|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   LUPINICA katere znamke?
5.12.2005 12:51:08   
Lorena
LP!

Sicer nisem mahnjena na znamke, ampak vseeno verjamem tistemu reku;malo denarja malo muzike,.... zato vas prosim za kakšen nasvet glede nakupa dobre lupinice.

Na kaj je bit potrebno še posebaj pazljiv?

Meni je vse to o opremi španska vas user posted image user posted image user posted image  in bolj ko berem  in iščem informacije, bolj sem zmedena!user posted image

Se mi zdi da je prevelika izbira!

Kako ste vedeli KATERO izbrati?

Prosim pomagajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: LUPINICA katere znamke?
5.12.2005 12:57:51   
SašaR
Jaz sem jo dobila, samo če bi jo sam izbirala oziroma šla kupit, bi skoraj zagotovo vzela maxi cosi. Se mi zdi da je kar velika in da je res otrok toliko časa v njej, dolker ne doseže velikosti oz. teže za v ta drugi sedež
LP

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2005 12:59:39   
sazi
Kot pri vseh drugih artiklih gre tudi tu za kvaliteto in varnost lupinice.
Nekaj o testiranih sedežih si lahko pogledaš na spletni strani motorevije - spodaj prilagam link za eno tabelo, delali pa so še več testov, tako da si poglej na njihovi strani.
Razlike v cenah so gromozanske (tudi v varnosti). Se pa splača počakati na kakšne akcije (ravno zdaj je bila že 2x močno znižana lupinica od Romerja na spletni strani baby centra, ker imajo vsak dan samo 1 dan nekaj izdelkov krepko znižanih).
Potem je tudi odvisno, ali nameravaš lupinico uporabljati samostojno ali v kombinaciji z vozičkom (to omogoča Peg Perego, pa Quinny in še kdo). Jaz npr. imam voziček Quinny in posledično kupujem lupinico Maxi Cosi, ki je varnostno tudi dobro ocenjena, pa še na vozoiček paše.

http://www.motorevija.si/datoteke/tabela-sedezi.gif

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2005 13:02:01   
sarazan
Moj mož se je angažiral in predelal vse tehnične lastnosti lupinic, ki jih dobiš na našem trgu. Jaz sem imela nekaj besede le pri barvi user posted image .
Nama je bilo ZELO pomembno, da je lupinica varna, udobna in nekomplicirana za montiranje. Ker je lupinica avtosedež za dojenčka, sploh nisva gledala na ceno, ker za najinega otroka in njegovo varnost ni cene.

Po pregledu ponudbe sva ugotovila, da sta najboljši lupinici znamke Maxi Cosi in Roemer. Midva sva izbrala Maxi Cosi in naročila pri Sončku preko interneta. Tam dobiš praktično vse barve, v Baby Centru so bili čisto neprilagodljivi. user posted image
Sta pa ti dve firmi med dražjimi, če ne najdražji. Za lupinico sva pred dvema mesecema dala 30.000 sit.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2005 13:13:48   
arielca
Ja, kot so punce že povedale je med najbolj varnimi zagotovo znamka Maxi Cosi.

Dodajam le še link Sončkove spletne strani, kjer so tudi ocene testiranj. Uspešen nakup!

http://www.soncek.si/shop/ 

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2005 14:20:00   
rainbow
Midva sva kupila Roemerjevo, obe punci v njej in zdaj čaka na prijateljičinega user posted image ; res med dražjimi a tudi varnejšimi; mislim da v BC pride okoli 40ooo če ne še več.
meni je všeč, ker ima blazino za novorojenčka, ki jo potem odstraniš, tak da ni kaj kar se tiče varnosti.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu arielca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2005 15:06:53   
kofetek2010
Maxi Cosi Cabrio, kr mi paše na Quinny buzz user posted image

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 7
6.12.2005 9:42:02   
ninocka
Mi2 mava tud Maxi Cosi, sam me pa jezi, ker ima na levi strani ob strani nalimano (al zalikano) eno opozorilo, kako pravilno ravnat s to lupinco, in ne gre nikakor dol user posted image
Drugac pa zelo zadovoljna z njo, ma vzglavnik za otroka in 2 naklona sedenja.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.12.2005 18:46:35   
Anonimen
Tudi jaz ti predlagam Maxi cosi cabrio. Kolikor sem jaz videla, je bila na AMZS testu ocenjena najbolje, poleg tega pa imava midva še voziček Quinny, nanj pa paše samo ta lupinica, tako da midva bova definitivno vzela to. Zdaj samo čakava, če bo slučajno ta mesec še kje akcija, če ne jo bova pa pač po redni ceni kupila.

(odgovor članu ninocka)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
7.12.2005 0:32:48   
Lejči
tudi pri nas imamo jajčko maxi cosi in smo zelo zadovoljni.  zelo veliko jo uporabljamo tudi v kombinaciji z vozičkom quinny.user posted image je stara skoraj 8 mesecev, pa ji je še vedno prav, čeprav ni ravno med majhnimi dojenčki. bi jo kupila še enkrat.  

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 10
8.12.2005 22:14:23   
frutka_
Mi smo imeli PP Primo Viaggio in je super. Praktičen je predvsem iz tega razloga, ker je fixen spodnji del jajčke, ki je zmeraj v avtu. Tako samo jajčko gor natakneš, zapasaš in greš. 

(odgovor članu Lejči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.12.2005 20:36:38   
zaliga
Punce pozdravljene!

Prebirala sem vaša mnenja o lupinicah in si jih šla tud sama pogledat. A nekaj mi ni jasno? Ko sem videla lupinico Roemerjevo, ki jo vse tako hvalite, mi ni bilo najbolj jasno kako je to dobro za otroka, novorojenčka, ki bi moral bit v čimbolj ravnem položaju. Zdi se mi, da je v lupinici, kot da bi bil, ne vem opisat položaja... enostavno preveč ima vpognjeno hrbtenico!
PROSIM POMAGAJTE MI, ali se motim in mora bit tako????
Če pravijo, da mora spat otrok v posteljici brez vzglavnika in podobno, tukaj pa je lahko v takšnem položaju 2 ali pa tri ure ali pa še več???
Ne velja to samo za to znamko, vse so tako "upogonjene"!
Hvala vam že v naprej za nasvet!

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 12
10.12.2005 12:19:26   
Grascakinja
V lupinici je v položaju školjke, ki je za otroka med vožnjo najbolj varen. V podobnem položaju je bil otrok v trebuhu, in zanj ni nič neprijeten, čeprav tebi morda čist zverižen zgleda. Je pa seveda priporočljivo, da otroka nimaš dolgo v lupinici, ampak le med vožnjo.

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.12.2005 23:01:28   
KODA
Jaz sem imela Ossan,pa mi je zdržala dva otroka,pa bo še kakšnega,tako je še  ohranjena.Kupljena je bila pred 5 leti v Sončku.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 14
15.12.2005 21:07:17   
Mina1
Definitivno MAXI COSI TOPLINE linija: lupinica, Priori in Rodi.

So najboljšiuser posted image

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.12.2005 21:54:28   
zaliga
Punce pozdrav!

Ali pozna katera firmo Pikolo ali nekje sem zasledila da bi se naj reklo še drugače?
Imam namreč lipinico (dobila), pa ne vem, kako se pripne z varnostnimi pasovi!
Hvala,lp.

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.12.2005 6:30:36   
Eviii
mi smo pa kupili voziček od chiccota (trio), ki ima poleg trde košare v kompletu tudi lupinico. ta paše na voziček, pa še samostojno se lahko uporablja. sicer je še nismo uporabljali, ker čakamo na podnajemnika, tko da ti bom lahko poročala kasneje. lupinica je bila dobro ocenjena, zato sem se tudi odločila zanjo. pa še cenovno ugodno sm prišla skozi, ker sm cel trio dobila v eni akciji na spletu.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu zaliga)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.12.2005 19:42:53   
KMALU
v cem je fora lupinice? a za v avto? zakaj pa ni doebr sedez? Od Quinnyja je od 0 do 13 kg, kar pomeni da se novorojencek lahko noter vozi..- ali ne?

(odgovor članu Eviii)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.12.2005 20:06:31   
marty5
Mi smo tudi nabavili PP primo viaggio, ki paše na vozičke pramette. Za uporobo v praksi še poročam - mnenja priporočiteljev pa so odlična.

Ko je volja, se vedno najde tudi pot. Ko pa volje ni, prosto pot dobijo izgovori.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.12.2005 20:07:32   
Anonimen
Kmalu, saj temu avtosedežu, ki je od 0-13 kg oz. pač od novorojenčka naprej, se reče lupinica.

(odgovor članu KMALU)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?