|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Prenehati kaditi s pomočjo bioenergetika?
1.12.2005 7:58:23   
Anonimen
Včeraj me je klicala prijateljica in je rekla, da bo verjetno šla na Hrvaško k unemo bioenergetiku (ne me vprašat, kako se piše), ki je znan po tem, da pomaga pri prenehanju s kajenjem. Plačaš mu baje 55 € in baje pomaga. user posted image
No, in jaz sem ji čist ubila vsako upanje, ker sem ji ful zatežila, da v to ne verjamem, da je to navaden lari fari user posted image  in da če želiš res prenehati s kajenjem, si lahko pomagaš sam.
Moje mnenje je namreč, da lahko nehaš kaditi samo in izključno, če imaš za to voljo. Če je nimaš, ti jo tud en bioenergetik ne bo dal. Je pa res, da sem, kar se tega tiče nejeverni Tomaž. user posted image
Pa tud po TV je že blo o njemu, mislim, da pri Preverjeno in kot se spomnim je en možakar rekel, da je res nehal kaditi po obisku pri njem, vendar je čez en mesec spet začel! user posted image  Torej, kje je zdej tista volja?!
Če je slučajno kaj resnice na tem, sigurno ne uspe nobenemu, če sam nima volje, da preneha, a ni res?
Ker so hoteli it trije dol (še dva njena sorodnika, pravzaprav je bila to njuna ideja), sem ji rekla, da jih jaz odvadim za pol ceneje! user posted image
OK, zanima me, kaj vi msilite o tem in predvsem, če ma kdo s tem kakšne izkušnje? Ali je prav, da sem jo postavila na realna tla al bi jo mogla bodriti? Ker ona sploh ne skadi tok velik. Med službo komot zdrži 8 ur brez cigarete in ravno zato je bedasto, da sploh kadi. To tud sama pravi. Jaz mislim, da če ima človek voljo, če se zaveda, kako je to zdravju škodljivo, ali če celo cigarete načnejo njegovo zdravje, da je to dovolj velika motivacija da prenehaš s to škodljivo razvado.
Aja, pa ja, vem kako je skaditi škatlo na dan in kar naenkrat prenehati, sem probala in mi je uspelo, že tri leta in pol sem brez cigarete! user posted image  user posted image  user posted image

Torej vaše mnenje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Prenehati kaditi s pomočjo bioenergetika?
1.12.2005 8:04:01   
Anonimen
Kot praviš: če ni v glavi, ti noben energetik ne more pomagat. Edino ti njemu s finančno injekcijo user posted image

je pa to res bolj kot ne lari fari: dva moja prijatelja sta šla tudi k enemu na Hrvaško, nekam ob morju, se mi zdi, morda je to isti človek, čeprav je on takrat računal 12.000 po glavi. No, eden od njiju sploh ni prenehal kaditi, drugi pa je nehal za tri tedne, toliko da je "denar not prinesel".

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.12.2005 8:08:46   
Anonimen
Ja, al bina, mislim, da gre za istega. Tud ta je nekje ob morju, mislim, da v Istri. Sej je blo na TV o njem, sam ne morem se spomniti kako se piše. Na TV je blo celo rečeno, da je zastonj in mu pač daš kolikor želiš. user posted image
Jaz bi sam rada, da mi potrdite, da je to navadna natega, da ne bo rekla, da sem nesramna, da ji hočem moralo zbit. Ker jaz ji zelo privoščim, da lahko neha, sam to lahko sama naredi, zastonj!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
1.12.2005 8:14:20   
Anonimen
POtrjujem, da je navadna natega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.12.2005 8:14:40   
Marogica
Zame je natega v tem smislu, ker sem sama odvisna od nikotina in vem, da si moraš take stvari razčistiti v glavi sam, pa ti bo ratalo.
Dosti ljudi pa ima pač občutek, da jim nekdo ali nekaj pač pomaga. In če jim kljub temu rata, je to super. Eni pač rabijo "pomoč" pri svojih odločitvah. Zame je to isto, kot če bi nekdo rekel, da mu je Bog pomagal. Sem pač mnenja, da so vse odločitve stvar posameznika, njegove volje/želje in spleta okoliščin.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
1.12.2005 8:25:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.12.2005 9:01:24   
tanikaa
bla, bla, bla, bla... čisto prav si naredila, da si jih zbila. tudi jaz sem kadilka, na žalost. in tudi jaz sem padla na to foro. sicer nisem hodila v poreč, mimogrede Darko Rausch je ta bioenergetik, sem pa hodila v ljubljani k enemu, pa drage moje ne kadim več...

ja, seveda če mi verjamete. seveda še kadim. bljak.  komaj sem čakala, da bo celotna "hipnoza" mimo in da bom šla ven na en čik. torej bla, bla, bla ....

ampak tako rada bi nehala kaditi. samo moje podstrešje je v kuruser posted image .

ajd, grem na čik, potem pa odprem novo temo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2005 10:21:08   
sašaš
Oj!

Tudi meni se to zdi bedasto, če se hoče nekdo odvadit kajenja, naj neha kadit!!!

Ampak moja teta, ki je kadila odkar jo poznam, ampak res ogromno čikov na dan, je šla septembra k temu "čarovniku" v Poreč. Od takrat ne kadi več. user posted image  Upam samo, da bo res zdržala!

Po mojem pri enih to deluje, pri drugih pa ne...pa saj tako je skoraj pri vsaki stvari, ne!? user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2005 10:26:14   
baguSka
Ja je...lari fari.

(odgovor članu sašaš)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2005 11:32:05   
piščanc
moj mož je parkrat nehaval kaditi. prvič sva šla skupaj k eni na akupunkturo. pred seansno ni smel dve uri kadiit - živčen je bil kot pes. po dvajsetih minutah tistih iglic v ušesu je bil kot prerojen - resno. kadil ni eno leto. začel je spet zaradi zamenjave službe itd. no pa se spet po parih letih odločil da bo nehal. parkrat mu ni uspelo (tiste akunpukturistke ne več v slo), potem je šel v Antismoking center na komenskega in sedaj je že leto in pol kar ne kadi. 

jaz mislim, da malo pomaga, če je mojster pravi, nadaljevanje pa ostane v glavi. mož pravi, da sicer potrebe ne čuti, ampak če bi enega prižgal bi bilo konec.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2005 11:40:00   
Anonimen
So šli,plačali in zdržali največ teden dni in spet začeli.Poleg čaranja rabiš še trdno voljo!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2005 11:45:59   
Anonimen
POZDRAVLJENE!
SE VAM V NAPREJ OPRAVIČUJEM ZA ANONIMNOST.MORAM VAM POVEDATI,DA JE MOJuser posted image  PELJAL LETOŠNJE POLETJE MENE,MOJO MAMICO,MOJO SESTRO IN ENO SOSEDIKO V POREČ NA ODVAJANJE OD CIGARET (MOJ user posted image  NAMREČ NE KADI).IN KAJ SE JE ZGODILO JAZuser posted image  NISEM NEHALA(ZDRŽALA SEM SAMO DO NASLEDNJEGA DNE)MOJA MAMICA IN SOSEDIKA ŠE DAN DANES NE KADITA MOJA SESTA JE PA ZAČELA PO ENEM MESECU.TAKO DA TISTIM KI SO SI STVARI POŠTELALI PO GLAVI JE RATALO .JAZ IN ŠE MARSIKDO KI SI PA PO GLAVI NISMO POŠTELALI PA NAM NE BO RES NIKOLI RATLO.PA ŠE TO TA ČLOVEK V POREČU,KI SE UKVARJA Z ODVAJANJEM TI LEPO POVE,DA ČE NISI PRIPRAVLJEN RAJE NE VSTOPI V NJEGOVO SOBO KJER TO ZADEVO OPRAVLJA.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2005 12:05:49   
Anonimen
Res je anonimna,čista resnica,kar si povedala.Koliko jih jaz poznam,ki so šli v Poreč,pa ni pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
2.12.2005 5:48:18   
Anonimen
Jaz tudi pravim, da so ti bioenergetiki za odvajanje od kajenja lari fari. Če si sam v glavi ne razčistiš, ti tudi on ne bo pomagal, če pa si razčistiš, potem pa tud njega ne rabiš in prišparaš veliko denarja.
Meni je ratalo nehat sami (ok, ob pomoči moža user posted image ). Želela sem si nehat, samo dolgo nisem mogal narest odločilnega koraka. Sem pa začela pozorno opazovat svoje telo in ugotovila, da se po pokajenem cigaretu prav svinjsko slabo počutim, in da dejansko kadim samo zaradi razvade, sploh ne iz kake potrebe po cigaretu kot sem cel čas mislila. In en dan mi enostavno ni več zapasalo prižgat. Saj mi še danes včasih zapaše, da bi kakega prižgala (ne kadim že leto in pol), pa se hitro spomnim tistega zanič okusa in slabosti, ki sledi pokajeni cigareti in me takoj mine.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
2.12.2005 7:57:39   
paris
Hijenca, kako je z tistim " bioenergetikom" v Poreču ne vem. Eni pravijo, da pomaga, drugi, da je larifari. Prej bi verjela tem drugim. Lahko pa ti povem kako je meni uspelo nehat kadit. Razmišljala sem že dolgo, samo ni bilo prave volje. Potem pa me je začelo nekaj zdravje šlatati. In takrat sem se v minuti odločila, da ne bom več kadila , da meni pa tega res ni treba. Odsekala sem in konec! Enostavno ga nisem več prižgala! Po skoraj 23 letih kajenja ( ja zgodaj sem začela user posted image ), nazadnje že 1,5 škatljice na dan sem si rekla konec, ne bom več! In pri tem vstrajam že 49 dni. Zavedam se, da še nisem iz " vode ", ampak trudim se pa! Vse je v glavi, to drži kot pribito!!!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.12.2005 10:04:03   
tanikaa
paris, pa kaj te po 49 dnevih še vedno vleče cigaret?user posted image
jaz sem pa mislila, da je kriza mimo po dveh tednih. jao, jao, kaj bom jaz uboga revica.

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.12.2005 11:38:51   
paris
Ma ja tanikaa, hudič me je začeš šele zdaj skušat!!!user posted image Se mi ponoč sanja pa take, ampak pol zmeraj pomislim, kako sem se slabo počutila in me mine- hvala bogu!
Ti se samo odloči in AKCIJA!user posted image

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.12.2005 11:48:36   
Marogica

IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

paris, pa kaj te po 49 dnevih še vedno vleče cigaret?user posted image
jaz sem pa mislila, da je kriza mimo po dveh tednih. jao, jao, kaj bom jaz uboga revica.

Tanikaa, moj očene kadi že 19 let, pa mu še vedno cigaretni dim zadiši. Vendar se je odločil in vztraja. Vztrajaj tudi ti, ti želim dosti sreče

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
4.12.2005 8:34:26   
BigWhale
Ce te uspe prepricati, da po njegovi seansi ne bos vec kadil/pil/jedel/..., potem nehas. Ce ne, potem nadaljujes.

Placebo pac. Larifari? Ja, znanstvenega je bolj malo na tem ampak nekaterim vseeno pomaga. ;)

http://www.lubica.net/bigwhale/blog/

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?