Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vsak dan z mojim sončkom je pravo doživetje 1.12.2005 17:20:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem ga šla previjat, in ko sem mu čistila rito, se mi je sprdnil v faco in še v drugi stotinki sekunde vsral v roko. Tako sem se ustrašila, da sem skočila vstran, mali pa se je ustrašil mene tako, da se je pokakal samo na pol. Ko sem ga šla ponovno umivat, mi je seveda spet vsral drugo polovico v roko. Seveda ga spucam, dam drugo plenico in se smejem, kako mu je to uspelo, nakar je usmeril curek točno vame , nato še malo na tepih, po sebi, cunjah... Tretja plenica je vzdržala. Pa se sprašujem kako so včasih, ko niso poznali pampersk in so prali na roke,vzdržali. Evo zdaj ga dojim, pa že spet nekaj leti po plenici
|
|
|
|
RE: vsak dan z mojim sončkom je pravo doživetje 1.12.2005 18:46:40
|
|
|
|
špelin@
|
Naša ta velika je uspela sprožiti "tekoči izstrelek" v atija med previjanjem, je šlo po majici in še za njim po steni... Ta mala je pa "ofrajhala" mene - pulover in hlače O, pa tudi deklice znajo lulati v loku Mala je polulala sestrico, ki se je igrala ob previjalni...
|
|
RE: vsak dan z mojim sončkom je pravo doživetje 1.12.2005 18:52:18
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: vsak dan z mojim sončkom je pravo doživetje 1.12.2005 21:31:01
|
|
|
|
PBJ
|
Tudi meni je vse to nekam znano lp
|
|
RE: vsak dan z mojim sončkom je pravo doživetje 1.12.2005 22:06:43
|
|
|
|
NinaŠ
|
...ja naša vsakodnevna zgodba... na srečo me pa polulala še ni... se bo treba kar navadit
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.12.2005 22:11:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vsak dan z mojim sončkom je pravo doživetje 2.12.2005 8:18:03
|
|
|
|
Anonimen
|
A ti povem,kako je bilo prat tetra pleničke,ko še ni bilo teh za enkratno uporabo? Hudoooo!Najprej,spiranje na roko nad banjo,nato pokakane plenice namočene v varekino.Naslednji dan pa v velikem žehta loncu kuhanje skoraj eno uro:recept za dodatke:kanček varekine,pa pest praška pa mešaj in mešaj!!! Nato počakaš da sr ohladi,pa ponovno izpiranje v čisti vodi,izpiraš in izpiraš..... Vsak dan,enak postopek
|
|
|
|
RE: vsak dan z mojim sončkom je pravo doživetje 2.12.2005 8:40:18
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj neva. Kdaj si pa spala? A ste imeli še štedilnik na drva? Potem res nisi smela zaspati
|
|
|
|
RE: vsak dan z mojim sončkom je pravo doživetje 2.12.2005 9:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
To se je dogjalo pred 26 leti,štedilnik na elektriko. To pa je bilo zato,ker smo si za naredit kopalnico izbrali malo bolj poceni delavca,ki pa ga je zelo rad pogledal v kozarec in tako ni bila pravočasno narejena kopalnica,ko sem prišla iz porodnišnice Sem morala,še cel mesec in pol čakat,da jo naredi.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?