|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novoletne zabave
8.12.2005 10:31:26   
niki5
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Problem ni tvoj moz, ki ti kao to dela.. problem je tvoja samozavest, ki je ni.. in problem je tvoja odvisnost, navezanost do tega moskega.. problem je tvoj strah.. tvoja zelja po biti suznja.. Vse za druzinsko idilo.. user posted image

Spremeni svoja prepricanja in dogodki se bojo spremenili..

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
8.12.2005 10:48:51   
Marogica
Nikjer nisi omenila, ali pa jaz nisem zasledila, koliko pa hodi ven tvoj mož. Če ne hodi nikoli, ga (delno) razumem, da ne more razumeti, da greš ti 5x na leto ven. V kar pa dvomim. V bistvu res ne gre za računanje, kdo gre kolikokrat ven. Vsei potebujemo sprostitev. Kot so že ostale napisale, je tvoj mož egoist ali pa ljubosumnež, ti pa ga z svojim obnašanjem in dejanji v tem "podpiraš". Najbrž je že navajen, da popustiš,kadar izsiljuje, zato je njegov odgovor najbrž vedno enak.
glede tihega tedna: Na zabavo idi v vsakem primeru, boš se vsaj en dan lahko z nekom pogovarjala, če se že doma ne moreš. Otroke pa naj kar s seboj vzame. Mislim pa, da jih ne bo-še en poizkus izsiljevanja. Če pa jih bo, jih pa kar naj. Zaradi enega večera se ne bo svet podrl, če ne bodo ob osmih v postelji.
Uživaj na zabavi.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu niki5)
Neposredna povezava do sporočila: 52
8.12.2005 12:31:39   
karmy
vse za družinsko idilo ---> tega načela se veliko žensk drži... in tud moških... to so taki ljudje, ko pridejo enkrat skup, ne bodo šli za nič narazen... razlog: varnost, otrok, udobje, finančna opora, ipd....

ne leti na tebe zgubljena osebno...

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 53
8.12.2005 12:58:04   
Jutra
Zgubljena,
nič zavidanja vredno situacijo imaš. So ti že predhodnice napisala, da te mož čustveno izsiljuje in si te lastnini. Tebi pa manjka samozavesti in odločnosti. In dokler ne boš ničesar naredila v tej smeri, boš nenehno pod pritiskom. Vajin odnos, tak kakršen je, nima svetle prihodnosti. Če želiš biti srečna, boš morala začeti delati spremembe. Najtežje je z njimi začeti, a ko boš naredila prvi korak, bo drugi že malo lažji.user posted image

Za to zabavo pa naredi tako, kot ti je predlagala Gina. Doma si vse pošlihtaj, si priskrbi varstvo in si vzemi nekaj uric časa samo zase. Boš videla, da boš kar zacvetela. Jutri je to, ne? UŽIVAJ!!!user posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu zgubljena)
Neposredna povezava do sporočila: 54
8.12.2005 15:24:54   
Anonimen

Meni se zdi totalka trapasto, da moras vse organizirat (varstvo) da lahko potem gres..

Ko bo pa on kam sel, pa naredi isto.. reci, naj si organizira varstvo..

PO mojem moras vstrajat pri tem, da on pazi na otroke.. BREZ-KOMPROMISNO!!!! 

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 55
8.12.2005 17:14:35   
Anonimen
Ne morem verjet, da to pišem: POSLUŠI TYAŽIJA!!!!!!!!!!!!

Ma desc prou in ne popuščaj!

Mej se fajn!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 56
8.12.2005 21:15:40   
snorlax
Jaz pa ne bi mogla otrok pustit takemu dedcu. Bi potem cel večer razmišljala, da bo kam šel in jih same pustil ali pa kje okrog vlačil po gostilnah zaradi maščevanja. Bolje res, da si organiziraš varstvo pri nekom, ki mu zaupaš, magari odpelješ otroke 70 km daleč k tvojim staršem, pa še greš potem iz zabave direkt tja. Tako bi jaz naredila, pa še kakšen dan me ne bi bilo domov, da bi lahko dedec malo premišljeval o svojem odnosu do tebe. user posted image

Upam, da se boš dobro imela in javi se kaj, kako je šlo.

Aja, še to. Imam kolegico, ki že več kot 20 let živi v takem zakonu. Tudi on je nikamor ne pusti, še v trgovino gre zraven nje. Se ji je po določenem času uprlo, se je postavila po robu, hotela je it narazen, pa je znoru in zagrozil, da bo otroke odpeljal in jih ne bo več videla (dedec je res na trenutke mal usekan), pa je popustila. In tako zdaj živi oz. životari. Če bi kam rada šla, ga vpraša in on vedno reče ne in ostane doma. Popizdiš. Jaz bi mu verjetno skuhala kakšen "zdravilen" čaj od difenbahije ali kaj podobnega. user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 57
8.12.2005 22:47:54   
Anonimen
Jaz pa ne bi mogla otrok pustit takemu dedcu.

Jaz pa ne bi mogla bit s takim "dedcom"! Ne bi mogla biti z nekom, ki mu ne bi mogla zaupati!

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 58
9.12.2005 7:56:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax

Jaz pa ne bi mogla otrok pustit takemu dedcu.

Ja seveda obstaja se druga moznost.. da gres narazen.. sej itak ni nobene razlike.. Organiziras zdaj varstvo.. ali pa ga organiziras potem, ko si sam..

Seks pa itak v takem odnosu ne more biti kvaliteten, tko da zaradi seksa verjetno nisi z njim.. Itak ni noben problem najti koga za telesckanje user posted image

Torej.. kaj, razen odvisnosti, te se veze skupaj?

< Sporočilo je popravil Tjazy -- 9.12.2005 7:57:50 >

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 59
9.12.2005 10:50:39   
niki5
Jaz bi tudi tako naredila.. šla bi, on pa je odrasla odgovorna (upajmo) oseba in naj porihta otroka.

Mene kar zmrazi to lastninjenje, ker poznam primer ko žensko njen nadzira še ko je v službi, jo kliče in preverja, nikamor ne gre, kar za njega ne velja, jaz bi v takem primeru že s 'punklni' tekla stran...  Punce, dajte se cenit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 60
9.12.2005 11:20:36   
Anonimen
ga fentam ob prvem takem izpadu! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 61
21.12.2005 14:45:36   
zgubljena
No ne boste verjele sem se danes spet spomnila na to temo.....ja sem vam dolzna odgovor....No na zabavo sem sla, en dan prej sva se prav lepo pogovorila in vse je bilo super.....Res sva se zmenila in sem si rekla, no pa je le malo razmislil...do danes......Ko pa je spet pocilo.....prejsnji petek sem sla na kosilo ob 13h in bila ob 19h doma....To sem zvedela danes,da mu je slo v nos ker mu nisem sporocila, da gremo se na eno pijaco....vceraj sem imela spet pomembno sluzbeno zadevo zvecer in seveda je bilo spet narobe, ker mu nisem 6 x sporocila kdaj pridem in ker se nisem javila takoj in koliko casa bom.....Moram pa rect, da ni nic ugovarjal da grem....

Skratka ne vem vec kako naj naprej....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 62
21.12.2005 20:45:40   
Pupica
Niti ne. Je pa tako, da če je z družbo, da mi vedno pove, kdaj bo doma, in tega se drži. Včeraj so imeli z sošolci nekakšen zaključek pred božično-novoletnimi počitnicami in mi je rekel da bo ob 20h doma. Ma ja!Sem pričakovala ob 8h zjutri.
Prišel je ob 19.10 me čist presenetil. Ko sem ga vprašala kako to, pa je rekel, da je moral prej priti, ker gre Tia ob 20h že spatuser posted image
Tudi sama povem ko grem, kam grem in kdaj bom doma. In tega se držim. Tako ni nepotrebnega prepira.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 63
21.12.2005 20:50:37   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: zgubljena

mu je slo v nos ker mu nisem sporocila, da gremo se na eno pijaco....

MENI BI ŠLO STRAŠNO NA ŽIVCE ČE NE BI VEDEL KJE JE PARTER - VEDNO ME ZAČNE SKRBETI. NIČ PA NIMAM PROTI ČE GRE, ŠE ZDALEČ NE. V DOBI GSM APARATOV JE PRAVZAPRAV ŽALJIVO DO PARTNERJA ČE SE V PRIMERU ZADRŽANOSTI NE OGLASITE IN DA ČAKA KOT KAK BEBEC.

Neposredna povezava do sporočila: 64
22.12.2005 7:49:57   
zgubljena
da ne bo pomote..partner je vedel kam grem....zelo tocno, samo ure mu nisem povedala cisto tocno, ker smo sli se na bowling...tudi to sem mu povedala in je bilo vse narobe, ker mu nisem sporocila koliko casa bom ...
V glavnem sama ne znam najti pravilne poti......

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 65
22.12.2005 10:04:58   
daddy
   In kako lahko potem ti svojega partnerja ceniš, spoštuješ, se počutiš varno ob njem, če je tako nesiguren vase in ga je tako strah, da mora imeti popolno kontrolo nad tabo? Saj ko greš na zaključek, zabavo, karkoli, ne moreš vnaprej vedeti, kaj in kako bo, da bi lahko rekla "pridem točno takrat in takrat". Policijske ure so tu samo ena od prefinjenih metod in izgovor za kasnejše očitke.

Tole resno duši vajin odnos, res resno. Tvoj partner ima težavo in prvi korak je, da sam to sploh ugotovi, sprejme. Res morata to rešiti, v dobro vajinega odnosa.

Neposredna povezava do sporočila: 66
22.12.2005 17:14:54   
Primoza
K moji "pomoti" me je napeljalo tole:

"""vceraj sem imela spet pomembno sluzbeno zadevo zvecer in seveda je bilo spet narobe, ker mu nisem 6 x sporocila kdaj pridem in ker se nisem javila takoj in"""""""""""""

"""".....prejsnji petek sem sla na kosilo ob 13h in bila ob 19h doma. To sem zvedela danes,da mu je slo v nos ker mu nisem sporocila, da gremo se na eno pijaco.."""""

Takele preciznosti me motijo, če ne zaradi drugega, ker kuham kosilo in  večerjo in če bi vsi prihajali kot se jim zljubi (vključno z mano) bi bil en sam kaos.

Neposredna povezava do sporočila: 67
22.12.2005 23:52:30   
snorlax
Zgubljena, sicer je to izven konteksta.... ampak, ali nisi pred nekaj časa pisala, da sta šla definitivno narazen. Kako je zdaj to ali sta spet skupaj ali kaj? Ali si samo pobrala ta nick, ki ga je morda prej uporabljala katera druga al kaj? user posted image user posted image user posted image  Nič jasno?!user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=121161&mpage=3&key=&#129418

< Sporočilo je popravil snorlax -- 22.12.2005 23:59:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 68
   [Brisano sporočilo]
23.12.2005 12:25:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu snorlax)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
25.12.2005 18:57:47   
lelaval
Moj je tudi bil včasih tak, a sva se pogovorila in ni več problemov.  Zdaj me še takorekoč pošilja sam .user posted image  
To je znak ljubosumja, ljubosumje pa je egoizem. NE PUSTI SE MU, KER NIMA PRAVICE ODLOČAT O TVOJEM ŽIVLJENJU.

(odgovor članu Maček Muri)
Neposredna povezava do sporočila: 70
28.12.2005 7:53:37   
zgubljena
Ja snorlax drži, vendar se je potem situacija obrnila in je prišel nazaj....Kot vidis pa se nisva zmenila o vseh stvareh.....

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 71
29.12.2005 0:08:29   
snorlax
Žal mi je. Mogoče je res bolje, da razmišljaš o tem, da zaživiš sama, brez njega in začneš na novo. Škoda zabijat življenje s takim tipom. Saj vidiš, da se ni kaj dosti spremenilo.

Želim ti veliko sreče.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 72
29.12.2005 10:40:22   
india
Po mojem mnenju,ki pa ni nujno, da je pravo, sta na najboljši poti do ločitve.
Tip te ima tako v oblasti, da je kar hudo, ti se mu pa pustiš! To je izsiljevanje....res pa delaš tudi ti napako, da če veš, da je tak, da mu enostavno ne javiš, da se bo stvar zavlekla in prideš kasneje.
Če hočeš, da zakon štima, morata imet najprej odkrit in pošten odnos, ne pa tak kot ga imata vidva.
Žal, tako dalje ne bosta vozila, slej ko prej bo temeljito počilo. Res pa je,kar ti je že napisala ena predhodnica, da ravno taki oblastneži ponavadi nosijo največ križev. Vprašaj se, kaj in od kdaj je v vajinem odnosu narobe! Začnita reševati probleme na začetku, to,kar se dogaja sedaj, je že posledica.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 73
29.12.2005 23:49:08   
Moyca_
o kriza
bi mu že jaz pokazalauser posted image user posted image user posted image
rabita en vredu pogovor, ker to zame ni partnerstvo

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu Maček Muri)
Neposredna povezava do sporočila: 74
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

spol, nuhalna svetlina
utripek

Kaksne so izkusnje pri dolocitvi spola otroka pri nualni svetlini? Pri dr. Kudrovi.

pravilna (86%)

zmotna (14%)

Število vseh glasov: 71

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!