24
Že od cca 3. tedna gre spat nekje med 19.30-20.00. Pred tem sledi kopanje cca 15 minut, potem dojenje in spanje. Zaspi vedno sam, ponavadi takoj, al pa se pogovarja še kakšnih 5-10 minut, nato ga zmanjka. Stari bomo 4 mesece.

(odgovor članu JASNA D)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.12.2005 20:33:28   
bobek05
- ob 18h kopanje
- ob 18.30 papanje
- ob 19h spanje (do 6h ali 7h zjutraj brez zbujanja in hranjenja)

Rutino smo začeli uvajat, odkar je prvič prespal noč (pri 2 mesecih in 3 tednih), le da se je vmes malo premaknilo, ker smo se poleti in jeseni začeli kopat šele ob 19h in je potem zaspal ob 20h, zdaj pa si je sam premaknil uro user posted image

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.12.2005 20:56:27   
Anonimen
Stari 5. mesecev

Od 2. meseca dalje:
18.15 - previjanje, umivanje, pižamica user posted image
18.40 - mleko (prej dojenje) user posted image
19.00 - zaspi sam v svoji posteljici (dam lupčka, rečem, da ga imam rada in grem iz sobe) traja, da zaspi....2minuti user posted image

Se zbujamo ob 1ih, dojimo, spimo do 4.30, damo flašo, zaspimo do 7.

Ampak....zdaj so tuki zobki, pa poln nosek, pa prevroče, pa mal siten, pa se joka pa je treba božat, pa dudo iskat...pa to se zgodi tud 10x na noč user posted image

Pač, radosti materinstva user posted image

(odgovor članu Dejča)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
6.12.2005 21:26:07   
tincci
Kok mate vse vzorne user posted image !!! Včasih kar ne vem, kje se je naša vzela, ko vas berem ...

Mi smo danes stari 5 tednov in še totalno brez pravega ritma! Ampak večinoma se nam začne dogajat po 18.00 in potem traja do enih, da zaspimo, tko da očitno že imamo en ritem user posted image  Ravnokar se zbuja, potem bo pa juhuhu do enih-dveh.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.12.2005 22:25:07   
KODA
Pri nas je okoli 19h kopanje,nato večerja,nato pa 1 ura izsiljevanja,:"mi pa ne bi še šli spat!!"
Potem pa kakšen jezen moj ali možev izbruh,šele nato je mir v spalnici.
Onedva sta lačna,žejna,lulat,jih vsake 5 minut,pa hihitanje,smejanje,nagajanje...

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 15
7.12.2005 9:14:27   
tanaja*
Tia je stara 9 mesecev in ima od 1,5 meseca isti ritem:

19.00 večerja (mlečna kašica)
19.20 kopanje z bratcom
19.40 oblačenje v pižamico
19.50-19.55 smo v postelji in pijemo mleko
20.00 spimo do 8h-9h zjutraj brez zbujanj

Voli me iz inata voli me bez ostatka voli me bilo gde sam bas takvu kakva jesam

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
7.12.2005 12:02:10   
bambi
O Bog, ko vas takole berem, ugotavljam, da imamo mi pravi kaos..... Naša Gaja je stara 2 meseca in 1 teden. Mi se gremo kopat ali umivat ob 19.30, pižamica, dojenje, traja do 20.30, potem pa se začne cirkus.... Gaja bi imela fešto, moramo z njo plesat, jo ujčkat, vse, samo ležat ne.... to traja nekje do 22h, ko je že utrujena in ji lezejo očke skupaj, ko jo pa damo v posteljico, pa jok oz. pravo drenje.... Dude noče, vse uspavalne glasbe ne pomagajo, včasih jo potolaži joška in zaspi pri mami v postelji z objeto joško, včasih pa tudi to ni dovolj, ker ko vidi, da grema v spalnico in se vležema, je vik in krik.... jo dvignem, se smeji in gleda kot da je 3h popoldan.... Ko imamo vsi že vsega dovolj, jo položim v posteljico in jo božam, ona se pa dere..... včasih traja 10 min, včasih pol ure, so pa dnevi ko vztraja tudi po celo uro, takrat jo večkrat dvignem in potolažim, ko pa jo dam nazaj, zopet jok.... Potem je pa čez noč nekako mir, okrog 2h se zbudi za dojenje, zaspi, jo dama brez problema nazaj v posteljico, se zbudi zopet okrog 6h-7h, previjanje, dojenje in spi do 10h-11h..... Skratka, imamo zelo pestre večere v primerjavi z večino tukaj..... upam, da se to uredi, ko bo malo večja.

Rada bi pa povedala še to, kako me potolaži moj ati, ko mu to povem, se smeji in reče: Ni si Gaja želela vas, vi ste si želeli njo..... IN PRAV IMA!!!!

Imam tri sončke, mojega angelčka Leo in dve princeski, Gajo in Heidi.

(odgovor članu tanaja*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.12.2005 23:19:19   
* Mateja *
O moj Bog! Mi gremo pa spat ful pozno, tja okrog 22h. Odvisno kako je bilo s spanjem čez dan. Spi pa tja do 8.30 oz do 9h, celo do 9.30. zasi pa obvezno v naročju, brez dude in dretja. Star pa je 13 mesecev, ou bi jih imel šele 10, nedonošenček.

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.