Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
MIKLAVŽ MI JE PRINESEL POLIP:( 5.12.2005 18:35:18
|
|
|
|
Reja
|
Pozdravljene. Stokrat sem vam že tečnarila zaradi takih in drugačnih krvavitev, ki sem jih imela med ciklusom. Kadar sem poklicala G in jo vprašala, kaj naj, me je mirila, češ da naj potrpim, ker krvavitve pogosto niso pojasnjene in sem bila itak konec maja na pregledu,pa ni bilo nič. Vseeno sem se naročila na pregled, ki naj bi ga imela januarja. Ker ta mesec po M nisem krvavela, sva z dragim pridno delala na tem, da bomo čim prej trije. Moji plodni dnevi so se prejšnji teden zaključili. Danes zjutraj me je po spolnem odnosu spet presenetila čisto sveža kri, v taki količini,kot še nikoli. Sem poklicala G, moje ni bilo, ampak so mi rekli, naj takoj pridem. Takoj, ko sem se vsedla na stol, je bilo G jasno: ogromen polip na materničnem vratu, ki ga je treba čim prej operativno odstraniti . Ali je rakasrto ali ne, bodo ugotovili po tem. Menda je čudno, da moja G takrat tega ni opazila. Najbolj grozno pa je to, da če sem te dno slučajno zanosila, bo treba vsaj zaradi narkoze in antibiotikov, mogoče pa tudi drugih zdravil, nosečnost prekiniti. Če sem si prej želela , zdaj upam, da bo čez dva tedna . Operacijo imam pa 23.12. Klinc pa tale Miklavž! In kar je še bolj
|
|
|
|
RE: MIKLAVŽ MI JE PRINESEL POLIP:( 5.12.2005 18:40:19
|
|
|
|
saraja
|
Naj ti povem, da ne smeš obupati in vreči puške v koruzo. Zdaj misli pozitivneje in čim manj na bodočo pikico. Je pa hudo v kakršnem stanju si ti zdaj. Pogumno punca
|
|
|
|
RE: MIKLAVŽ MI JE PRINESEL POLIP:( 5.12.2005 18:41:24
|
|
|
|
Skorpija
|
Ej Reja! Takoj glavo gor! Hvala bogu, da si bila tečka in so to ugotovili, zdaj te bodo poštimali in potem boš pripravljena na to, da donosiš zdravega otročka. Nikar ne glej na to črno! Pusti, da gre prvi šok mimo in boš videla da bo bolje. Zdaj je v prvi vrsti pomembno to, da pozdravijo tebe! Januarja boš pa fit in zdrava in ready for action Pol bo pa spet poplava nosečk....
|
|
RE: MIKLAVŽ MI JE PRINESEL POLIP:( 5.12.2005 18:49:19
|
|
|
|
Reja
|
Hvala obema. Bom dvignila glavo, obljubim,....jutri. Ma ja, januarja bomo pa potem tekmovale, katera bo imela prva . Tačas pa lahko pridno treniram.
|
|
|
|
RE: MIKLAVŽ MI JE PRINESEL POLIP:( 5.12.2005 18:53:22
|
|
|
|
KODA
|
Reja.,.za vsakim dežjem posije sonce.Zato ne obupat.
|
|
RE: MIKLAVŽ MI JE PRINESEL POLIP:( 6.12.2005 9:30:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Te dohtarji.. Držim pesti, da se čimpreje porihtaš.
|
|
|
|
RE: MIKLAVŽ MI JE PRINESEL POLIP:( 6.12.2005 9:37:45
|
|
|
|
ANA_P
|
Tudi jaz držim pesti zate! Ne bodi , bo prišel pravi čas tudi zate.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?