|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj naslednji pregled po morfologiji?
5.12.2005 12:34:05   
Lorena
LP!

Zanima me, kdaj, v katerem tednu ste imele naslednji pregled po morfologiji?

Jaz sem bila na morfologiji v 22.tednu, naslednji pregled imam pa naslednji teden, ko bom v 25.tednu.user posted image

Skrbi me, ker me je naročila tako zgodaj.

user posted image Je res ''prezgodaj'' ali paničarim po nepotrebnem?user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj naslednji pregled po morfologiji?
5.12.2005 12:41:59   
Lorena
Naj še poudarim, da sem bila že na 4.al 5.pregledih- brez NS! In vedno mi dela UZ- vsakič brezplačnouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2005 13:08:41   
suky
Nej te nič ne skrbiuser posted image  Tud js sem mela takoj po morfologiji še en pregled in potem naslednjega tudi....UZ mi pa itak dela vedno pa tud brezplačno. To je samo zate dobr, da večkrat vidišuser posted image . Bodi vesela, da hodiš k takem G. Če bi blo karkoli narobe bi ti pa verjetno povedal al povedala. Kam pa hodiš??

Otroci so naše največje bogastvo!!!

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2005 13:09:02   
lenika
Jaz sem pa vesela, daimam čim bolj pogosto preglede.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2005 13:09:22   
sarazan
Bodi srečna, da si da toliko dela s teboj.
Večina nas ima preglede na 1 mesec tja do nekje meseca pred koncem, potem so pogostejši. Pa samo 2 brezplačna UZ v celi nosečnosti. Vse ostalo plačujemo.

Če bi bilo kaj narobe, bi ti povedala. Brez panike!

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2005 14:21:11   
Lorena
Hodim v NM

(odgovor članu suky)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2005 14:21:52   
DrejcDrejc
Mene je naročila čez en mesec ... pa sem se smejala, ker to bi potem bilo skoraj na Silvestrovo. Tako, da imam naslednji pregled čez dober mesec, kar se mi zdi mormalno. Na začetku nosečnosti bi bila kar naprej gledalal UZ, ker takrat pač še ni trebuha, pa ni brcik. Zdaj pa buši raste in brcike čutim vsakodnevno velikopotezno, tako da pogostejših pregledov pri G sploh ne pogrešam. Itak mi gre na živce, ker moram potem vsakič v laboratorij dat kri ali/in vodo.
Nič pa ni narobe, če imaš več pregledov, kot je povprečje. Uživaj v možnosti, da vidiš več kot večina.

Carpe diem!

http://drejcdrejc.moj-album.com
http://www.najblog.com/drejcdrejc/

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2005 14:38:49   
MatMaj
Lorena, ne skrbi. Tudi jaz sem imela kontolo takoj po tem čez dva dni. Kako pri katerem zdravniku. Če bi karkoli bilo bi ti povedali. Ne skrivajo ničesar.

LP, pa brez skrbiuser posted image

Najin zakladek Patrick, rojen 16.01.2006
Zdaj pa je že mali šerif.

(odgovor članu Lorena)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?