|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Meso, kolikokrat?!
1.12.2005 12:00:52   
Anonimen
user posted image Mene zanima, kolikokrat dajete dojenčkom meso na teden?
Sicer mi še ga ne jemo na veliko, ga bolj uvajamo, ampak ko bo imel samostonjni obrok, kolikokrat dat meso?!user posted image Vem, da če daj rumenjak, meso ni potrebno..ampak vseeno.

Btw: kam vse dajete rumenjak?!Jaz niam nobene ideje razen zraven špinačeuser posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Meso, kolikokrat?!
1.12.2005 12:25:06   
žužu
mi smo dajali meso 2krat na teden. rumenjak pa sem jaz mešala kar med zelenjavni obrok. med riž, cvetačo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2005 12:50:00   
rikica
Nekje 2 krat na teden ji dam meso do sedaj samo pišćančje in puranje pa verjetno ji tudi ne bom drugega dala,ker ga tudi midva ne jeva.Nama ni drugo dobro,no razen ribe še.Rumenjaka pa še zaenkrat nisem dala.Stara je 8 mesecev.Lp

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2005 14:34:36   
petraz
Jaz mu dam enkrat na teden, ker se šele privajamo na trdo hrano.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2005 15:45:54   
Skaana
Z mesom začela pri 7m, z rumenjakom pri 8m. Meso 2× tedensko (enkrat govedina, drugič piščanec ali puran) in enkrat tedensko pol rumenjaka user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.12.2005 16:40:51   
sezam
Jaz ji dajem meso 3 x tedensko - puran, piščanec, teletina ali govedina.

Rumenjak ji dajem 1x tedensko. Sprva, ko sva ga uvajali sem ga skuhala posebej in ga na to primešala zelenjanemu obroku. Sedaj, ko ji dajem že cel rumenjak pa ga ji stepen in vlijem v govejo juho.

Aja stari smo pa 9 M.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.12.2005 21:54:57   
deily

Meso pri 5-ih, rumenjak pri 6-ih, vendar ni nič od tega okusno user posted image .
Mleko je zakonuser posted image

Deily @ Nateja @ Natisa

27.4.2005- DAN, KO ME JE RAZVESELILA HČERKICA NATEJA
21.3.2010- DAN, KO JE NATEJA DOBILA SESTRICO NATISO

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.12.2005 22:02:09   
b.nika
Najin user posted image   je star skoraj 8 mesecev in je meso 2x na teden, 1x na teden mu dam rumenjak. Ga skuham, nato pa ga zdrobim in umešam v krompir ali zelenjavo.

(odgovor članu deily)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?