|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: človek ne jezi se 283. del
7.12.2005 7:53:10   
Massa26
Samo še to sem hotla napisat - če k vsemu skupaj dodamo še malo naveličanosti, ki je po nekaj letih čisto normalna, potem kriza med partnerjema res ni nič čudnega.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 26
7.12.2005 11:02:59   
biba77
Punce, cisto na kratko, ker moram v mesto...

Pri nas nic novega, ne vemo se spola. Danes zacnem z zgodnjo materinsko solo in me prav zanima kako bo? user posted image Slabosti so se...
Zdaj sem bila na sprehodu z mojo user posted image . Sva izkoristili soncek...

Lep dan vsem in jutri se vam bolj "obsezno javim".

Bodite pozitivne!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 27
7.12.2005 12:11:32   
Mijavček
Ojla, še jaz na hitro.. .sem vidla, da sem bila pogrešana user posted image  . mal me depra daje zadnje čase , pa če nimam nič vzpodbudnega za napisat ...sem raje tiho.

No, ampak nekaj gre le naprej; včeraj sem pri Ribičevi dobila recept za Klomifen in napotnico za spremljanje z UZ, če po treh mesecih ne bo nič, pa verjetno sledi inseminacija. Tko, da status Q upam ,da je mimo.

VSem en velik hug user posted image  .  Držte se, bejbe!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 28
9.12.2005 9:08:14   
tinkamiška
No, punce kje ste danes? Ja, je petek in potem vikenduser posted image user posted image user posted image

Kaj boste počele? Ste že kaj praznično razpoložene? Boste pekle kekse? Dajte kaj povedat no...

Jst bom danes pekla, čeprav ne morem potem tega jest, ker me tako peče zgaga, se tu in tam pregrešim, potem pa ližem Rennie in pijem Donatuser posted image

Božička in Dedka Mraza sem že nabavila in vse lepo zavila, ker kasneje ne bom imela časa, sploh, če se bo punčka ravno tisti čas odločila, da se nama pridruži. Sem pridna ne?user posted image

Vglavnem želim vam lep dan in lep vikend, pa da se vam stvari čim lepše odvijajo.

Zdej pa čisto po tiho....držim pesti za vse vasuser posted image

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 29
9.12.2005 9:58:05   
vampirka
Jaz vas tudi bolj berem, kot sodelujem. Razlogov je več, med prvimi pa je služba in rok za oddajo seminarja na magisteriju user posted image ...pa še vedno ni dovolj, da bi mi odvrnilo misli od prihajajočega testa!!! Po ZS malo nadlegujem bibo77 za diagnosticiranje takih in drugačnih znakov, dnevi pa se vlečejo kot jara kača!!! Nažalost ne morem izkoristiti tega lepega vremene in sončeka zaradi preobilice dela, ampak bo že bolje user posted image ... Veseli me, da je toliko novih n(f)osečk, pa seveda upam, da jih bosta dedek mraz in božiček še nekaj prinesla user posted image user posted image user posted image !
Bodite pridne in se še kaj javim.
Pa še nekaj za vse, ki jim dnevi tečejo s podobnim tempom:
 http://file.sugarqube.com/Cards/jblo_GoodDay.swf?PL=L500x375&Action=Cr 

< Sporočilo je popravil vampirka -- 9.12.2005 9:59:38 >

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?