|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uz pred abrazijo!!!
2.12.2005 6:49:49   
Sulfinija
Pozdravljene!!!!

Punce še nekaj uric me loči do zelo težkega dogodka in še sedaj ne morem dojeti,da se je tole res zgodilo.Celo noč nisem spala in prišla do spoznanja,da je res kruto kar se nama je zgodilo,ne morem enostavno verjeti svoji G da je to res.
Zato mui lahko katera izmed vas pove,ki je doživela podobno ali ti pred abrazijo preden ti dajo anestizijo naredijo še kak pregld in kak UZ?Kajti če ne bom jaz izrecnoi prosila saj enostavno moji G ne morem več zaupati kaj vse sem slišala od nje.

Namreč jaz imam s sabo 2UZ in materinsko knjižico in izvid iz bolnice.

Za vsak odgovor do 9 zjutraj vam bom iz srca hvaležna in kar molim,da bi tam rekel da ni res kar se nama je včeraj zgodilo.

LP Mojca

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uz pred abrazijo!!!
2.12.2005 7:17:47   
Anonimen
Mislim, da vedno naredijo UZ pred abrazijo... Zihr je zihr...
Držim pesti, da so se zmotili... da se srčnega utripa samo trenutno ni videlo oz. zaznalo...

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.12.2005 7:37:49   
fionaP
Ja, vztrajaj na tem! Pa tudi če ga boš morala plačati, samo da se boš prepričala.
Da se ne boš potem še leta spraševala "kaj bi bilo, če..."

Upam, da so se zmotili in da tvoja pikica še živi!
Drži se... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.12.2005 8:09:01   
TiaSara
Verjetno greš na KC v Ljubljano - tam ti vedno najprej naredijo UZ, da ne bi delali abrazije po nepotrebnem. Vem iz lastnih izkušenjuser posted image . Sicer pri meni že prej ni bilo dvoma, a vseeno upaš do konca.
Žal mi je, da moraš tudi ti skozi to. Drži seuser posted image .

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.12.2005 8:15:48   
iana
Meni so v Lj naredili Uz 2x, na urgenc,i potem pa še pred abrazijo.
Mislim, da je tak postopek, kot pa pravijo tudi druge; prepričaj se, zahtevaj.

Želim ti najboljše.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.12.2005 8:21:47   
Anonimen
Draga Mojca, še kako dobro vem kaj doživljaš. user posted image  Tudi jaz ob branju tvojega posta vse doživljam še enkrat. Meni je G na torek povedala, da je vrečka nehala rasti oz. je zrasla 2 mm v celem tednu, kolikor bi mogla na dan. Potem smo za vsak slučaj počakali še do petka, ko so mi ponovno naredili UZ, poleg moje G je bil prisoten še en G, ki je potrdil, da je abrazija potrebna. user posted image
Mojca, bodi močna, vem kako ti je hudo, vendar bodi močna. Ni fer kar se ti dogaja, res ni fer. Zjoči se, pusti solzam prosto pot. Vse bomo v mislih s tabo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TiaSara)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
2.12.2005 8:57:12   
mml
Definitivno ti ob sprejemu naredijo še enkrat UZ, tako da se prepričajo in tudi operater ve, kaj pričakovati.
Mojca mislim nate...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?