|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAPICA ZA ODHOD IZ BOLNIŠNICE
1.12.2005 20:53:03   
rija
Prosim za nasvet: kako veliko kapico kupiti za odhod novorojenčka, januarčka, iz bolnišnice?

Jaz sem danes končno našla eno majhno, za 38 cm user posted image  pa pojma nimam ali bo vredu....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAPICA ZA ODHOD IZ BOLNIŠNICE
1.12.2005 21:02:17   
muki1
Joj, rija ne vem, najmanjšo ki obstaja user posted image , ampak kaj ni neskončno fajn kupovati stvari za malčka? Jaz sem enkrat v Avstriji v DM - u videla en kompletek in nisem imela dovolj evrov zraven. Tak me je mantral, da sem naslednji dan spet šla v Avstrijo ponj. In tisto je bila prava stvar za odhod iz porodnišnice, ker tam jih oblačijo v tiste socialne zadeve.
No, samo je moj user posted image  od moža, seveda čisto druge stvari prinesel za oblečt, tak da.......pripravi vse tvojemu, itak je samo moški user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2005 21:13:38   
Marogica
Rija, jaz bi mu kupila še manjšo. Povprečen obseg glavice novorojenčka je, če se ne motim med 33-35. Tako, da se tvojega sončka sploh videlo ne bo. Pri ta drugem, ki je bil nedonošen, sem pa komaj našla kapico, ki mu je normalno "pasala".
Vem, da je zavajujoče, ker je enostavno vse tako majhno, da im človek občutek, da če mu kupiš, mu bo sigurno prav, ker je tudi "ta večje" še vedno tako majhno.user posted image user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2005 21:14:48   
rija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa saj zato si hočem jaz vse naprej pripravit, ker moj bo v paniki pobral prve stvari, ki mu bodo prišle po roke.....mogoče celo kake svoje gate...user posted image user posted image

Ma jaz sem to kar kupila, samo me zanima, če ni premajhnauser posted image  ker jo bom sicer dala prijateljici, da mi jo v soboto zamenja....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2005 21:16:18   
ZARA
56 mu bo zihr prov user posted image user posted image

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2005 21:18:43   
rija
Joj Zara, a z vratom in rameni vred?user posted image user posted image user posted image

Btw:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate, sem danes nekaj brala....

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2005 21:27:17   
Marogica
Rija, tu sem našla link iz pred nekaj dni, pa malo "preštudiraj" obsege glavic

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=701778&mpage=1&key=򫕒

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2005 21:33:01   
rija
Marogica hvalauser posted image  !

Vidim, da bo verjetno še ta mal prevelika. Ampak je res najmanjša, kar sem jih videla v trgovinah......

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2005 21:47:56   
kofetek2010
v H&M imaš kompletek v beli in roza barvi, pletene nogavičke in pleteno kapico, takšen čist majčken kompletek user posted image  

jaz imam spakirana 2 kompletka, enega, če bo bolj majhna in enega, če bo bolj velika user posted image  za vsak slučaj imam notr še 4 kapice različnih velikosti user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2005 23:19:51   
Nannn
user posted image user posted image  hehe ste me zdele prepricale da sem sla v sobo in vse kape prinesla in jih sedaj merila in povprecje mojih kap za user posted image  in se cm vrtijo okoli 35 kar mislim da bo v redu...

Nannn  user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.12.2005 7:40:22   
sarazan
Jaz pričakujem punčko v februarju in imam pripravljeno kapico št. 56 za spodaj in malo bolj toplo kapico za zgoraj v isti številki.
Upam, da bosta dovolj majhni.

Princeska Sara se je rodila 29.1.2006.
Princeska Maša se je rodila 13.7.2010.

(odgovor članu Nannn)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.12.2005 16:04:02   
kati*
št. 56 ... vse kar bo večje bo preveliko ... naš je imel obseg glavice 35 cm (kar je kar dosti) pa mu je bla tud št. 56 velika ... po mojih izkušnjah pa je predvsem problem najti debelejšo kapico te velikosti (sem gledala v H&M, Baby center in Ariel) in povsod imajo namreč le tanke bombažne kapice te velikosti

lp, K

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.12.2005 16:19:19   
pravljica
rija, če si iz MB, se ti splača it pogledat v MA-MI...tam imajo tako majhne stvari...lahko pogledaš kapice na internetu, pokličeš in vprašaš, če imajo kaj takšnega, kar ti je všeč

zdaj imajo pa še 20% popust ob obletnici na vse stvari do št. 86

http://sterntaler.com/textilien.php?m=19&session=e4bdce206b96412cb2de2fd518aaf334&pageID=1 

< Sporočilo je popravil pravljica -- 2.12.2005 16:25:50 >

yeah, thats me ;)

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.12.2005 18:12:37   
Anonimen
V bistvu,bi tako majhen moral imeti dve.Eno spodaj na kožo in lasišče iz tankega blaga in čez eno toplejšo iz garna,ali bombaža ali pa volneno.
Ne dajat volno direkt na kožo.

(odgovor članu pravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.