Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: OHH KDAJ BO TA SONČEK??? 4.12.2005 20:25:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Ja, prehitro.
|
|
|
|
RE: OHH KDAJ BO TA SONČEK??? 4.12.2005 20:58:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Po enem letu aktivnega dela.
|
|
|
|
RE: OHH KDAJ BO TA SONČEK??? 5.12.2005 8:12:57
|
|
|
|
Azaleja
|
Prehitro. Jaz sem šla k G po enem letu trdega truda za . Potem so sledile preizkave...
|
|
|
|
RE: OHH KDAJ BO TA SONČEK??? 5.12.2005 14:42:34
|
|
|
|
Skorpija
|
Pojdi po pol leta in reci, da delata ze eno leto, recimo.... Midva sva sla po enem letu, pa nama je G ugotovil, da itak steje ze dve leti zaradi neucinkovite kontracepcije - pa so naju dobesedno katapultirali v nadaljne preiskave... Samo po dveh mesecih sladkega dela ti pa bolj predlagam pocasi, z uzitkom in mirno... Kot sem tukaj ze enkrat napisala - vaja dela mojstra! Pa daj malo odmisli, pa ne stej prevec, pa brez planov...
|
|
RE: OHH KDAJ BO TA SONČEK??? 5.12.2005 16:06:39
|
|
|
|
nanina
|
PO DVEH MESECIH JE PREZGODEJ, RAJE SE PREPUSTI .
|
|
|
|
RE: OHH KDAJ BO TA SONČEK??? 5.12.2005 16:22:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Poglej, midva se trudiva že več kot eno leto, pa se vse skupaj zavlačuje še zaradi mojega policističnega jajčnika....še mal počaki... Lp Nati
|
|
|
|
RE: OHH KDAJ BO TA SONČEK??? 5.12.2005 17:31:24
|
|
|
|
ANA_P
|
Ko sva midva začela delat na , sem bila prepričana, da bo to itak že prvi mesec uspelo. Saj otroka ni težko narediti, sem mislila. Ko je prišla M sem bila prepričana, da sva luftala O, pa sem rekla, da bo pač zdaj ta mesec. Pa enako potem vsaki mesec... ... potem sem v začetku nov.05 našla ta forum in ugotovila, med prebiranjem, da očitno je težko narediti bebo. Evo, vidiš še danes sem tukaj, pa je december. K ginekologu še nisem šla, ker nikoli nisem imela nobenih težav tam ''doli''. Sem se sicer naročila, pa sem potem mogla prestaviti zaradi sestanka v službi. Tako da bom zdaj šla enkrat januarja, da vidim če je res vse OK. Mislim, da še ti imaš čas, ker potem se še boš samo bolj obremenjevala. Je pa res, da odkar se na forumu več razmišljam o tem ampak več ne tako pesimistično, ker vidim, da nisem sama v tem. Hvala punce! In seveda želim vsem, ki si to želijo.
|
|
|
|
RE: OHH KDAJ BO TA SONČEK??? 5.12.2005 22:15:09
|
|
|
|
KODA
|
Po enem letu,če si pa po 35 letu starosti pa po 6 mesecih. Saj meni so tako rekli,takrat,ko sem imela probleme.
|
|
RE: OHH KDAJ BO TA SONČEK??? 6.12.2005 16:19:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo kar držalo: po enem letu, razen, če nisi starejša kot 35 let . Pa veliko sreče!
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?