Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Menstruacija po abraziji!!! 3.12.2005 20:19:10
|
|
|
|
Jančika_
|
Krvavela sem en teden, moja prijateljica pa en dan. M sem dobila 40. dan po abraziji.
|
|
|
|
RE: Menstruacija po abraziji!!! 3.12.2005 20:38:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem po abraziji krvavela samo en dan, naslednji dan ne več, sem pa mela skoraj en teden še rjavkast izcedek. M sem dobila po 5 tednih, je bila pa kr močna in precej boleča. Druga M je bila še kr bolj kot ne močna, boleča ne več.
|
|
|
|
RE: Menstruacija po abraziji!!! 4.12.2005 12:57:52
|
|
|
|
Klarissa
|
krvavela sem en dan, rjav izcedek sem pa imela potem še malo več kot en teden. na M pa še čakam.
|
|
|
|
RE: Menstruacija po abraziji!!! 5.12.2005 19:24:11
|
|
|
|
fusia
|
Jaz sem tudi krvavela samo en dan, M pa še vedno nisem dobila. Me že malo skrbi, saj je danes že 37. dan po abraziji. Rekli so mi, da naj bi jo dobila po štirih do šestih tednih. No, skoraj je že šest tednov, M pa ni. Upam, da ne bo še s tem kaj narobe zdaj, že tako imam zadost problemov!
|
|
|
|
RE: Menstruacija po abraziji!!! 15.12.2005 7:52:06
|
|
|
|
mirjamca
|
Krvavela sem vsega skupaj 1 teden, prva dva dni malo bolj, potem pa samo še izcedek. M sem dobila vedno (2x) 6 tednov po abraziji.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?