|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Problem s podiranjem kupčka
2.12.2005 11:33:04   
nana 27
Spodaj sem brala temo o podiranju kupčka. Tudi naš 6 tednov star otroček jih noče podirati.  Ko ga dam na ramo se upira z vsemi štirimi in se hoče odrivati tudi z nogicami. Kupčka pa ni, čeprav ga nosim po stanovanju kar nekja časa. Ko ga odložim, se spet začne napnjati in jokati. Že nekaj dni mi po vsakem obroku joka. Veliko se napenja. Kaka 1x do 2x na dan. Delno se dojimo in dodajamo Aptamil 1. Sama nisem jedla nič posebnega, da bi ga lahko zvijalo. Danes je revež jokal kar dve uri in ni pomagalo ne ujčkanje, ne masiranje, nato pa je parkrat polil. Poskusila sem ga dojiti, ker ga tako najlaže potolažim in je spet večkrat polil in jokal. Zdaj je od vsega joka zaspal. Vročine nima. Kaj bi bilo to? Kako naj mu pomagam? Klicala sem pediatrinjo, pa so mi rekli, da če nima vročine naj ga raje ne vozim tja, ker imajo tam veliko bolnih otrok z vročino. Je kriv Aptamil? Aja, čajčka ni hotel piti oz. se je nekaj "afnal" s cucljem. Se je kateri dogajalo podobno? Meni se zdi, da imamo najbolj nezadovoljnega otročka na svetu, saj vseskozi joka in ga nič ne potolaži.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Problem s podiranjem kupčka
2.12.2005 11:38:23   
KODA
Ima ,mogoče že krče?
Kaj pa če bi res poskusila zamenjat mleko.Poznam nekaj otrok,ki niso prenašali aptamila.Kako pa kaka?A je kaj zaprt?

_____________________________

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Problem s podiranjem kupčka
2.12.2005 14:25:24   
tincci
Meni na rami tudi skor nikoli noče podret. V sede pa ga: jo držim v "stolčku"- z levo roko čez trebuške, z desno jo tepljam po ritki. Če tud to ne gre, jo dam ležat v bolj pokončen položaj (kar moj kovter mal oblikujem), pa pod bradico slinček pol ga pa sama podre. Včasih ga pa tudi ne podrejo, če ne zajamejo tok zraka.

(odgovor članu nana 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Problem s podiranjem kupčka
2.12.2005 15:41:39   
Špacka
 
Tvoj otrok je star šele 6 tednov, tako da ne moreš pisat, da imate najbolj nezadovoljnega otročička, no!
Mogoče ima krče, lahko mu pa Aptamil ne odgovarja in ga napenja, zato pa joka. Zamenjaj mleko, ponavadi vsi otroci zelo dobro prenašajo nemški Hipp, pri naši mali se je prebava super uredila.


(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Problem s podiranjem kupčka
2.12.2005 15:45:48   
pety78
Nana 27, kot da bi brala sebe. Sem morala prav preverit, a sem to jaz pisala, al kako hudiča. user posted image user posted image user posted image

Glede na to, da otročke tudi ni pametno preveč pokonci držati, jaz tu pa tam prakticiram, da ga dam na trebuškek, na svoja kolena. In dostikrat uspe. Če pa ne, ga položim, ko pa vidim, da se prične zvijati, ga hitro dvignem in kupček je tu. Ni pa to 100% uspešno.
Naš se tudi nenormalno napenja. Prej sem poleg dojenja dodajala Novalac, pred kratkim smo pa prešli na Bebo, pa ni bistvenih sprememb. Le kaka manjkrat.
Je pa tudi odvisno od dneva. Včasih cel dan spi, tako kot danes recimo, včasih pa kar naprej neki stoka in jamra. Tudi joka dostikrat, predvsem okoli 22. - 23. ure, tako da hodimo spat šele okoli polnoči.

Jaz sem že vse sprobala in vem, da je potreben samo čas. Zadnje dni mu pa dajem tudi dosti čaja. Ziher kak deci ali celo več na dan. Pije Plantex čaj, ali pa Hippovega komarčka. Pa se mi zdi, da se po njem res lažje sprda in pokaka.

Tvoj ima verejtno tudi krče. Lahko pa vseeno probaš zamenjati  mleko. Kaj drugega ti pa res ne bi vedela svetovat.

Jaz se prav bojim, da tega joka ne bo konec. Že nestrpno čakam, da bo dopolnil tri mesece in da ti krči zginejo. Po drugi strani me je pa strah, da tega še lep čas ne bo konec. user posted image

LP, Petra in mali Vid

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Problem s podiranjem kupčka
2.12.2005 15:56:22   
kati*
meni tudi zveni tako, kot da bi bili krči ... si probala s kakšnimi kapljicami iz lekarne (pri nas esnično pomaga) - so proti krčem in napenjanju oz. vetrovom

_____________________________

lp, K

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Problem s podiranjem kupčka
2.12.2005 16:04:16   
Anonimen
kakšen čajček pa imaš?  Probaj novalac mleko. Če mu daješ veliko dodatka, bi moral nekaj piti.Lahko pa probaš samo vodo

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Problem s podiranjem kupčka
2.12.2005 16:07:43   
Anonimen
Lahko je prevelika luknjica na cuclju.Med jokom hlasta po zraku,tako se ga naje še več.Čajček mu zlij po žlički v usta,bo šlo veliko mimo,nekaj pa z vtrajnostjo v želodček.
Položi si ga čez kolena na trebušček in ga trepljaj po hrbtu,če noče bit pokoncu na ramo.user posted image

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Problem s podiranjem kupčka
2.12.2005 21:47:13   
nana 27
zdajle sem šele prišla do računalnika. Vsem hvala za nasvete! Ja meni se zdi, da imamo res nezadovoljnega otročička. Ko tako joka, se mi zdi, da me bodo sosedje kar prijavili zaradi mučenja.  Ampak se res trudim, da bi mu pomagala. Nosim ga naokrog, ga božam, mu pojem, a nič ne pomaga. Čudno se mi zdi, da bi krči bili kar čez cel dan user posted image  Imam kapljice proti krčem, a ni učinka.  Tudi jaz upam, da prvi trije meseci minejo in da bo bolje kar se krčev tiče.  Še enkrat hvala vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?