bambi
|
O Bog, ko vas takole berem, ugotavljam, da imamo mi pravi kaos..... Naša Gaja je stara 2 meseca in 1 teden. Mi se gremo kopat ali umivat ob 19.30, pižamica, dojenje, traja do 20.30, potem pa se začne cirkus.... Gaja bi imela fešto, moramo z njo plesat, jo ujčkat, vse, samo ležat ne.... to traja nekje do 22h, ko je že utrujena in ji lezejo očke skupaj, ko jo pa damo v posteljico, pa jok oz. pravo drenje.... Dude noče, vse uspavalne glasbe ne pomagajo, včasih jo potolaži joška in zaspi pri mami v postelji z objeto joško, včasih pa tudi to ni dovolj, ker ko vidi, da grema v spalnico in se vležema, je vik in krik.... jo dvignem, se smeji in gleda kot da je 3h popoldan.... Ko imamo vsi že vsega dovolj, jo položim v posteljico in jo božam, ona se pa dere..... včasih traja 10 min, včasih pol ure, so pa dnevi ko vztraja tudi po celo uro, takrat jo večkrat dvignem in potolažim, ko pa jo dam nazaj, zopet jok.... Potem je pa čez noč nekako mir, okrog 2h se zbudi za dojenje, zaspi, jo dama brez problema nazaj v posteljico, se zbudi zopet okrog 6h-7h, previjanje, dojenje in spi do 10h-11h..... Skratka, imamo zelo pestre večere v primerjavi z večino tukaj..... upam, da se to uredi, ko bo malo večja. Rada bi pa povedala še to, kako me potolaži moj ati, ko mu to povem, se smeji in reče: Ni si Gaja želela vas, vi ste si želeli njo..... IN PRAV IMA!!!!