Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prepis oz.podaritev polovice premoženja p... 6.12.2005 10:49:11
|
|
|
|
ma-ja
|
Meni so starši podarili zgornje nadstropje. Pogodbo smo sestavili pri notarju, koštalo pa je okrog 80.00,00. Ne vem pa za noben obrazec, s katerim bi lahko podarila partnerju. Notarka mi je svetovala, da naj najprej renoviramo, potem pa da podarim del možu. S tem naj bi se zavarovala, da v primeru ločitve izplačam možu manjši delež. Verjetno pa bo vseeno treba sestaviti pri notarju, ker je tako bolj ziher. Sicer se ne nameravava ločiti, ampak nikoli se ne ve in zakaj bi tvegala!!!
|
|
RE: Prepis oz.podaritev polovice premoženja p... 6.12.2005 10:55:19
|
|
|
|
muki1
|
Ja če se pa tak mudi, pa pod pod noge do najbližje knjigarne in papirnice. Če obrazec obstaja, ga bodo imeli za kupit.
|
|
RE: Prepis oz.podaritev polovice premoženja p... 6.12.2005 13:53:51
|
|
|
|
Anonimen
|
muki1 ti ne poznaš naših babnic v knjigarni. Že če hočeš obrazec za otroški dodatek ali kaj podobnega hoče kar skoraj oznako vedeti, pa po možnosti še ceno. Da ji pa začnem o tem razlagati bodo pa eno sigurno v Polje peljali, ali vsaj v KC, ker se ji bo čeljust zaskočila od začudenja. Sem drugače že jaz razmišljala o tej možnosti in očitno bo najbolje iti v kako drugo knjigarno. No vseno hvala vam za vaše odgovore!
|
|
|
|
RE: Prepis oz.podaritev polovice premoženja p... 6.12.2005 14:23:42
|
|
|
|
Jančika_
|
Mogoče boš tule našla kaj pametnega: http://www.informiran.si/
|
|
|
|
RE: Prepis oz.podaritev polovice premoženja p... 6.12.2005 18:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to, da gre za "podaritev premoženja" - a se obrazcu ne reče preprosto "darilna pogodba"?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2005 20:17:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.12.2005 20:19:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?