Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Recimo: pol jabolka, ena breskev, pol banane, par suhih prekuhanih marelic in malo vode(toliko, da je bil ravno prav zgoščeno). Ampak naš David je zelo dosti jedel. Ni važno ali je bila zelenjava ali sadje(zelenjavno-mesne kašice je imel malo rajši), pojedel je od 2dcl-3dcl obroka. To je bilo od 6,5 meseca dalje, dokler je jedel kašice-->kar dolgo, ker dolgo ni imel zobkov.
Pri nas je to ( KONČNO ) 2 dcl. dam mu kuhano jabolko in eno banano ter 3 prekuhane marelice, malo zalijem s kompotom. Kar ostane več pojem jaz. Mnjam. Pri nas je večji problem zelenjava, ker pri vseh grimasah ki jih dela pri hranjenju z zelenjavo dvomim, da bo sploh kdaj jedel brokoli in podobne zadevščine.
Punce, hvala za odgovore. Koliko je pa zelenjavni obrok - isto -nekje 2 dcl?
Lana, mi smo na istem. Poje nekje 110 ml. Ampak mleka pri meni potem ponavadi noče več. Sicer pa uvajamo komaj 14 dni, počasi. Lana, čestitke za prvi zobek, mi ga še nimamo. LP
Tina ima pa tak "jedilnik": 7-8h dojenje 10hh 110-125ml sadne kašice 12h zelenjava, če ji dam kupljeno kašico poje enako količino kot sadne, domače zelenjave pa manj okrog 15h, 15.30 mlečna gosta kašica na žličko 150 ml ob 18.30 210 ml mleka
Spije pa še nekje 2.5-3 dcl soka
Točno ne vem koliko ima kg, imama v četrtek posvetovalnico, pri 4.5 mesecih jih je imela 8050g in 65cm. Zdaj jih ima okrog 9kg Drugače pa poje vse kaj ji dam. Zadnjič sem ji dala krompirček in špinačo in je vse v trenutku pojedla.
Drugače mi smo vse sadje že probali, zelenjavo -brokoli, koleraba, cvetača, korenček, špinača, potem jemo tudi riž, krompir, zlate kroglice v juhico, skutico, pudinge,jogurte..mogoče bi se še kaj našlo
Našemu se je zdaj rast in teža ful ustavla, v dveh mescih je zrastel 0,5cm in se poredil 400g