|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vse izkušene-popadki?!?
5.12.2005 20:52:56   
arielca
Sem prvič srečka nosečka in sem temu primerno tut zmedena user posted image .

Zdajle me cca. eno uro matra ena čudna bolečina. Sicer ne traja dolgo in se pojavlja na 10-15 min, ampak ko zagrabi je precej intenzivna. Nekako mešanica 'šraufanja', pikanja in zbadanja. Sicer me boli manj kot pred menstruacijo, ampak moje M so bile boleče kot user posted image . Poleg tega mi otrdeva trebuh, user posted image  pa ni prav nič umirjen. Ali so to popadki????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vse izkušene-popadki?!?
5.12.2005 20:57:04   
Anonimen
jaz mislim, da so. Pridno glej na uro in ko bodo tam na 5 minut lahko počasi greš v porodnišnico.
Kdaj pa imaš rok?

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2005 21:06:07   
Marogica
Ne vem, če ti to kaj pomaga: mene je špikalo v trebuhu, imela sem občutek, da me vse tišči, pa hrbtenica oz. križ me je bolel kot user posted image .
Če so redno pojavlja, so najbrž popadki, vendar pa ne bi rada dajala diagnoze na daljavo. Bodi vsekakor pozorna, pa torbo si pripraviuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2005 21:06:20   
mojcadamijan
Zagotovo so popadki in toplo ti svetujem, da ne čakaš tiste na 5 minut ampak, da se kar odpraviš-želim ti veliko sreče in da boš kmalu lupčknila svojo malo user posted image

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2005 21:15:00   
arielca
PDP imam 13.12., jutri imam pregled in CTG v porodnišnici. Če se bo zadeva stopnjevala, je najbolje da se odpavim že prej, a ne? Aja, danes sem parkat opazila prozorno sluz, ko sem šla na WC. Tega ni bilo dosti, ampak ni pa tudi običajna stvar.

(odgovor članu mojcadamijan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2005 21:17:49   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: arielca

PDP imam 13.12., jutri imam pregled in CTG v porodnišnici. Če se bo zadeva stopnjevala, je najbolje da se odpavim že prej, a ne? Aja, danes sem parkat opazila prozorno sluz, ko sem šla na WC. Tega ni bilo dosti, ampak ni pa tudi običajna stvar.

Prozorna sluz je verjetno luščenje čepa, arielca...ti kar pojdi, če te bo fest šraufalo, pa srečno!!!!!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2005 21:18:40   
Marogica
Arielca, mislim, da bo bolje, če se odpraviš v porodnišnico. Če je lažen preplah, je pač lažen preplah. Vendar vedno bolj mislim, da ni.
Dol z RR-ja, torbo v roke, pa moža ne pozabi, pa čimprej sporoči veselo novico. Vso srečouser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2005 21:18:48   
Anonimen
Jaz bi na tvojem mestu kar počakala, da bodo konstantno na 5 minut, vsaj pol ure. Ker, ko prideš tja, je konec z gibanjem, razen če imaš fajn babico, gibanje pa ful pomaga pri odpiranju. Tako da lepo bodi doma in hodi, hodi, hodi, po možnosti tudi po stopnicah gor in dol. Jaz sem si ful želela iti rodit od doma in bi čakala čimbolj dolgo. Ker ko bodo pravi popadki, boš zagotovo vedela, tisti niso samo rahlo špikanje.

Pa vso srečo in hiter ter lahek porod ti želim. Pa čimprej se javi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2005 21:19:08   
Anonimen
Drugače pa pokliči v porodnišnico, povej kaj se dogaja, pa pojdi že sedaj na pregled.

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2005 21:22:05   
Anonimen
Mene popaki ti (10-15) niso boleli. Sem čakala tiste ne 5 minut in nato šla v podnišnico. Pa tudi isti me niso ne vem kaj boleli. KOt vrag je pa bolelo, ko so bi predrli mehur.

Občutek pri popadkih: ne vem, kot, da se mi nekaj krči od zunaj navznoter proti popku.
Še ko sem imela na 5 minut popadke nisem vedela, če je to to.
LEpo se zrihtaj pa počasi odpravi v porodnišnico. Tam ti pa bodo povedali kako in kaj.

P.S. Upam , da nisi dobila popadkov zaradi moje pesmariceuser posted image user posted image . A si jo zdaj kočno prejela?

(odgovor članu arielca)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
5.12.2005 21:26:38   
morskadeklica
Srečno user posted image arielca. Mislim, da se boš počasi odpravila proti porodnišnici.user posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.12.2005 21:36:51   
arielca
URSKA, dobila sem pesmarico. Ful hvala user posted image user posted image user posted image . Upam, da bo kmalu v uporabi!

Zdej so 'popadki' ponehali. In me samo malo tišči navzdol. Ni pa nobene redne bolečine pa tut trebuh ne otrdeva.

Samo čepek se pa lušči... Ker je bila zdaj količina sluzi velika za oreh in svetlo rjave barve... prepletena z nitkami. Je to to???

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.12.2005 21:43:46   
morskadeklica
japuser posted image , čepek je šel. Pa upam, da bo hitro minilo. Joj, mene kar mal nostalgija daje, fajn občutek, kajne, ko veš, da boš kmalu imela v rokah nekaj najlepšegauser posted image

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.12.2005 9:56:27   
lumpy
Arielca user posted image ,

pot pod noge zdaj gre zares - čisto blizu si nepozabnemu dogodku. Ka ti zavidam , sama moram čakati še 6 tednov user posted image .

Drži se, pa javi nam kaj kako je šlo, ko se vrneš.
Želim ti čim hitrejši in čim lažji porod.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil lumpy -- 6.12.2005 9:57:57 >

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.12.2005 13:26:02   
žiža
Arielca, zdele pa sigurno že pestvaš svoj zakladek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Sem šla najprej preveriti kdaj si se nazadnje oglasila na rr in videla da danes nič več, torej.....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?