|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj opraviti test?
30.11.2005 16:44:23   
saraja
Muči me vprašanje, kdaj lahko opraviš test. Ali je nujno, da šele po izostanku user posted image ali je katera druga možnost?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj opraviti test?
30.11.2005 16:48:12   
*Neja*
Pozdravljena!

Ponavadi punce počakamo do (vsaj) prvega dne izostanka M. Jaz sem test npr. delala točno tisti dan, ko bi M morala dobit, pa mi je pokazal lepo, močno user posted image . "Nevarnost" prezgodnjega opravljanja testa je pač ta, da si lahko preveč razočarana. Raje počakaj še kakšen dan do datuma, ko bi M že morala dobit.

Držim pesti, da bo user posted image .

Pa pa.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.11.2005 16:52:23   
saraja
In kateri test si uporabila. Ker jih obstaja več vrst in s tem se tudi razlikujejo. Npr. CB pokaže modro user posted image , kar pomeni user posted image . Jaz sem uporabila najcenejšega in je pokazalo dve roza črtici C-močno obarvano in T šibko obarvano. Kaj to pomeni? Delala sem ga po 1 in dveh dneh predvidene zanositve.

(odgovor članu *Neja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.11.2005 17:03:23   
saraja
se opravičujem 1 teden in dva dni

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.11.2005 19:32:41   
saraja
Pozdravljene!
Je normalno, da me bolijo jajčniki in me ščipa?

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.11.2005 20:26:46   
Naja30
vse je normalno. v neki knjigi sem prebrala, da so nosecniski znaki enaki kot za user posted image , le bolj intenzivni. te kaj joske bolijo? to je tudi zelo pogost znak. pa bradavicke postanejo vecje, bolece in bolj temne.

ampak poskusi pocakat se malo. saj vem, da se bos razpocla od radovednosti, pa vseeno.
lepo se imejte, punce. user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.11.2005 21:14:48   
saraja
no pisala sem pred kakšno uro in se počutim tako čudno. V spodnjem delu me tako ščipa, skratka tako se še nisem nikoli počutila, še med user posted image ne. Je to prehitro da bi kaj sklepala (1 teden in 2 dni). Je to kaj slabega, ker se tako počutim?

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.12.2005 7:23:21   
Naja30
meni je bilo ves teden preden sem jo dobila, ze slabo in vrtelo se mi je in zaspana sem bila. kar vedela sem,da sem user posted image .
izmeri si telesno temperaturo. jaz sem jo imela ves cas povecano nad 37.

javi se, kako ti je. 
lep dan zelim vsem user posted image  in vsem, ki boste to v kratkem postale.  user posted image

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.12.2005 10:22:45   
ur+sa
se vam loh pridruzim? ze vcer sem odg na vprasanja... pa bom se danes
mene tut fulll firbec matra kako in kaj je z mnao (al je ratal al ni?) jest osebno mam en obcutek, kukr da je ratal, drgac brez posebnih znakov, razen obcasnega spikanja v jajcnikih.
(no upam, da me obcutek ne vara)
drgac bom pa test naredila pomoj se isti dan,ce seveda M nav, drgac pa naslednjega, kj dalj pa pomoj ne bom mogla cakat.user posted image

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.12.2005 10:51:54   
Naja30
vsaj en dan zamude pocakaj, da bo vsaj malo nosecniskega hormona prisotnega in se bo videlo.
user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.12.2005 13:25:34   
saraja
Tut jaz sem takšna radovednica, ker mam tut jaz takšen občutek, da je ratal. Ampak nočem imeti tako močnega upanja, ker bo na koncu potem sama panika in žalost. Je normalno, da imam tako močan beli tok, takšen občutek je, kot bi mi skoz neki teklo.user posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.12.2005 13:28:31   
Anonimen
Punce, jest mam skoz ta beli tok, že 14 dni, pa test sm tud nardila, pa ni nič...še malo morm počakat do druzga tedna...bomo vidli...sicer mi pa zamuja že 9 dni...
Lp Nati

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
1.12.2005 13:33:07   
saraja
Tako dolgo ti že zamuja? Pa test ni nič pokazal? jaz sem naredila po enem tednu in 2 dneh po predvideni zanositvi, pa mi je test pokazal dve roza črtici, ena je bila sicer močnejša od druge. Je kaj narobe, če delaš test pred predvideno user posted image ?Dobiti jo moram 9.12.!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.12.2005 13:33:55   
ur+sa
u Nati, ti si pa na dobri poti,
no upam, da bo user posted image ...user posted image ..

Jutri je nov dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
1.12.2005 13:37:10   
saraja
Ker sem šele nova mi prosim razložite kaj pomeni user posted image ...user posted image ...Hvala

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 15
1.12.2005 13:39:09   
Anonimen
Ja jest tud upam, da sem na dobri poti...razen, če ni to spet eno izmed zamujanj zaradi policističnega jajčnika...user posted image ...Sicer znaki so nekaj čudni, pa tud joške me še nič ne bolijo, ker ponavadi me od ovulacije, pa vse do user posted image
Res čudno vse skupi ta mesec...user posted image

(odgovor članu ur+sa)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
1.12.2005 13:40:25   
Anonimen
Ti znakci pomenijo, da zagledaš POZITIVEN TEST ZA UGOTAVLJANJE NOSEČNOSTI...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
1.12.2005 13:51:07   
saraja
Hvala za pojasnilo! Ali se testi med seboj glede tega razlikujejo. Jaz sem ga kupila tistega za 400 sit in ni pisalo o kakšni barvi?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
1.12.2005 13:57:51   
Anonimen
je pač odvisno od testa do testa...Pa tud punce potem ko že vedo kakšen spol je njihov user posted image  v trebuščku potem označijo kaj bodo rodile...
Nati

(odgovor članu saraja)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
1.12.2005 14:07:44   
saraja
Še eno vprašanje? Če je možnost user posted image se ovulacija pojavlja vseeno ali je ni

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
1.12.2005 15:52:22   
Naja30
nati, beli tok je tud lahko znamenje za user posted image user posted image . ampak ne razumem, da ti 9 dni zamuja,pa ti test ni pokazal nic. jaz sem delala test 1.dan zamude in se je ze videlo. res, da je pri nekaterih vsebnost nosecniskega hormona prve dni se majhna, ampak 9.dan??
zelim ti, da si user posted image , to vsekakor. jaz bi na tvojem mestu se en test naredila.

(odgovor članu saraja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
1.12.2005 15:55:48   
Anonimen
Ja sej ga bom, sam bom mal počakala...drgač pa mal spremljam te simptome, pa se mi vsakič bolj zdi, da dela psiha svoje...bomo vidl...
Natiuser posted image

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
1.12.2005 20:52:54   
melitkica
Spet po dolgem času na forumu zanositev (želimo si novega člana), ker me je vedno izdala psiha in ne nosečnost. Na koncu je res samo eno veliko razočaranje. Pa me je tudi špikalo v spodnjem delu, bilo mi je slabo,... Raje se umaknem s tega foruma in se res ne obremenjem z znaki in drugimi vprašanji. Vendar vam pa vsem skupaj in seveda tudi sebi želim, da zagledamo user posted image user posted image  in postanemo srečke user posted image ! Ne čakam je do 10.12.2005, seveda pa vam javim, kako bo.

LP, Melitauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
2.12.2005 8:08:21   
ur+sa
user posted image je navadno znak da nosecnost je, in da je puncka, modri user posted image pa da je fantek..kakorkoli, znak za nosecnostuser posted image c (vsaj men se tko zdiuser posted image )

ja jest nam (vam ) tut zelim , da nm (vam)ratauser posted image

srecnouser posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?