Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Bili na biores. terapiji 1.12.2005 15:58:23
|
|
|
|
asija
|
Danes sva bili z Asijo na bioresonančni terapiji v Rog. Slatini. Pakazalo je cel kup alergij, tako da me je kar strah. Alergična je na vso sadje in meso, na oreščke (tudi na ped. so ji ugotovili) ter na emulgatorje in barvila. Alergijo na jajce ji niso ugotovili, čeprav sva bili prejšnji teden na ped. na testiranju in je alergija še vedno prisotna. Ugotovili so ji še alergijo na paradižnik, kakav, papriko, krompir, zeleno in sladkor. Vse skupaj so mi rekli, da bo potrebnik nekje 6 terapij. Vendar me je strah kako bo, ker naša že itak nima nobenega apetita in ful malo je. Sedaj pa še ta dieta. Zanima me na kaj so bili vaši otroci alergični in kaj ste jim dajali za jest, ko ste bili na dieti. Naša tudi jogurtov ne sme. Navadnih pa ne mara. A mi lahko prosim katera več pove o teh barvili in emulgatorjih ter kako dolgo je trajalo zdravljenje, da ste lahko normalo jedli vse po vrsti. Lahko mi pišete tudi na privat. Hvala za vaše odgovore. Lp Klavdija
|
|
|
|
RE: Bili na biores. terapiji 1.12.2005 17:18:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojej, to pa niso dobre novičke. Jaz ti sicer ne znam pomagati, upam pa, da se čimprej pozdravi in da bo lahko začela uživati v hrani.
|
|
|
|
RE: Bili na biores. terapiji 2.12.2005 7:41:51
|
|
|
|
Baby
|
Kar lepo hodite na terapije in boš videla, da boste prav kmalu lahko jedli vse. Vsaj moj dragi je že po prvi terapiji, ko so mu jo naredili lahko jedel stvari za katere so mu delal terapijo!
|
|
|
|
RE: Bili na biores. terapiji 2.12.2005 8:33:44
|
|
|
|
darjatimci
|
P o tvojem pisanju sklepam,da si zelo slabo poučena o dieti in alergiji.Saj te čisto razumem,ko smo mi dobili izvide in dobili navodila stroga dieta nas je skoraj kap zadela,naš fantek ni smel praktično nič jesti.Saj sem to že pisala eno leto je tega,priporočam,da se poučiš meni je veliko pomagala dietetičarka s pediatrične kjer sem dobila recepte in vsa navodila,no pa je šlo,zdaj si ne predstavljam kuhati brez diete.Mi smo se odločili,da z biores. še počakamo,ker smo z dieto kar pridni in so že napredki, gre počasi ampak tukaj se ne da prehitevati. Imamo dieto brez mleka,jajca so že dovoljena in pšenico pogojno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Koliko časa sta potrebovala za zanositev?ItkicaKoliko časa?1-2 meseca (
53%)
cca pol leta (
18%)
cca eno leto (
11%)
več let (
18%)
Število vseh glasov: 421Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!