|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj kupovati nova oblačila
6.12.2005 13:41:10   
Alisa
Drage user posted image ,
Ne vem ali naj že zdaj kupim kake hlače, ker me že zdaj vse tišči pa sem komaj v 6 tednu oz. skoraj sedmem. Zredila se nisem vsaj tehtntako kaže.
Kdaj ste jih ve začele kupovati, ker to res rabiš le v nosečnosti in mislim da niso glih poceni.
Hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj kupovati nova oblačila
6.12.2005 13:45:44   
Naja30
ja, tudi mene to zanima. user posted image  sem v 7t, pa me že 10 dni vse tišči okoli pasu. Alisa, to je zaradi prebave, trebušček nama še ni začel rasti (razen, če ne nosiva dvojčkov user posted image ). na srečo se lahko na svojem delovnem mestu švercam s trenerkami (vrtec), ampak zdaj sem pa na bolniški. bom pa kmalu te dni šla kupit kakšne malo večje hlače, ampak še ne nosečniške. za to bo še čas. po moje.
kaj mislite?  user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2005 13:51:24   
alisia
Živjo!
Ko sm bla jstuser posted image  sm si že kmal na začetku dala narest (k šiviliji) hlače, ki so mele pri straneh gumbke za prestavljat-tok da sm jih pol nosila celo nosečnost. Pa tud niso ble tok drage. 

Veliko sreče!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2005 13:53:13   
ninocka
Jst sem kupila nosecniske obleke, ko sem bila v 4 mesecu (normalno stevilko, ne kupovat vecjih), pa jih nisem mogla nost se do 6 mesca, ker mi je blo vse neki preveliko user posted image . Do takrat sem pa nosila normalne hlace in majcke . Hvalabogu za hlace z nizkim pasom, takrat so mi prsle se kako pravuser posted image user posted image user posted image Pa nisem mela majhen trebuh, sam v tiste nosecniske stvari pa kr nisem pasala. Kasnej je blo pa bols, pa tud leps je zgledal.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2005 14:16:04   
Jančika_
Sicer se ne spomnim točno, kdaj sem v prvi nosečnosti kupila prva oblačila, vsekakor pa precej hitro in to ni nujno dobro. Zakaj? Ko sem končno imela tako velik trebuh, da sem lahko oblekla tiste lepe rdeče hlače, sem imela na žalost že tudi bedra tako debela, da niso šle čezuser posted image .

Glede na to, da si še čisto na začetku, si mogoče kupi kake udobne hlače z nizkim ali raztegljivim pasom. Zdaj si napihnjena od zadrževanja vode v telesu in od upočasnjene prebave, trebuh pa ti bo začel res rasti šele čez kaka dva meseca. Jaz sem zdaj v desetem tednu in imam manjši trebuh, kot sem ga imela v šestem.

< Sporočilo je popravil Jančika -- 6.12.2005 14:17:30 >

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2005 15:53:33   
KOZLEK
Jaz sem si prve hlače kupila prejšnji teden ko sem dopolnila 12user posted image , ker me je vse tiščalo pa nekaj časa še je šlo z odprtim gumbom in pasom čez.
Men se zdi brezveze zdej kupovat ene kavbojke za 15.000 če ne vem ali mi bojo ko rodim sploh prav. Verjetno bom pridelala kako kilo zraven.user posted image

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.12.2005 15:59:00   
Naja30
Kozlek, ampak saj enkrat bos pa nazaj shujsala! user posted image  jaz sem letos poleti,preden sem postala user posted image  za 13kg shujsala in sem morala kar nekaj garderobe zamenjat, zdaj pa mi je ze vse pretesno.pa to menda ne pomeni, da tistih cunj ne bom vec oblekla?  user posted image  upam, da bo po porodu slo kej dol.

(odgovor članu KOZLEK)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2005 18:06:20   
sazi
Kar se tiče "tesnosti" po porodu ne gre samo za kile. Moji mami npr. niso šli kolki čisto nazaj in zdaj pričakujem podobno tudi sama.  Lahko še toliko shujšaš, pa starih hlač ne daš več gor.
Drugače sem pa blefirala s starimi hlačami kake 4 mesece (odpeti gumbi, elastike in podobno) potem sem si pa kupila nosečniške. So pa velike razlike v cenah v različnih trgovinah.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2005 19:14:11   
lenika
Jaz sem si pred kakšnim mesecem kupila ene take hlače, ki so raztegljive v pasu, kombiniram pa še z dvojimi žametnimi hlačami z nizkim pasom, ki sem jih nosila tudi prej. Zadnji teden se opazila, da me tiste hlače od prej že tiščijo, tako, da imam samo še te nove. Moram kaj kmalu v nosečniške trgovine pokukat, ker tako naprej več ne bo šlo. Sicer pa saj je normalno, ker sem vstopila že v 5. mesec.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.12.2005 22:06:47   
KODA
Jaz sem nosečniške hlače prvč kupila pri 12 tednih.Prej jih nisem potrebovala,ker sem v svoji garderobi našla bolj široke hlače.Potem so mi pa tudi te postale preozke v pasu.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
7.12.2005 7:41:17   
puncica
Kupila sem jih ko se nisem več počutila komot in to je bilo v prvi nosečnosti v 5 mescu zdej v drugi pa v 4 mescu, sicer so mi še ful prevelike tako da še kombiniram z enimi hlačami ko so mi bol ohlapne v pasu ampak jaz pravim da tišat te ne sme, pa trebuh bolet, . Sam je pa šit, ker nobenih nosečniških hlač ne najdem da bi mi bile prav al pa zgledam v njih kot v vreči. Včeraj sem ravno prvič oblekla nosečniške iz prve nosečnosti, pa mi je bilo v pasu vse prevelike in sem si jih nonstop gor vleklauser posted image Kavbojke me pa že tiščijo a ja sem pa v 18 tednu.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
7.12.2005 9:09:47   
livia
Mene je tudi začelo vse tiščat že zelo zgodaj. Pa so mi kolegice govorile, da naj do 5 meseca ne kupujem nič in naj nosim normelna oblačila z nižjim pasom ali naj si kupim kako številko večje hlače.
Pa ni šlo. Nizkih hlač ne maram (še posebej ne pozimi), večjih številk pa nisem hotela kupovat, ker tišči samo v pasu.
Tako sem si pri enem 12 tednu kupila spodnji del trenirke Champions na špagco (brez lastike) - super! Ostalo sem pa dobila od prijateljic, bivših nosečk. V bistvu sem že v 12 tednu ali še celo prej nosila nosečniške hlače številko S, zdaj pa kombiniram z vsem kar sem dobila. V Ameriki sem si samo kupila 2 puloverja in 1 srajco, ker sem vse ostalo dobila na posojo ali kupila rabljeno.
Lp

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
7.12.2005 12:41:15   
eya
Jaz sem noseča 22 tednov (prvič), pa grem v soboto po nakupih, zdaj bo pa res treba, ker imam samo še dvojne hlače, ki me ne tiščijo-so pa obojne z nizkim pasom. Se že veselim nakupa!
Pa lp!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
7.12.2005 13:07:00   
kati*
jaz sem morala kupiti že v 4 mesecu (ker nisem nič oblekla razen dveh oblekic) - itak pa lahko kupiš nosečniške obleke , ki se lahko širijo!! oz. pazite, da kupite take

lp, K

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 14
7.12.2005 14:24:41   
sarazan
Jaz sem šele nekje v petem mesecu dala na sebe prav nosečniške hlače. Prej sem nosila svoje, z nizkim in elastičnim pasom.

Če te obleka tišči, si kupi večjo oziroma kar nosečniško. Ne stiskaj trebuha, ker ne bo prav nič udobno ne tebi ne otročku. Pa nosečniške stvari so zdaj že prav spodobne, ni več vrečastih krojev, tako, da smo lahko lepe tudi v tem stanju.

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?