|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Eno vprašanje...
5.12.2005 11:28:11   
inja2
Ojla punce !

Vem, da mi boste znale dati kakšen pameten nasvet, zato se tudi obračam na vas.
In sicer zadnjo menstruacijo sem imela pred 14-dnevi, en teden pred tem sva z user posted image , kar veliko delela nauser posted image .
Menstruacija, je bila zelo šibka, sedaj pa se full slabo počutim. skoz me špika v trebuhu, ničesar ne morem pojesti, ker mi je slabo, ...

ali lahko pred izostankom menstruacije sploh kaj naredim
ali naj delam test kljub temu, da je komaj 14 dni po zadnji menstruaciji
a sploh obstaja možnost da sem user posted image

najlepša hvala za odgovore in lep dan

lp, m user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Eno vprašanje...
5.12.2005 11:37:02   
Anonimen
Počakaj, da ti gre skozi ciklus, ki ga imaš sicer(npr.28 dni), potem pa delaj test...upam, da bo totouser posted image user posted image
Lp Nati

(odgovor članu inja2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.12.2005 11:43:34   
baguSka
Pomoje maš pa to le ovulacijo. Včasih so znaki pdb. No, vseeno srečno.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.12.2005 11:44:36   
Monika79
Ti svetujem enako kot je že rekla Nati, poskušaj počakati in lahko tisto dan ko bi morala priti user posted image  narediš test in želim ti, da zagledaš user posted image  user posted image  - boš videla, da se bo čakanje izplačalo user posted image

lp Moni user posted image

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.12.2005 11:57:23   
ur+sa
jest mam zadje 4 mesece zalo sibko M, in mam loh en dnevni vlozek cez ceu dan, pa glih tolk da je povhnuser posted image .
tko da to ni nic narobe, ce je tako sibka..

ce mislis delati test, pocakaj na naslednjo M, pa bos vsaj 100% kako in kkaj.

želim ti user posted image user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.12.2005 12:03:44   
inja2

Saj, vem da moram počakat do izostanka user posted image , samo se mi zdi to še tako daleč, pa tako zelo si želiva user posted image

full, vam hvala za odgovore user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.12.2005 12:19:36   
ur+sa
men se zdej 3 dnevi zdijo tako dalec.. kot 3 mesece..upam, na najoboljeuser posted image

vso sreco..user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.12.2005 13:04:47   
Naja30
vem, kako je, tudi 2 dneva sta lahko pri tako pomembni stvari oddaljena miljon svetlobnih let user posted image . ampak če boš prehitro delala test, je lahko lažno negativen. raje se sprosti, pojdi na kakšno user posted image  in en dober čvek s kolegico. pa ne misli ves čas na svoj trebušček. vem, da je težko, ampak poskusi potrpeti.  user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.12.2005 13:58:36   
inja2
full ste zlate user posted image user posted image user posted image

Saj vem, da vas je tukaj veliko ki se trudite že full, dolgo pa ste kljub temu optimistične in vas prav občudujem

Na trenutke me full psiha daje, ker sem imela 2,5 leti splav in še danes user posted image , ko se spomnim na to, če bi mi kdo govoril, da te lahko to tako prizadane nebi verjela in se sedaj full obremenjujem s tem, kaj pa če ne bo mogla met user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.12.2005 14:23:27   
tasha23
Najprej Lep pozdrav vsem, že nekaj časa prebiram forum, in sicer od junija 05, ko sem naredila test in prebrala lepo novicouser posted image , žal se je vse to prav kmalu končalo, ko sem v 7. tednu imela SS.

Čeprav je že nekaj časa mimo, me še danes stisne ob tej misli. Žal imam probleme z ledvicami in imam pogosta vnetja. S partnerjem pa si tako želiva user posted image .
Tako, da inja2 te popolnoma razumem. Včasih imam občutek, da celo psiha vpliva na izostanek user posted image !!!

Želim ti, vso srečo pa čim bolj mirne dneve.user posted image

(odgovor članu inja2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.